Tabiki türkiyede motosikletlilere önem, hak verilmediği doğrudur fakat bunun suçlusu sağdan soldan dikkatsizce geçen dominostur burger dır pizzacı motorlarıdır. 15 yaşındaki çocuğa motor kullandırırsan denetimi sıkı tutmayıp ceza yazmazsan bunların olmasıda sıradan gelir insana.
Motorsikletin arkasında ki kızda kask vardı.Çarpma anından önce bakarsanız kız sarışın ama kask siyah belli oluyor yani.
Çarpma anında kask çıkıyor (tam bağlamamış herhalde) yere düşünce de yolun kenarına yuvarlanıyor.
Bayan gördüm mü kaçarım hep,arabalı-motosikletli hiç fark etmez.Motosikletleyken üzerime süren bayan baya oluyor sağa sola aynaya bakma alışkanlıkları yok.
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
Yazik olmus...
Dun minibuste calisirken onumden giden bir motorun arkasndaki yazi dikkatimi cekti ve şoyle yaziyordu "bizi de sevin trafikte kollayin LUTFEN"
Genel olarak motorculardan nefret ediyorum yalan yok. Yirtik dondan firlar gibi her yerden cikiyorlar ve yakalanmayacaklarni bildikleri icin kufur edip kaciyorlar. (Motokuryeler genelde,pizzaci sucu vs.)
Allah rahmet eylesin
Ben ne zaman yol sıkıştığında arkam da şeridinde bekleyen bir motor görürsem ona saygı duyacağım. Boyutunun küçük olması şeritler arasında gezme hakkı vermiyor. Çoğu motor kazası sağından solundan geçmeye çalışırken oluyor.
Tekrar Allah rahmet eylesin
Motorlar kör noktaya cok kolay kaciyor bide tir tir gidiyorlar hic belli olmuyor giderken.
gyradel
kullanıcısına yanıt
Sen şeridi saatte 10 km hızla kapat sonra da hakkım var de. Oldu cınım.
quote:
Orijinalden alıntı: burock1997
Sen şeridi saatte 10 km hızla kapat sonra da hakkım var de. Oldu cınım.
Bisiklet yolu düşünülmemiş, bağnaz bir toplumda zorunda kalırsam bal gibi kapatırım o şeridi. Hele gelsin de biri dokundursun bakalım neler oluyor orada.
Arkadaş açıklamalırında haklı bazen yolu kapatmak zorunda kalıyorsun istemesende çünkü sana ayrılmış ayrı bisiklet yolu yok sende bir araçsın ve şeridi bir şekilde kullanmak zorundasın.
tek kelimeyle cinayet.
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Bence problem motorsikletlerin varlığı. Öyle yada böyle kazalar oluyor.Bu kazalarda bir demir yığını otomobil ile her türlü darbeye karşı korunaksız bir motorun aynı ortamda bulunmasına izin vermek hatadır.
okuduğum en saçma yorum. yazmadan duramadım o yüzden.
Motor kazalarında kurtulamıyorsun maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: ornapsen
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Bence problem motorsikletlerin varlığı. Öyle yada böyle kazalar oluyor.Bu kazalarda bir demir yığını otomobil ile her türlü darbeye karşı korunaksız bir motorun aynı ortamda bulunmasına izin vermek hatadır.
okuduğum en saçma yorum. yazmadan duramadım o yüzden.
bazıları anlamıyor evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme