Şimdi Ara

Dil Bilgisi Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdullah mı ? Anlamıyorum ki biri hüseyin yazıyor biri abdullah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forumun yeni harun abisi gelmiş :)
  • Limit paragrafı aldım da o çok zordu acaba dil Bilgisi de öyle mi bir de Önder hoca kim eski YouTube videolarını nasıl bulucam. Bilgi sarmalı da listeme ekledim yarın bir bakayım teşekkür ederim sağolun

• jürklopp kullanıcısına yanıt
    Hahah teşekkür ederim yine de

• thereisnofair kullanıcısına yanıt
    yok zor değil limit dil bilgisi,önderi bilmiyosan kadir gümüşü dinle bence
  • Onder hoca YouTube de mi onu anlamadım

• O ne demek oluyor yani

• Önder iyi dediniz ama merak ettim. Limit yayınları dil bilgisini de ekledim listeme teşekkür ederim

• thereisnofair kullanıcısına yanıt
    eskiden youtube da videoları vardı sonra sildi kendi sitesinde ücretli satmaya başladı ama kadir gümüş de iyidir çok fark etmez
  • Yani aslında sorun yok parası mühim değil de fark yok diyorsanız onunla ilerleyeyim zaten çoğu kişi de onu söyledi teşekkür ederim yardımlarını esirgemeyen herkese artık uyuyacağım belki yarın kitapçıya gitmeden tekrar bir bakarım önerdiğiniz kitaplar varsa yazın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnofair

Abdullah mı ? Anlamıyorum ki biri hüseyin yazıyor biri abdullah
    hüseyin benim. isterseniz tanışabiliriz.

harun abi bak sen değilsin dimi abi. geçen seferki gibi olmasın bak.
  • Dil bilgisinde konuların şemasını oturtmak önemli. Önce Google Görseller'den biraz bakar sonra kitaptan ya da videodan ayrıntılara çalışırdım bne. Örneğin google'a zamir türleri yazınca çıkan tablodan genel hatlarıyla ne öğreneceğimi öğrenir, sonrasında ise gerçekten o konuyu öğrenmek için kitap vs. materyallerden yararlanırdım. Dil bilgisinde kaynaklar ve kanallar çok yakındır bilgi bakımından. Sadece üslup farkı olur. Öyle ki sadece internetteki (youtube'u kastetmiyorum yazı şeklindeki konu anlatımlı) bile tüm konuları ve tüm örnekleri içerir.
    İllaki kaynak önerisi yapacaksam Bilgi Sarmalı önerebilirim. Limit ve Paraf ise üst seviye kitaplardır. BS'den sonra ikisinden biri çözülebilir.
  • Dil bilgisinin çok özel anahtar bilgileri ve taktikleri vardır. Bunu derece yapanlar bilir hep. Onlara yazarsanız yardım ederler. Ben de bu sene dil bilgisini her deneme fullerdim ama sınavda çok az geldi şansıma. Ondan özel sorularınız olursa cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 21 Eylül 2020; 0:16:33 >
  • up

• ben 12.sınıfın başında ses bilgisini dahi bilmiyordum o sene önder hoca ücretsizdi videolarını ve konu anlatım kitabını kullanarak sağlam bir temel attım,mezun senemde ise bilgi sarmal dil bilgisi ve limit dil bilgisi soru bankalarını kullandım ikisini de severek çözdüm çok kalitelilerdi şiddetle öneririm ilk sene türkçem 17 netti :D mezun senemde iste türkçemi 33 nete yükselttim dilbilgisi kısmının tamamını doğru yaptım.
  • + olarak ses bilgisine örnekler üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. Kuralı anlamak kolay iş zaten. Önemli olan bolca örnek görüp sorularda hızlıca yakalayabilmek. Bu amaçla Google'ı kullanın

• Harun abi sakin ol bu ne şiddet bu ne celal yav herkese ateş püskürüyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.