Şimdi Ara

Kampuscell 6 saniye de bir ücretlendirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kampuscell 6 saniye de bir ücretlendirme??

Arkadaşlar kampuscell'e geçmek istiyorum.Ama sözleşmeyi okuyunca kampuscell haricinde yapılan aramalar 6 saniye bir ücretlendirilir diyor.Yani dakikası 240 bin lira.. 1 dakika'yı 6 saniyeden hesap edince,2.5 milyon'a geliyor.
    Ben mi okuduğumu yanlış anladım.

Kullananlar yardımcı olursa,sevinirim.

• dakikası 24 kuruş, 6 saniyesi 2.4 kuruş yapar. 6 saniyede bir ücretlendirme yapılıyor. bu avantajdır. 61 saniye konuş 26.4 kuruş ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 7 Temmuz 2008; 17:22:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

dakikası 24 kuruş, 6 saniyesi 2.4 kuruş yapar. 6 saniyede bir ücretlendirme yapılıyor. bu avantajdır. 61 saniye konuş 26.4 kuruş ödersin.

Bu durumda çok avantajlı görünüyor bu tarife..
    Aradığım cevabı buldum.Sağol

Turkcell'in böyle birşey yapmasına şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 7 Temmuz 2008; 18:19:31 >
  • türkcell yapar ya

sonuna kadar türkcell
  • Fakat dikkat ediniz ki faturalı kampuscellde 14 YTL civarında sabit ücret ödüyorsunuz 120dk ücretsiz görüşme için, kontörlü hatlarda bu sabit ücret yok yüklediğiniz kontör size kalıyor. Ücretlendirmelerde aynı. Ben bu yüzden faturalıyı çekmeceye atıp kontörlü hat aldım..
  • Turkcel artık eskisi gibi milleti yolamıyor :D :D

3G sağolsun yaşasın rekabet
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Fakat dikkat ediniz ki faturalı kampuscellde 14 YTL civarında sabit ücret ödüyorsunuz 120dk ücretsiz görüşme için, kontörlü hatlarda bu sabit ücret yok yüklediğiniz kontör size kalıyor. Ücretlendirmelerde aynı. Ben bu yüzden faturalıyı çekmeceye atıp kontörlü hat aldım..

Sn Basturkemin haklı "Genç Paket" tercih edildiğinde bu şekilde bir kaybınız oluyor.

Fakat ilgili tarifeyi "Genç Paket" satın almadan da kullanabilirsiniz, bazı kısıtlamalar var ancak sabit ücret (14 YTL civarı) ödemiyorsunuz (kontörlüde her ay yüklemek zorundasınız)

*Genç Paketi alınmadığı durumda yukarıdaki avantajlardan yararlanamaz ancak diğer BizBize Kampus Tarifesi’ndekilerle her 10 dakikası 9,9 Ykr’ye konuşmaya devam edebilirsiniz.
    *Bu seçenekten (Genç Paket) yararlanmak istemeyen abonelerimiz için aylık sabit ücret uygulanmaz. Buna göre ücretlendirme her 10 dakikası 9,9 YKr, Turkcell ve sabit hatlarla 24 YKr, diğer numaralar ile 50 YKr'dir. BizBize Kampus'lüler arasındaki mesajlar 10,5 YKr, diğer numaralara gönderilen mesajlar 21 YKr'den ücretlendirilir ve günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm BizBize Kampus'lülerle bedavadır.

Sabit ücret ödemek istemeyen veya her ay kontör yüklemek istemeyenler için faydalı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 dk bedava kaç sn de bir ücretleniyor. yani bedava hakkımızdaki 1 dakikamızla maximum kaç kez konuşma yaparız.
  • Yine hesap yaptım.Bu durumda bu tarifeyi kullanırsam,turkcell yine kazıklıyor beni..
    Ben çok mesaj gönderen biriyim.Avea'da 5000 sms 40 kontor.2 ayda bir avea 100 kontor alıyorum.
    Fakat şebeke problemi var.Her yerde iyi çekmiyor.Mesajlar gitmiyor.Bu yüzden turkcell genç paket'e heves ettim.Ama bu da biraz tuzlu..

Yani her ay turkcell'den 10 liralık konuşma ve avea'da 5000 sms için 40 kontor harcamam oluyor.Toplam 20 liralık bir harcama oluyor.

Artık bir süre daha avea'nın insanı çileden çıkartan sorunlarına katlanacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Yine hesap yaptım.Bu durumda bu tarifeyi kullanırsam,turkcell yine kazıklıyor beni..
    Ben çok mesaj gönderen biriyim.Avea'da 5000 sms 40 kontor.2 ayda bir avea 100 kontor alıyorum.
    Fakat şebeke problemi var.Her yerde iyi çekmiyor.Mesajlar gitmiyor.Bu yüzden turkcell genç paket'e heves ettim.Ama bu da biraz tuzlu..

Yani her ay turkcell'den 10 liralık konuşma ve avea'da 5000 sms için 40 kontor harcamam oluyor.Toplam 20 liralık bir harcama oluyor.

Artık bir süre daha avea'nın insanı çileden çıkartan sorunlarına katlanacağım.

Turkcell isteklere kayıtsız kalamadı ve yeni mesaj kampanyasını başlattı.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/amanparmaklaradikkat

Şimdi BizBize Kampus'lüler 1 ay tüm Turkcell'lilere 3000, yurt içi her yöne 300 mesaj atıyor hem de sadece 30 kontöre!

SMS 300 ya da SMS 3000 yazın, 2380'e yollayın, sadece 30 kontöre yüzlerce ya da binlerce mesaj atin!

Kampanya ile BizBize Kampus'lüler 30 kontöre 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle mesajlaşabilecekleri 3000 SMS ya da her yöne mesajlaşabilecekleri 300 SMS alabilecekler.

Turkcell'lilerle mesajlaşmak için SMS 3000 yurt içi her yöne mesajlaşmak için SMS 300 yazıp ücretsiz 2380'e gönderin.SMS paketlerini alabilmek için hattında yeterli kontör olması gerekiyor.Kayıt için gönderdiğin kısa mesaj ücretsiz. SMS 300 paketi 08 Temmuz-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında satın alınabilir. SMS 3000 paketi 08 Temmuz-31 Aralık 2008 tarihleri arasında satın alınabilir.Turkcell kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

100 ve üzeri kontör yükleyip 1 aylık Turkcell’lilerle mesajlaşabilecekleri 1000 SMS kazanan BizBize Kampus’lüler, kazandıkları 1000SMS ya da 1 aylık süre bittikten sonra SMS 3000 veya SMS 300 paketini satın alabilirler.

SMS 3000 veya SMS 300 paketi olan BizBize Kampus’lüler, paketlerindeki SMS’ler veya paketin süresi bittikten sonra günde 5 SMS ya da 3 SMS’ten sonra bedava kampanyasından yararlanabilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: HızırBey

Turkcell isteklere kayıtsız kalamadı ve yeni mesaj kampanyasını başlattı.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/amanparmaklaradikkat

Şimdi BizBize Kampus'lüler 1 ay tüm Turkcell'lilere 3000, yurt içi her yöne 300 mesaj atıyor hem de sadece 30 kontöre!

SMS 300 ya da SMS 3000 yazın, 2380'e yollayın, sadece 30 kontöre yüzlerce ya da binlerce mesaj atin!

Kampanya ile BizBize Kampus'lüler 30 kontöre 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle mesajlaşabilecekleri 3000 SMS ya da her yöne mesajlaşabilecekleri 300 SMS alabilecekler.

Turkcell'lilerle mesajlaşmak için SMS 3000 yurt içi her yöne mesajlaşmak için SMS 300 yazıp ücretsiz 2380'e gönderin.SMS paketlerini alabilmek için hattında yeterli kontör olması gerekiyor.Kayıt için gönderdiğin kısa mesaj ücretsiz. SMS 300 paketi 08 Temmuz-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında satın alınabilir. SMS 3000 paketi 08 Temmuz-31 Aralık 2008 tarihleri arasında satın alınabilir.Turkcell kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

100 ve üzeri kontör yükleyip 1 aylık Turkcell’lilerle mesajlaşabilecekleri 1000 SMS kazanan BizBize Kampus’lüler, kazandıkları 1000SMS ya da 1 aylık süre bittikten sonra SMS 3000 veya SMS 300 paketini satın alabilirler.

SMS 3000 veya SMS 300 paketi olan BizBize Kampus’lüler, paketlerindeki SMS’ler veya paketin süresi bittikten sonra günde 5 SMS ya da 3 SMS’ten sonra bedava kampanyasından yararlanabilirler.

Tüh yaa
    Faturalı hatlar yararlanamıyormuş

• hangi mesaj paketini tercih ediyorsunuz ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.