Şimdi Ara

İstanbul'da yaşayanlar gelsin konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hanımlar ve Beyler demek isterdim sanırsam sadece beyler demem yeterli olacaktır her neyse ... İstanbul'dayım fazla kalmayacağım pek çevrem yok burada o yüzden takılmak isteyen birileri varsa yazabilir +25 kişiler yazsa daha iyi olur ama tabii ki genç kişilerde yazabilir

Böbrekleri ilkinde almıyoruz gazete getirmeye lüzum yok bu yüzden

• Kendini tanıt biraz. İn misin cin misin ne bilelim.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Deneyelim bakalım en zorlandığım şeylerden biridir genelde kendini tanıtanlar kötü yanlarını söylemez bense bu yüzden kendimi tanıtırken fazla bilgi vermem zamanla karşı tarafın tanımasına müsaade ederim ki bunu tamimiyle bilinçli yapmasamda farklı bir amaca ulaşabiliyorum aslında ... kısaca derinlere değinmeden anlatayım 28 yaşındayım şuan İstanbul Avrupa yakasında kalıyorum bekarım ve İstanbul'a ziyarete geldim ve bir nevi tatil amaçlı bulunuyorum
  • Bir up
  • 1 gündür üye!

sar sar...

he madem geçici geldin nerde kalıyorsun, otelde mi ?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Eski üyeyim yeni hesabım bu ... yahu ne korkak çıktınız taksim gibi yerde kalabalık ortamda buluşulur kafa dengeyse devam edilir gezilmeye aynı riski bende alıyorum farkında değilsin galiba ister 1 milyon mesaj sayın olsun ne olduğunu bilemeyiz yani mesaj veya gün sayısına bakarak güvenebilirlik ölçmek bayaa bir saçma ... ne kişiler var burada uzun zamandır üye isen bilirsin sende birkaç birşey
  • Adresi buraya atarsanız sevinirim hocam. Yanınızda sizle gelen kişinin suratına biber gazı sokacağım. Yeni aldım merak ediyorum.
  • Harbi kafanız mı iyi sizin sosyalleşmekten niye çekiniyorsunuz buluşma gece vakti köyte köşede olmayacak açık alanda kalabalık ortamda gelişecek her neyse konu çok fazla negatif mesajla doldu gelmek isteyende gelmeyecek ... avrupa amerika hayali kurarkende dikkatli olun bence hiç gitmeyin evinizde oturun
  • Gelmek isteyen gelsin İstanbul'da yaşayanlar gelsin konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeless_Time -- 12 Haziran 2022; 0:37:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.