Şimdi Ara

DİKMEN BURAYA SON CEVAP İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle topic kirliliği yarattığım için özür dilerim bu soruyu karakter yapılandırma topiğine yazdım fakat cevap gelmedi....ve çok acelem var HELP

şimdi soruyorum.2 str 1 int giderek okçu kasıyodum lvl27 ye geldiğimde glavie ye merak sardım ve öle olmaya karar verdim fakat 22 kere int vermişim şu andan itibaren full str giderek glavie / fire kasarsam ilerde sağlam bi str glavieci olabilirmiyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 3 Eylül 2006; 15:46:37 >

• ben ce olamassın birader(yani ilk baştan full str glaviceler kadar olmazsın)
  • full str ler kadar iyi olamayacağımı biliyorum ama işe yarar mı yani ilerde güçlü olabilirmiyim nukerleri pvp de yatırabilirmiyim ii kasabilirmiyim kasmaya değer mi??
  • değmez bence eskisi gibi devam et
  • bencede değmez eskisi gibi git yada sıfırdan char aç üşenmezsen tabi
  • son yorumu dikmen abimden bekliyorum evet abi acele tşklerrr......
  • madem cvbı dikmen abiden bekliyosun seni dikmen abinin forumlarına yönlendirelim

http://forum.dikmen.org

bi inasn kaç foruma yetişebilirki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orayada yazmıştım 1 cvp geldi o da beni tatmin etmedi :) DİKMEN BURAYAAA DİKMEN BURAYAAA
  • Gerekli cevabı diğer tarafta yazmıştım. Ordan okuyabilirsin.

Nese vazgeçtim buraya da yapıştırayım oraya yazdıklarımı da bari boşa gitmesin.

---------------------------------

Benim 22 den fazla verilmiş int im var ama geri kalanını güzel ayarlayabilirsen güzel bir charın olabilir.

68 Charla PvP de 69 Full Str Glavecileri devirebiliyorum ama zor oluyor biraz o da onlar 69 Gövde giyorlar enerjileri benden daha az gidiyor :P Bi de benden biraz daha fazla vuruyorlar ama her zaman olmasa da bir ara epey yaptım 69-70 lerle, arada onlar arada ben aldım roundları :P

Gövdem olmadığından 68 olduğumu anlıyorlar ve benle pvp yapıyolar ama ben alınca round arada zevkli oluyor :P

HP leri fazla, defansları fazla ama benim elimdeki silah iyi :P Ama arada eşdeğer silah kullananlarda aldığım oldu. Biraz da şansa bakıyor iş, 2 kere ard arda Crit falan kim geçirirse alıyor roundu :P

Bi de int verdiysen str takılar ve giysilerle desteklemen lazım olayı. Ama levelin çok yüksek değil baştan kasabilirsin diye düşünüyorum.

Bu oynadığım char oyundaki ilk ve tek çarım, ne yaptıysam bunla yaptım ve hiç değiştirip başka char yapmadım, hep kendimiz deneye yanıla öğrendik neyin ne olduğunu ve açıkçası da çarımdan memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 3 Eylül 2006; 16:09:27 >

• aynen bende dikmen gibi full str degilim ama Troyun rahat yarısını kestim dikmene sorabilirsiniz kestiklerim arasında oda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

aynen bende dikmen gibi full str degilim ama Troyun rahat yarısını kestim dikmene sorabilirsiniz kestiklerim arasında oda var

Dur ben bi 69 olam şu yeni gövdeyi bi giyeyim kapışcaz gene

Bi de o elindeki yüksek Block kalkanı bıraksana

5 li combo çekiyom 5 tane block koyuyo, nası öldürcem ben seni durum böleyken

Hem block koy, hem yere yatır oh güzel valla

Ehehehehhe

Hem level farkı var arada, ben senle kapışırken 67 ydim daha sen full 8 degree armırları çekmiştin üstüne

(Bi dahaki pvp de yenilince nasılsa sölücek bişiler bulurum gene )

• valla kanka bendeki kalkan block 15 %7 lik bisheon block ratio ile block 18 gibi oluyor

ben bladciyim malum yatır batır yatır batır kesiyorum herkesi gerçi bidaki pvp de benim çar senin çarı kesmez gibime geliyor senin çara hasta oldu çoçuk kaptırdı gönlünü blade kaldırmaz korkma

bu arada bu ezüğ çar benim
     DİKMEN BURAYA SON CEVAP İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 3 Eylül 2006; 17:52:43 >

• beyler topic le alakalı deilde bişi soracam bnm charı ark mahfetti 19 lvl blade 15 lvl glavei 14 lvl bow sizce bu charı skill çektirme yolu ile düzeltebilirmiyim lvl 24
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.