Şimdi Ara

Dil Bilgisi Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
5
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar dil bilgisi için ne yapmamı önerirsiniz ? Türkçe’nin paragraf kısmında iyiyim aslında ama dil bilgisinde eksiklerim var baştan başlayıp çalışacağım YouTube’deki iyi hocaları da önerirseniz sevinirim ✌🏻

• Yjhsa hocam ssss yha hocam ss sakin olun hocam yjaa ss kadir gümüş video ders defteri ve videoları yeter ve artar ardına rüştü hocadan tekrar edip soru bankalarına geçiş yaparsanız sağlam olacaktır yyaaaaa sjejcmemxmwkckrıcjke
    He ama benim ne dediğimin önemi çok yok Hüseyin kral son noktayı koyacak saygılar reisimiz
  • kız mısın erkek misin erkeksen hiç uğraştırma boşuna yardım etmeyeyim.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    östrojen kokusu aldım gönül rahatlığıyla yardım edebilirsin
  • Ya arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen hiç cevap gelmemiş saçma sapan şeylere yazıyorsunuz bir yardım istedim yardım etmiyorsunuz cidden ayıp yani
    Hüseyin kardeşimişiz testo tavan olmuş hayırlı işler bol kazançlar
  • thereisnofair kullanıcısına yanıt
    Yjhsa hocam ssss yha hocam ss sakin olun hocam yjaa ss kadir gümüş video ders defteri ve videoları yeter ve artar ardına rüştü hocadan tekrar edip soru bankalarına geçiş yaparsanız sağlam olacaktır yyaaaaa sjejcmemxmwkckrıcjke
    He ama benim ne dediğimin önemi çok yok Hüseyin kral son noktayı koyacak saygılar reisimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef ben miyim tayfun -- 20 Eylül 2020; 21:45:44 >
  • Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt
    Kadir gümüşü bir arkadaşım söyledi de direk ona mı bakayım sizce ? Video ders defteri ne oluyor bir de Rüştü hocayı biliyorum zaten ama çok beğenmedim açıkçası. Soru bankası ne önerirsiniz böyle spesifik dil bilgisi için bir kitap alayım diyorum. Elimde üç dört beş yayınlarının türkçe kitabı var daha başka kitaplar da alayım mı ? Ayrıca ne saçmalıyorsun hüseyin kim
    caaaaaaaaaaahilllllll thereisnofair (https://youtu.be/F8gZ2oXED50?t=4 bunu izlemeden anlayamazsın) hüseyin kraldır forumun en krallarındandır neyse konuya geçelim
    bende dil bilgisinden muzdariptim ama kadir gümüş bunu azlatıyor içerik zengin istisnalara değiniyor rüştü hocanın tekrar serisini kullanmalısın konu anlatımı zayıf ama tekrarları iyidir dene bence,video ders defterine gelecek olursam adamın tahtaya yazdıkları önünde tamamen tekrar şansı oluyor çokta pahalı sayılmaz aslında tüm db var içinde azcık soruda atmış,kaynak olarak ben yayın denizi limit kullanacam şimdilik sanada yayın denizi öneririm fena değil
  • aslında tüm dilbilgisini biliyordum fakat geçenlerde rüştü hocanın videolarını izledim baya iyiydi eksik de göremedim güzelce özümsemeye çalışırsan çok verimli olur bence tavsiye ederim
    ayrıca soru çözmek için de paraf türkçe soru kütüphanesi kullanıyorum baya kalın bir kitap olmasına rağmen çok hızlı akıyor, çok iyi noktalara değinmişler ve soru tarzları da gayet güzeldi aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B411B59E -- 20 Eylül 2020; 22:11:56 >
    Tamam o zaman O kitabı alayım Kadir Gümüş e bakayım teşekkür ederim tekrardan. Yayındenizi biraz zor dediler doğru mu
  • Parafı ilk defa duydum yarın kitapçıya gittiğimde bir bakayım teşekkür ederim. Rüştü hocaya da tekrar bakayım ama beğenmemiştim önce izlediğimde biraz bana uygun anlatmıyor gibiydi
    ilk başta dinlerken ses tonu rahatsız ediyor yükselme anları falan fakat zamanla alışıyorsunuz, kolay gelsin hocam
  • Tamam göz atacağım. Teşekkürleeer 🙏🏻
    zor biraz sorular paragrafımsı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef ben miyim tayfun

caaaaaaaaaaahilllllll thereisnofair (https://youtu.be/F8gZ2oXED50?t=4 bunu izlemeden anlayamazsın) hüseyin kraldır forumun en krallarındandır neyse konuya geçelim
    bende dil bilgisinden muzdariptim ama kadir gümüş bunu azlatıyor içerik zengin istisnalara değiniyor rüştü hocanın tekrar serisini kullanmalısın konu anlatımı zayıf ama tekrarları iyidir dene bence,video ders defterine gelecek olursam adamın tahtaya yazdıkları önünde tamamen tekrar şansı oluyor çokta pahalı sayılmaz aslında tüm db var içinde azcık soruda atmış,kaynak olarak ben yayın denizi limit kullanacam şimdilik sanada yayın denizi öneririm fena değil
    bak yemin ediyorum karnım ağrıdı gülmekten

adamsın len.

o senin adamlığın kral seviliyorsun
    O zaman iyi bence yani geçen sene de sorular öyle uzundu bir bakayım yarın teşekkür ederim sana da
  • en iyisi,detaylısı önder hocadır eski youtube videolarını bulabilirsen onlar da çok iyidir
    onun dışında kadir gümüş,hocalara geldiğe de bakabilirsin
    limit el kitabı,limit kronometre dil bilgisi soru bankası,bilgi sarmal dil bilgisi soru bankasını öneririm
  • Up yardım edelim benim bu sene dil bilgimde doğrum yoktu taktik vermemem daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.