Şimdi Ara

DİL BİLGİSİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu dil bilgisini nasıl halletcem ben tavsiye verebilecek olan varmi. Son bi ay da 2 3 deneme çözdüm türkçe 32 yi geçemiyorum yanlış yada boşalarin hepsi dil bilgisi psikolojim bozuldu yahu. Biraz da bende sıkıntı var onyargili davraniyorum dilbilgisine karşı ama inat ettim Marta kadar 37 38 e kadar çıkartıcam çıkarmam içinde dil bilgisi şart o yüzden yardimci olursaniz çok sevinirim . Bu arada oldum olası sevmedim dil bilgisini lisede de pek aram yoktu temelinde çok iyi değil anlicaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• youtube >>>> önder hoca
  • önder hoca+haluk seyit
  • Büyük ihtimalle dil bilgisi çalışırken, "Biliyorum zaten bunları" düşüncesiyle körü körüne çalıştın. Bence tekrar konu anlatıma dön ve detaylı çalışma yap. Netlerin yükselir böylelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

youtube >>>> önder hoca

Bugün tekrar baslayayim dedim dil bilgisine bi arkadas daha önerdi Önder hocayı yapı bilgisini adam akıllı bitirdim dedim birde konu anlatimdan tekrar edeyim adamın bahsetmedigi tonla yer var bide çok hızlı geçiyor başka onerebileceginiz varmi

• Verehoye kullanıcısına yanıt
    senin konu anlatımın çok ayrıntıya girmiştir önder hoca çok iyi karekök dil bilgisi alıp çöz
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zman bugün dil bilgisi günü desem hep o günüm çöp olup gidiyor son ay bıraksam nasıl olur dilbilgisini 1 ay da biter mi? Birde lys de dil bilgisiden çok kasiyorlar mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben mfyim lys için bilmiyorum da videodakileri yazarak çalış ben faydasını gördüm
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    İyi mfci denk gelmişken kimya yi da sorayım Fen de sadece kimya düşünüyorum nasıl çalışmalıyım iyi anlatan hoca varmı

youtube kimya özel
  • paragraf netlerini nasıl bu kadar yükselttin tavsiye verir misin
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık iki aydır 30 lu paragraf denemesi cozuyorum. İlk denemem de 23 yapmıştım hatırladığım kadariyla ama zaman geçtikçe netlerin artiigini gördüm bir ara 25 de 26 da takıldım daha gitmiyor olmucak diye bırakacaktim ama kendimi sika sika devam ettim çözmeye en sonunda olayı çözdüm yani kendimi çözdüm paragraf i yavaş dikkatli ve noktalama işaretlerine dikkat ederek okudugumda yanlış sayısının daha da azaldığını gördüm. Bence olay sende bitiyor yani hızlı okuyuncami yavaş okuyunca mi vb. Gibi kendine bunları sor her ihtimali tek tek dene netlerin artmaya başladiginda doğru yolu bulduğunu anlayacaksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verehoye

Yaklaşık iki aydır 30 lu paragraf denemesi cozuyorum. İlk denemem de 23 yapmıştım hatırladığım kadariyla ama zaman geçtikçe netlerin artiigini gördüm bir ara 25 de 26 da takıldım daha gitmiyor olmucak diye bırakacaktim ama kendimi sika sika devam ettim çözmeye en sonunda olayı çözdüm yani kendimi çözdüm paragraf i yavaş dikkatli ve noktalama işaretlerine dikkat ederek okudugumda yanlış sayısının daha da azaldığını gördüm. Bence olay sende bitiyor yani hızlı okuyuncami yavaş okuyunca mi vb. Gibi kendine bunları sor her ihtimali tek tek dene netlerin artmaya başladiginda doğru yolu bulduğunu anlayacaksin.

teşekkür ederim her gün mü deneme çözüyorsun birde hangi kaynak
    Paragrafta hiç kaynak ayırt etmedim ama palme çok hoşuma gitmişti çok uzun paragraflari en binot diye bi yayın gördüm onu deneyeyim dedim o da idare eder paragraflafi çok uzun değil ama anlatımı baya kapalı zorluyor yani

• sen şimdi önder hocanın neresini beğenmedin.bence yeterli
    sıradışı analiz 1000 soruda paragraf ve paragrafta hız kitabını kullandınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 15 Ağustos 2017; 22:57:48 >
    Yok hiç bakmadım onlara ama bu ara paragraf denemesi değilde türkçe denemesi bakıyorum 20 li onerebilecegin güzel bi yayın var mı? 1000 soruda paragraf a elim çok gitti almaya ama nedenini bende bilmiyorum hep farklı yayın aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verehoye

Yok hiç bakmadım onlara ama bu ara paragraf denemesi değilde türkçe denemesi bakıyorum 20 li onerebilecegin güzel bi yayın var mı? 1000 soruda paragraf a elim çok gitti almaya ama nedenini bende bilmiyorum hep farklı yayın aldım.

önere bileceğim yayın yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.