ama sade türkcell değilki hepsi bizi öpüyo . nereye gidersek gidelim öpülücez..
ama şu avea nın 22.50 tl olan tarifesini araştırmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: musti2004s
Bu tarife sabit ücreti aslında 30Tl. Avea bazı kullanıcılara 12 ay boyunca tarife değiştirmeme taahhütü karşılığında %25 indirim sağlıyor. Bu koşulla 22.5 TL oluyor. Bence yinede bu şartlarda çok mantıklı, en azından 2ay sonra değirtirmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR
ayrıca yeni geçiş yapmak isteyenlere fiyat 45TL, ben avea kamudayım, 1200dk avea, 250dk avea dışı 22.5TL veriyorum, turkcell e göre inanılmaz avantajlı benim için, ayrıca emniyet personeli, hatta tüm avea kamu tarifesi kullananlar da beni ücretsiz arıyorlar, emniyetçiler ve de avea kamu kullananlar için en avantajlı tarife bence şu an avea nınki
bu tarife uygunmuş. hiç haberim yoktu. bilgilendirdiğin için teşekkürler
12 ay boyunca tarfide değiştirmeme değil de, faturalı hatta kalmayı taahhüt ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanjan
quote:
Orijinalden alıntı: ciko44
Lütfen, bizim gibi muzdarip arkadaşlar şikayetlerini aşağıdaki adreslere yaparak sesimizi yükseltmemize yardımcı olsunlar;
ama sade türkcell değilki hepsi bizi öpüyo . nereye gidersek gidelim öpülücez..
ama şu avea nın 22.50 tl olan tarifesini araştırmak lazım.
Bazı arkadaşlar yazmış ama yine de belirteyim, Avea'nın her yöne kamu tarifesi 30 TL. % 25 indirimli olarak 22,5 TL'den konuşmak için Avea'yı aradım. Ama sistemin otomatik olarak seçtiği abonelere mesaj gönderdiğini, bireysel olarak yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.. Kampanya devam ediyormuş,arasınlar diye bekleyeceğiz artık..
quote:
Orijinalden alıntı: ciko44
Lütfen, bizim gibi muzdarip arkadaşlar şikayetlerini aşağıdaki adreslere yaparak sesimizi yükseltmemize yardımcı olsunlar;
bu adreslere hücüm edelim beyler lütfen..sesimizi burda duyuramayız-çokta tınlamazlar gibi geliyor sanki banada
bendede kamu her yöne 1200 dk var ben şahsen çıkmayı düşünüyorum 12 aya böldükleri vergiyi peşin mi alcaklar cıkacaz dersek?
TURKCELL'e gönderdiğim bu yazıya istinaden;
"Yapmış olduğunuz tarife değişikliği doğru düzgün okumadığımız (bu tamamen biz tüketicilerin zaafıdır.) yada okusak da maddeleri üzerinde bir değişiklik yapma hakkımızın olmadığı sözleşmelerde belirtilmiş olabilir. Hatta hukuksal açıdan da uygun görünebilir. Ancak etik olarak bu durum gerçekten çok ama çok yanlıştır. Turkcell A.Ş. elbette ki kar amacı güden bir şirkettir. Genel olarak bu amacı yönünde çalışmaktadır. Ama bu husus abonelerini çok açık bir ifade ile salak yada kandırılmış bir tüketici haline getirmemelidir. "
TURKCELL'den bana da memikbalci'ye gelen cevabin aynısı gelmiştir.
Ancak Tarife değişikliğinin dayanağı olarak gösterilen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 25.03.2008 tarih ve2009/DK-07/149 sayılı Kurul Kararı kampanyanın geçerli olduğu zamanda (Mayıs 2009) var olan bir karar olduğundan neden o tarihte dikkate alınmadı da 4 yada 5 aylık kullanımdan sonra dikkate alınarak bir düzeltme yapıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: ali75
TURKCELL'e gönderdiğim bu yazıya istinaden;
"Yapmış olduğunuz tarife değişikliği doğru düzgün okumadığımız (bu tamamen biz tüketicilerin zaafıdır.) yada okusak da maddeleri üzerinde bir değişiklik yapma hakkımızın olmadığı sözleşmelerde belirtilmiş olabilir. Hatta hukuksal açıdan da uygun görünebilir. Ancak etik olarak bu durum gerçekten çok ama çok yanlıştır. Turkcell A.Ş. elbette ki kar amacı güden bir şirkettir. Genel olarak bu amacı yönünde çalışmaktadır. Ama bu husus abonelerini çok açık bir ifade ile salak yada kandırılmış bir tüketici haline getirmemelidir. "
TURKCELL'den bana da memikbalci'ye gelen cevabin aynısı gelmiştir.
Ancak Tarife değişikliğinin dayanağı olarak gösterilen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 25.03.2008 tarih ve2009/DK-07/149 sayılı Kurul Kararı kampanyanın geçerli olduğu zamanda (Mayıs 2009) var olan bir karar olduğundan neden o tarihte dikkate alınmadı da 4 yada 5 aylık kullanımdan sonra dikkate alınarak bir düzeltme yapıldı.
madem kanunlara göre düzeltme yapıyorlar neden kamu1500 değişmemiş? YALAN söylüyorlar, işi kulpuna uydurmaya çalışıyorlar
Yahu arkadaşlar neye kasıp kasıp duruyoruz ki..? Ne gereği var kendimizi üzmenin durup dururken...Şu anda hat taşımalar için cazip avantajlar var...Bırakın ne kadar isterlerse at koştursunlar kendilerince operatörler...Biz en nihayetinde son kullanıcıyız, tüketiciyiz ve haklarımız var...Valla bende 1200dk kullanıcısıyım ama bu aydan sonra hattımı ya vodaya ya da aveaya taşıyacağım ve birazda onların kaymağından yiyeceğim...Bunlar hep taktik strateji dostlarım...Siz güzel kafanızı yormayınız bana göre...Taşıyın bitsin..!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme