Şimdi Ara

Dikkat!.... Turkcell Heryöne 1200 Dk. değişiyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell bu tarifede değişikliğe gidiyor arkadaşlar... toplam dakikayı 1500 yapıp 3 e bölmüşler. 500dk turkcell, 500dk sabit hat, 500 dk diğer operatörler ile görüşebilirsiniz..
    Başka bir uyarı da limit aşıldıktan sonraki görüşme ücretleri hakkında;
    turkcell den turkcelle = 64 kr/dk
    Diğer op ve sabit hat = 24kr/dk

Bunlar tam şark kurnazı....

• Bu kamucell tarifesi mi ? Böyle birşey yaparlarsa büyük ihtimal baya bir kayıpları olur .
  • vatandaşın işine yarayacak bir tarife var onu da kaldırın bakalım.
    zaten Turkcell de bu işi sulandırdı.
    kamu tarifesini sınırlandırmıştı ve 35 liği bitirp 45 liği çıkarmıştı.
    şimdi bundan vazgeçiyorlar anlaşılan.

kazık daima vatandaşa............
  • ayrıca yeni geçiş yapmak isteyenlere fiyat 45TL,
    ben avea kamudayım, 1200dk avea, 250dk avea dışı 22.5TL veriyorum,
    turkcell e göre inanılmaz avantajlı benim için,
    ayrıca emniyet personeli, hatta tüm avea kamu tarifesi kullananlar da beni ücretsiz arıyorlar,
    emniyetçiler ve de avea kamu kullananlar için en avantajlı tarife bence şu an avea nınki
  • Haftada yaklaşık 100 kontör yiyen sıradan hazırkart olan hattıımı bende değiştireceğim. Hangisini seçsem acaba
  • Tarifelerle oyuncak gibi oynuyorlar, yasal düzenleme yapılması lazım, vatandaş aldatılıyor, zor duruma düşürülüyor
  • bunun hesabını nasıl tutmamızı bekliyorlar
    normal sorgulama bile son 48 saat hariçtir derken
    40 yılda bir işe yarar kampanya yapmıştı ki onu da rezil etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1200 dk lık tarife ilk çıktığı zaman 2011 yılı ocak ayına kadar tarife koşullarını değiştirmemeyi garanti etmişti Turkcell. Bu yeni bir tarife olarak sunulacaktır bana kalırsa. Yani eski üyeler bu tarifeyi kullanmaya devam edebilirler.
  • Başka bir forumdan:

Arkadaslar biraz önce türkcelden aldığım mesaj ve neticesinde müşteri hizmetleri ile yaptığım konusmayı ve bize atmak istedikleri kazığı paylaşmak istiyorum ve birlik olup bir çözüm üretelim.

Türkcellin 35 tl ye 1200 dk her yöne sınırsız olan tarifesi artık 35 tl ye 1500 dk olacak ama her yöne sınırsız değil türkcelden turkcele 500 dk, türkcelden diğer gsm operatörlerine 500 dk ve sabit hatlara 500 dk olmak üzere ilk fatura kesiminizden itibaren değiştirilecektir.

Bu mesajı alır almaz müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım cvp turkcelin bu tarifede değişiklik yapma hakkının olduğunu söylediler bende, bunun üzerine benim bu 35 tl'lik tarifeyi seçmemin nedenini şöyle anlattım, gün geliyor sabit hatları 900 dk arıyorum turkceli 100 dk arıyorum, gün geliyor telsimi 750 dk arıyorum 1200 dk geçmemek kaydıyla dediğimde müşteri temsilcisinin beni sinirden küplere bindiren cevabı:

''sizi her yöne 1500 dk 45 tl tarifemize geçirelim'' oldu ben yine sordum, 45 tl ye 1500 dk lık tarifeye gectiğimde 5 ay sonra yine bu kampanyayıda sınırlıyoruz 600 dk ile demeyeceğinizi taahhüt ediyormusunuz diye sorduğumda aldığım cvp ''turkcel kampanyada değişiklik yapabilir bunu tahhüt edemeyiz oldu''

değerli arkadaslarım inanın suan sinirden kafayı kırmak üzereyim bir çare bulalım kitlesel bir hareket başlatalım bu konuda tüm kamu personeli arkadaslarımızı aydınlatalım...

• Ben de 1200 dk tarifesini kullaniyorum ve gayet memnundum. Yine de ekonomik gucu nedeniyle 10 TL fazla verip yeni kamu tarifesine gecemeyecek ve Turkcell kullanmakta israr eden kullanicilar icin mantikli olabilir.

Yalniz burada cok artniyet oldugunu soylemek de lazim. Neymis efendim yeni kamu paketiyle ayni olsun diye Turkcell paket asim ucreti 64 kurusa cikmis. Digerleri 24 kurus. Benim gibi surekli dakikasini kontrol etmeyen zavallilar ilk fatura ile bugune kadar sagladiklari kazanci ilk faturada oderler artik.

Ayrica zam aciklamasi acaip komik. 2008 tarihli kurul tebligine gore kendi fiyatlari toptan dakika satis fiyatlarindan asagi olamazmis. Iyi de bu tarife 2009'da cikarildi. Madem boyle bir teblig vardi niye boyle bir tarife konuluyor. Turkcell'in tarifede degisiklik hakkini saklamasina ragmen ozellikle bu konudan dolayi tuketiciyi kandirmayi planladigi one surulebilir.

Son gun de olsa herkese iyi bayramlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Yalniz burada cok artniyet oldugunu soylemek de lazim. Neymis efendim yeni kamu paketiyle ayni olsun diye Turkcell paket asim ucreti 64 kurusa cikmis. Digerleri 24 kurus. Benim gibi surekli dakikasini kontrol etmeyen zavallilar ilk fatura ile bugune kadar sagladiklari kazanci ilk faturada oderler artik.

Kalan dakikalar halihazırda kontrol edilemiyor, dolandırıcılık(keyfi tarife değişikliği) açıklandığından beri online işlemlerde sorgulama hata veriyor.. Neymiş, trkcel 500 dk dolunca mesaj atçakmış. Büyük vurgun peşindeler şrefszler Patagonyada bile yaşanmayacak aleni soygunlar yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

ayrıca yeni geçiş yapmak isteyenlere fiyat 45TL,
    ayrıca emniyet personeli, hatta tüm avea kamu tarifesi kullananlar da beni ücretsiz arıyorlar,
    emniyetçiler ve de avea kamu kullananlar için en avantajlı tarife bence şu an avea nınki

@CoMiSeR daha yakın zamanda avea ile ilgili konu açtığımda turkcellciler kamucell 1200 dk daha avantajlı aveadan bir numara olmaz falan demişlerdi.Ben de turkcell o paketi 10 lira bile yapsa gene de geçmem,yıllarca turkcellden az kazık yemedim,turkcell ne yapar eder mutlaka bir yerlerden kazıklar daha fazlasını çıkartır demiştim.Ama benim avea fanatikliğimden tutun da asıl kazıkçının avea olduğuna kadar bir sürü şey yazılmıştı.Şimdi n'oldu?Olay aynen benim dediğime geldi.O zaman öve öve bitiremedikleri turkcelli savunanlar şimdi çıksınlar ortaya.Biz boşuna konuşmuyorduk boşuna bas bas bağırmıyorduk geçmeyin diye.Sonuçta aveanın tüm kamusu senin de dediğin gibi 22.5 lira ve bize göre inanılmaz avantajlı.Tabi normalde paket 30 lira ama bize yapılan %25 indirimle 22.5 liraya indi.Gerçekten de süper.Tüm avealılarla 1250 dk bedava diğer tüm operatörlerle 250 dk bedava.Bana fazla bile geliyor.Bugüne kadar aveadan şahsım adına en ufak bir şikayetim olmadı umarım bundan sonra da olmaz.

• Arkadaşlar konuyla ilgili olarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'yle defalarca görüştüm. Altta benim attığım mail ve onların cevapları var.

İsim Soyisim : Memik BALCI
    Tukcell/Hazırkart Abonesi : Evet
    Gsm : 0533
    Tel : 0
    Kamu tarifem iradem dışında değiştirildi. 500+500+500 saçmalığını kabul etmiyorum. Turkcell'i sözleşme hükümlerine uymaya davet ediyorum. Kimse kafasından tarife uydurmasın. Tarifenin bu hale geleceğinin bilseydim Turkcell kalitesizliğine geçmezdim. Kalite reklamla değil insan haklarına saygı göstermekle olur.

Sayın Balcı,

Düzenledigimiz kampanyalarda, kampanya kullanımı sırasında ortaya cıkan ve degistirilmesi gereken noktalar olabiliyor. Tarife koşullarında değişiklik yapma hakkına bağlı olarak, Kamu Her Yöne 1200 paketinde değişiklikler gerçekleştirildi.

Yapılan değişiklik, içinde faaliyette bulunduğumuz iletişim sektörünü denetleyen ve düzenleyen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 25.03.2008 tarih ve2009/DK-07/149 sayılı Kurul Kararıyla Turkcell'e tebliğ ettiği; "Dakika başına ağırlıklı ortalama çağrı sonlandırma ücretinin (toptan ücretin), her bir abonelik paketi bazında kullanıma bağlı olarak ortaya çıkan dakika başına ortalama şebeke içi tarifeleri (perakende ücreti) geçmemesinin sağlanmasına yönelik tedbirlerin Turkcell tarafından alınmasının gerekli olduğu" hükmünü uygulamaya yöneliktir.

Bizbize Kamu Her Yöne 1200 dakika paketinin kullanım hakkını 300 dakika arttırıp, ücreti değiştirmeden 500 dakika Turkcell'lilerle, 500 dakika diğer operatörlerle, 500 dakika da sabit hatlarla görüşme içerecek şekilde kullanımınıza sunuyoruz.

Tarifedeki değişiklikten sonra paket dakikalarınızı dilediğiniz zaman ücretsiz olarak sorgulayabileceksiniz.

Bunun yanında her bir 500 dakikanın bitiminde kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Çözüm Merkezi

Şunlar da cevap bekleyen sorular...

Sayın Yetkili,

Değil çözmek, anlamak bile istemediğiniz şikayetimle ilgili olarak aşağıdaki sorularım cevap beklemektedir.

1. 1200 dk/35 TL tarife midir kampanya mıdır?
    (Turkcell Extra tarife olarak tanıtmış, 2010 yılı sonuna kadar hiçbir şekilde değişiklik olmayacağını beyan etmişti.)

2. Siz de zaten 1. cümlenizde kampanya 2. cümlenizde tarife diyorsunuz, bu durum çelişkili değil mi?

3. Değişiklik yapma hakkı diyorsunuz, o zaman 10 dk/ 35 TL yapınız. Sizi kim engelliyor?
    (Yani 10 dk konuşayım 35 TL ödeyeyim, "değişiklik yapma" hakkınız var ya, hazır kılıfı da bulmuşsunuz.)

4. Siz bu kampanyayı (bakın ben de kampanya dedim tarife diyecektim, gerçi ne düzenlediğinizi siz de bilmiyorsunuz) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ilgili kararından önce mi sonra mı düzenlediniz?

5. Yoksa bu kampanyayı (veya tarifeyi) düzenledikten sonra mı aklınıza geldi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ilgili kararını uygulamak?

6. Turkcell'in, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararlarını ne zaman canı isterse o zaman uygulayacağı konusunda bir esneklik mi var?

7. Bu tarifeyi (evet karar verdim tarife adı da kamu tarifesi değil mi bakın siz de hatırladınız) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ilgili kararından sonra düzenlediyse bu usulsüzlük değil mi?

8. Bu tarife Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ilgili kararından önce düzenlendiyse ilgili karar daha sonra tarifeye katılacak müşterileri bağlamaz mı?
    (Yasama organının çıkardığı kanunlar bile geriye doğru uygulanamıyorken sizin kurallarınız yasadan daha mı bağlayıcı?)

9. Turkcell 1500 dk/ 45 TL tarifesinde herhangi bir değişiklik yaptı mı?

10. 1500 dk/ 45 TL tarifesinde değişiklik yapmak için de "şartların olgunlaşmasını" mı bekliyor? (Yani önce çek müşteriyi sonra değiştir tarifeyi c/p mesajlar yolla, oh ne ala...)

11. Böyle bir değişikliğin müşterilerin onayıyla olması olması gerekmez mi? (Ama mesaj atmıştınız değil mi? Tenezzül ederek...)

12. Böyle bir kalitesizliği bir Avrupa ülkesinde yapabilir misiniz? (Sadece bu davranışınız bile sizin Türkiyeyi ve Türk insanını 3. sınıf olarak gördüğünüzün açık bir göstergesidir.)

13. Bütün bunlardan sonra "Bizde böyle kardeşim istemezsen numaranı al git" mi diyeceksiniz?

LÜTFEN C/P MESAJ YOLLAMAYINIZ. HİÇ MESAJ YOLLAMAMANIZI TERCİH EDERİM. BÖYLECE HİÇ DEĞİLSE BU DAVRANIŞINIZLA TURKCELL KALİTESİNE(!) UYGUN HAREKET ETMİŞ OLURSUNUZ.

ÖNEMLİ NOT: Bu arada bağlı bulunduğunuz merkezin adı bile yanlış!.. Ne demek MÜŞTERİ ÇÖZÜM MERKEZİ... MÜŞTERİ SORUNLARI ÇÖZÜM MERKEZİ OLMALI!.. Çünkü beni değil sorunlarımı çözeceksiniz. Ama doğru Turkcell kalitesini(!) unutmuşum... At mesajı, çöz müşteriyi. Değil mi? Size aslında 3 merkez lazım:
    1. MÜŞTERİ SORUNLARINI ANLAMA MERKEZİ
    2. MÜŞTERİ SORUNLARINI DEĞERLENDİRME MERKEZİ
    3. MÜŞTERİ SORUNLARINI ÇÖZME MERKEZİ

Turkcell kullanan arkadaşları tepkilerini ortaya koymaya davet ediyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 5 dakkamızı ayırıp şu rezalet için şikayet siteleri ve sanayi bakanlığına şikayet başvurularımızı yapalım. Belki elini vicdanına koyan dürüst vatansever bir yetkiliye rast geliriz..
  • trkcell de iphone geldigi zaman sınırsız ınternet paketi vardı.ben kayıt yaptırıcagım gunun oncesı 4 gb sınırlıya cekti.sıkayet yazdım kampanya paketi degistirme hakkımız var dediler.bu kadar kullanıcılarını magdur etmeye meyilli bir gsm operatoru. Avea ya gecmek en mantıklısı herhalde.
  • quote:

bu tarife uygunmuş. hiç haberim yoktu. bilgilendirdiğin için teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bende az önce Turkcell kullanıcı hesabımdan ücretsiz konusma bilgisi(oda 48 saat içindekileri kapsamıyordu) ve tarifiyle ilgili bilgilerin kaybolmasına şahit oldum ayrıca kullanım yüzdeleride aktif değil artık.Uyaran arkadaşa şimdiden teşekkür ederimÇünkü bu konuyla ilgili bir bilgim yoktu.Zaten ilk başta 35 liralık miktar telsiz ücreti vb şekilde 37.50 ye ulaşmıştı(kayıt yaptırırken defalarda sormama ve hep aynı yanıtı almama rağmen 35 liradan bir lira fazla ödemiyeceksiniz tarzında)turkcell e şikayetlerle gereken cevabın verilmesi gerekmiyormu?Herkese iyi bayramlar dilerim...
  • Lütfen, bizim gibi muzdarip arkadaşlar şikayetlerini aşağıdaki adreslere yaparak sesimizi yükseltmemize yardımcı olsunlar;

1-http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm
    2-http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/sozsizde
    3-http://www.sikayetvar.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

comiser arkadaşımın bahsettiği tarife her yöne kamu tarifesidir
    ayda 1250 dk avea abonelerını + 250 dk diğer operator-sabıt hatları arayabılırsınız yanı toplam 1500 dk
    vergiler ile toplam ayda 30 tl odersınız
    sadece kamu çalışanları faydalanabılır
    ancak kamu calısanı olmayan ama bır kamu calısanı tanıdıgı olanlar; o tanıdıklarını referans gosterıp yıne bu tarıfeden faydalanabılır

• Bu tarife sabit ücreti aslında 30Tl. Avea bazı kullanıcılara 12 ay boyunca tarife değiştirmeme taahhütü karşılığında %25 indirim sağlıyor. Bu koşulla 22.5 TL oluyor. Bence yinede bu şartlarda çok mantıklı, en azından 2ay sonra değirtirmiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.