Şimdi Ara

Dikmeli direksiyon kılıfı-2,75 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
2.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qazed

quote:

Orijinalden alıntı: basiumus

ben alibabadan aldım iki hafta önce. bire bir aynısnı satıyorlar hatta görseller bile oradan. benim aldığım fiyat ise $ 2.58 link ise

http://www.aliexpress.com/item/Car-Truck-Leather-Steering-Wheel-Cover-With-Needles-and-Thread-Black/32290061850.html

yani daha ulaşmadı ama fiyat yi duruyor kargo ücreti de uygun ise aynı fiyata gelir neredeyse

güzel fiyat, yalnız görsellerde hoşuma giden bir detay var, iplik rengi kırmızı. Acaba sipariş verirken iplik rengiyle ilgili tercihte bulunabildinizmi?

Renk secimi yaptim evet geldiginde fotograf ve yorum yaparim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basiumus -- 2 Eylül 2015; 17:49:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Direksiyonu söküp evde dikin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Direksiyonu söküp evde dikin

süper zeka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Yalnız olumsuz yorumlar hep satış iptalinden kaynaklanıyor. Yani birileri satın almış bu da stok yok diye iptal etmiş satışı. Sistem de otomatik olumsuz yorum vermiş. Dert etmeye gerek yok.
  • gerçek deri bulabilirseniz o daha güzel oluyormuş.. neyse ben geçen yıl bu ilandaki gibi bir tane alıp kendim dikmiştim..
    bir yıldır kullanıyorum ilk gün gibi tertemiz gıcır gıcır duruyor.. en ufak bir olumsuzluk da yaşamadım..

orjinal direksiyonum yıpranmıyor en azından.. bu da benim gibi aracını uzun vadeli kullanmayı düşünenler için iyi oluyor tabi
  • direksiyonunuz gerçek deri ie ve yıpranma varsa deri boyası ile boyayabilirsiniz. Aşırı bir yıpranma yırtılma falan yoksa su bazlı deri boyası işinizi görür. Ben yaptım 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Direksiyonu söküp evde dikin

süper zeka

Hakaret mi ?

• aldığım kılıf geldi tam olarak 3 hafta 2 gün de. gayet başarılı inek derisi olduğu söylenmiş. ne kadar doğru yanlış bilemem ama çok hoşuma gitti paketlenmesi olsun dokunduğum zaman verdiği hissiyat olsun. almak isteyenlere tavsiye ederim :) daha dikmedim yorumlar gözümü korkuttu ama bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

5 saatte diktim elimde yatkın olmasına rağmen çok zor gerçekten kolon yerleri güzel durmuyor ayrıca

5 saatmi? bir dikiş atışın 5 dakka falan sürdü heralde ?
  • Kismi dikim yapabilir miyiz ? Nasil olur ? benim sadece ust kisimda biraz yipranma var corolla direksiyonu

• Bende logan MCV ye aldım. Güzel oldu ancak IP 20cm daha uzun olsaydı daha güzel olacaktı.

• ilan kapatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.