Şimdi Ara

Dikkat ! Yüksek Güven İçerir 10/01/2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j0j061 -- 10 Ocak 2015; 14:55:25 >

• Yatti buyuk ihtimal ilk basketbol macindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mac yatmış nasıl bir güven anlayışi
  • Sakin Ol Şampiyon
  • Görende Türkiye'nin en popüler gazetesinde her gün iddaa yorumları yazıyorsun sanır. Boyuna bak ettiğin laflara bak.
  • MeZ@R TÆş!næ YüKSeq Güvenden Öldü yazarız kanka
  • Siz böyle çok bilmişlik yapın. Ben böyle devam ederim. Hayırlı işler..

• Valla iyi tahmin üreten arkadaşlara baktım hepsi idda da oynuyor :) abi bukadar yğksek tutturma yüzdesi var ozaman düşük orandan neden idda'da kupon yapıorsunuz

Ben rivalo da oynuyorum tek maç canlı kombine hepsi var türkiye temsilciliğide açılmış whatsapp ile kimlik belge hiç bişey olmadan üye oluyorsun 5 dakikada para çekme yatırma var.

Bu sezon kafama göre kuponumu yaparım tek maça canlıya para kazanalım malum öğrenciyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: can ozgul

Valla iyi tahmin üreten arkadaşlara baktım hepsi idda da oynuyor :) abi bukadar yğksek tutturma yüzdesi var ozaman düşük orandan neden idda'da kupon yapıorsunuz

Ben rivalo da oynuyorum tek maç canlı kombine hepsi var türkiye temsilciliğide açılmış whatsapp ile kimlik belge hiç bişey olmadan üye oluyorsun 5 dakikada para çekme yatırma var.

Bu sezon kafama göre kuponumu yaparım tek maça canlıya para kazanalım malum öğrenciyiz

tam saçmalamışsın..niye sana güvensin millet..rivalo bulunmaz hint kumaşı sanki...

• ilker_inside kullanıcısına yanıt
    Bana güvenin diye bir yazı paylaştığımı hatırlamıyorum ben rivalo kullanıcısıyım ve tecrübemi paylaştım .

İsteyen sitediği siteden oynasın ancak kim daha iyi hizmet veriyorsa fikrimizi beyan ederiz arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.