Bizim hocanın akrabasıymış Şahan.Ama hoca kıllık yapıyo.Çağırmıyor Şahan'ı.
iiirençsiniz :P
Nevriye Budak:Çocuu sobaya attı çocuktan duman çıktıı Cegiz Budak:Ulan Oküz odun mu bu
MUHAHUAUHHUAAUH
Bomba bir program Bu akşam kaçırmayalım
Nevriye Budak:Ben inanılmaz derece asil bi kadınımm asilim ben asil Cengiz Budak:Asil kadınmış asil görmesek anlamayacaz Nevriye Budak:Ama bu adam o kadar haywan o kadar şerefsiz o kadar nanemolla o kadar it bi adam KI
Dişi yakarış programındakı karının tip çok komık yaafs...GARIZAKALIIIII die bağırıp duruo teyze
dişi yakarış videolarını biriktiren var mı? weya indirilecek düzgün bi yer????
çok lasııımm
bu dönem atvdeymiş
izliyelim baklım bu ilk sefer olacak
daha önce rast gelmedim
leeen ooolum hortlatmayın şu topicleri.. Dişi yakarışıwww.capturetv.com da bulursun..
daha bu sabah 5 de tekrarı vardı süha amcayla masallar mı ne mükemmel! Külkedisini anlatırken şey diyor! - Prens vardı kül kedisine yazılıyordu arada dj müzik yapıyordu! adam süper yaaww *** yENİ YAYIN DÖNEMİNDE atv de olcak unutmayın!
Kendi çapında eğleniyor birisi çıktı yaptı keşke herkes bu işi ANDY KAUFMAN gibi yapsa bu adam kimdir derseniz ilk defa stand-up kültürünü ortaya çıkaran kişi hatta filmide vardır MAN ON THE MOON şarkısı da aynı ismi aşır.
quote:
Orijinalinden alıntı: darkordek
leeen ooolum hortlatmayın şu topicleri.. Dişi yakarışıwww.capturetv.com da bulursun..
yok işteee ondan soruyoz yenii topic mi açayım ozamanda arama yap die yeriz
Ya bırakın adam resmen saçmalıyor kardeşim ya.Hiç komik değil.Dün sabaha karşı izledim TV8'de. Adamın yüzünden valal beynim sulandı ya.KAfamı allak bullak etti.Zaten kafam güzeldi.Herifin yüzünden nerdeyse halisülasyonlar görmeye başlıyacaktım.
sevgili arkadaslar video ve daha fazla seyi burada bulabilirsiniz;