Şimdi Ara

DiKKAT SaHaN çIkaBiLiRRR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewett..arkadaslar Dikkat Sahan Çikabilir i izleyen war mi? yaa abiler ablalar warya böylee matraklik dünyada yok yaaa... izleyin gülmekten geberceksiniZZZ

peki bu nerde mi?

Tv 8 cumartesi saat 23.30 sal1 tekrari war!!!

Not:gectigimiz bölümde METAL FIRTINA NIN yazarlar1 da ward1 çokk komikti:)))))

görüsmek üzere bye bye

• çıkalı yıl oldu zaten.şansına bi açmıştım tv8 baktım şöle bayıldım ya süer bişi.şimdiki tartışma programındaki o adama bayılıyom 'ya YİTİRRRRR yaaaa ilerleyn artık' bide engin jurnal 19.08 ana haber bülteni
  • çikali yillar oldu ama kime sorsam o ne programi diolar beni uyus ediolar..ben de sinirlendim.. yaa Sahan abinin hakki yenio dediM ...adam warya dogustan yetenekli:)))
  • evet tıpkı ben okuldada bana şahan diolar her tiplemesini tamı tamına yapabiliyom walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimmyNeutronKübra

çikali yillar oldu ama kime sorsam o ne programi diolar beni uyus ediolar..ben de sinirlendim.. yaa Sahan abinin hakki yenio dediM ...adam warya dogustan yetenekli:)))

sen şahan mısın yoksa
  • ŞAHAN süper bı yetenek bıldığım kadarıyla boğazicinden oda. gerizekalı dıyen kadın taklıdı ve tartışma programı sunucusu harıka.
  • yaa abiler yaa adam da dogal yetenek war yaa. gecen bölümde Harry Potter a bagland1...kendi alnina da harry gibi Z harfi felan oldugunu söledi waryaa cok matrak daha ne diiM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw entel küfürbaz vardı.. o süpperdi yaw.. bide metropolitan hunter.... hepsi ayrı bir yaratıcılığın eseri bence... tarzı çok iyi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimmyNeutronKübra

yaa abiler yaa adam da dogal yetenek war yaa. gecen bölümde Harry Potter a bagland1...kendi alnina da harry gibi Z harfi felan oldugunu söledi waryaa cok matrak daha ne diiM...

isminin uzunluğundan dolayı forumun simetrisi bozuluyor...
  • Yetenekli bir adam.
  • www.captureforum.tk da eski videoları falan var makara adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovetechno -- 14 Mayıs 2005, 0:06:24 >
  • amaann tanrım o ne kadar buyuk bır ağız beni yakalarsa parçalayabilir
  • Arkadaşlar
    ŞAHAN GÖKBAKAR galiba ATV ye geçmiş.

İnşallah doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şimdi Forumlu Olduk -- 14 Mayıs 2005, 0:21:07 >
  • En komiği kesinlikle CEVİZKIRAN'dır.YAUV YİTİR AYUV İLERLEYİN YAUV diyor ya o işte...
  • süpper bi program yaa kaçırdığım vidoları netten indirdim dişi yakarış la cevizkıran süpper
  • abi cem yılmaz bile severek izliyormuş şahanı,çok matrak ya.videosunu indirmek isteyen varsa imzamdaki linke tıklasın orada mevcut cem yılmaz ve şahan cinci hoca olarak.
  • mahsun,ibo,özcan,izzet ,alişan benlen polemiğine girmeyin
  • hazır reytinglerimizde 30-35 civarı iken....
  • ben de bidefa rasgeldi berkut diye bi eleman vardı yol kenarında çiğ köfteci filan açtıydı ilginç bi program vesselam

(ekranın kenarından garip bi halde cengiz budak bakıyodu (
  • ŞAHAN SENİ SEVİYORUUUMM...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.