Bildirim
Dikkat ! Yüksek Güven İçerir 10/01/2015
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yatti buyuk ihtimal ilk basketbol macindan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 mac yatmış nasıl bir güven anlayışi -
Sakin Ol Şampiyon -
Görende Türkiye'nin en popüler gazetesinde her gün iddaa yorumları yazıyorsun sanır. Boyuna bak ettiğin laflara bak. -
MeZ@R TÆş!næ YüKSeq Güvenden Öldü yazarız kanka -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: can ozgul
Valla iyi tahmin üreten arkadaşlara baktım hepsi idda da oynuyor :) abi bukadar yğksek tutturma yüzdesi var ozaman düşük orandan neden idda'da kupon yapıorsunuz
Ben rivalo da oynuyorum tek maç canlı kombine hepsi var türkiye temsilciliğide açılmış whatsapp ile kimlik belge hiç bişey olmadan üye oluyorsun 5 dakikada para çekme yatırma var.
Bu sezon kafama göre kuponumu yaparım tek maça canlıya para kazanalım malum öğrenciyiz
tam saçmalamışsın..niye sana güvensin millet..rivalo bulunmaz hint kumaşı sanki...
-
Bana güvenin diye bir yazı paylaştığımı hatırlamıyorum ben rivalo kullanıcısıyım ve tecrübemi paylaştım .
İsteyen sitediği siteden oynasın ancak kim daha iyi hizmet veriyorsa fikrimizi beyan ederiz arkadaşım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X