Şimdi Ara

DİL BÖLÜMÜ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 9. sınıfım dil bölümü seçcem ingilizcem 78 den 4 lise 2de dilden zorluk çekermiyim dili seviyorum Birde anadolu lisesinde okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacicek -- 8 Mart 2011; 20:39:09 >

• Tavsiye etmiyorum uzak dur.
    Dil bölümünde okuyorum gerçekten çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Tavsiye etmiyorum uzak dur.

Ama sayısal yapamiom o kdr iyi değil kimya 3 bio 3 mat4 geo 4 fizik 5 :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardacicek -- 8 Mart 2011; 20:46:50 >
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacicek

quote:

Peki 10.sınıf dil bölümü ingilizce konularına bir bakarmısın hayatımın hatasını yaptım ve bu bölümdeyim ingilizcem 1.
    Nasıl yapamıyosun daha ne bekliyosun acaba hepsi 5 mi olucak
  • quote:

quote:

quote:

Peki 10.sınıf dil bölümü ingilizce konularına bir bakarmısın hayatımın hatasını yaptım ve bu bölümdeyim ingilizcem 1.

sayısal dilden kolaymıdır ?

• ben 9. sınıfta sınıf tekrarı yapmıştım sınıfta kaldığım derslerden birisi de İngilizceydi ertesi sene İngilizceyi sevmeye ve yapabilmeye başladım dil bölümüne gittim şuan da Eskişehir de Anadolu Üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum o senin İngilizceyi sevmene ve çalışmana bağlı birşey tabii öğretmenlerin de çok etkisi var onu da atlamamak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

ben 9. sınıfta sınıf tekrarı yapmıştım sınıfta kaldığım derslerden birisi de İngilizceydi ertesi sene İngilizceyi sevmeye ve yapabilmeye başladım dil bölümüne gittim şuan da Eskişehir de Anadolu Üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum o senin İngilizceyi sevmene ve çalışmana bağlı birşey tabii öğretmenlerin de çok etkisi var onu da atlamamak gerek

Öğretmenim gayet iyi ve ingilizceyi seviyorum ama günde 1-3 saat arası çalışıyorum sence yeterlimi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sayısal dilden kolaymıdır ?

Dil gerçekten zordur aşırı derece bir sürü kelime var ve 9. sınıf ingilizcesiyle alakası yok öyle zor konular varki yani ama çok istiyosan gidersin tabi kendi hayatın
    Sayısalda zordur ama bence sayısal daha iyi bir seçim olur..

• Arkadaşım sen yok dil zordur , yok kelime fazladır ezber yapamazsın gibi şeylere aldırma Dili seviyorsan gitmelisin Sayısal'ın da Dil'den daha kolay olduğunu sananlar gitsinler 2-3 tane türev , integral sorusu çözsünler . Eğer gerçekten istiyorsan , dil bölümündeki meslekleri de istiyorsan gitmelisin , dil bölümüne giden arkadaşlarım var inan bana çalışacağın tek ders İngilizce olur . Bu da diğer alanlara göre bence daha rahat . Dil seçersen kesin güzel bir üniversite kazanırsın fakat sayısal ve tmde öyle bir garantin yok .
  • Dil bölümündeyim. 9. Sınıf ingilizcesiyle aynı konuları gördük şimdilik tabi daha ayrıntılı işledik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxis~

Dil bölümündeyim. 9. Sınıf ingilizcesiyle aynı konuları gördük şimdilik tabi daha ayrıntılı işledik.

Kolaymı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Arkadaşım sen yok dil zordur , yok kelime fazladır ezber yapamazsın gibi şeylere aldırma Dili seviyorsan gitmelisin Sayısal'ın da Dil'den daha kolay olduğunu sananlar gitsinler 2-3 tane türev , integral sorusu çözsünler . Eğer gerçekten istiyorsan , dil bölümündeki meslekleri de istiyorsan gitmelisin , dil bölümüne giden arkadaşlarım var inan bana çalışacağın tek ders İngilizce olur . Bu da diğer alanlara göre bence daha rahat . Dil seçersen kesin güzel bir üniversite kazanırsın fakat sayısal ve tmde öyle bir garantin yok .

Bende aynı fikirdeymde bazıları sayısal daha kolay alan çok fln aklım karıştı ing yide seviyorum :/

• Üstteki yorumları okumadım ama.. DİL bölümü bence eeeen kolay bölüm. Dil'e biraz ilgin varsa gerisi gelir zaten. Hem zevklidir, hem kolaydır, hem de diğer bölümlere göre yata yata sınava girersin... Ben böyleydim... 4.sınıfta 25 raporlu 19,5 özürsüz,30 da heyet raporu aldım... Son 1 aya kadar yattım... Dil sınavından 75/5 yaptım(ing). Diğer öğretmenliklere göre daha kolay atanması da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Üstteki yorumları okumadım ama.. DİL bölümü bence eeeen kolay bölüm. Dil'e biraz ilgin varsa gerisi gelir zaten. Hem zevklidir, hem kolaydır, hem de diğer bölümlere göre yata yata sınava girersin... Ben böyleydim... 4.sınıfta 25 raporlu 19,5 özürsüz,30 da heyet raporu aldım... Son 1 aya kadar yattım... Dil sınavından 75/5 yaptım(ing). Diğer öğretmenliklere göre daha kolay atanması da...

Saol aradığım cevap buydu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Üstteki yorumları okumadım ama.. DİL bölümü bence eeeen kolay bölüm. Dil'e biraz ilgin varsa gerisi gelir zaten. Hem zevklidir, hem kolaydır, hem de diğer bölümlere göre yata yata sınava girersin... Ben böyleydim... 4.sınıfta 25 raporlu 19,5 özürsüz,30 da heyet raporu aldım... Son 1 aya kadar yattım... Dil sınavından 75/5 yaptım(ing). Diğer öğretmenliklere göre daha kolay atanması da...

Bir insanın bilmediği bir konu hakkında yaptığı yorum kadar saçma bir şey yok. Ben 2 yıl Uluslararası İlişkiler okuduktan sonra İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne geçtim. Uluslararası İlişkiler'de 2.75'in altına düşmeyen ortalamamı şu an 2.0'ın altına düşürmemek için büyük mücadele veriyorum. Ben Dil Sayısaldan daha zor demiyorum ama böyle yorumları görünce de acaba biz başka bölümde mi okuyoruz diyorum kendime. Yazmayı düşünen arkadaşlar; dil bölümü sınavlarını yata yata geçeceğiniz bir bölüm değil. Çok çalışarak 100 üzerinden 10 alma ihtimaliniz dahi vardır. Sonra hayal kırıklığına uğramamak adına bölüm tercihi yaparken bir kez daha düşünün. İş alanı açısından baktığınızda bence en mantıklısı TM.

• Dil zor bir bolum.Edebiyata ilgi duyman gerekr. Uni'de puanin ingilizceye yetmezse baska bir dil okumak zorunda kalicaksin ki bu durum ingilizceden daha da zor!! ingilizcede zorlanan biri baska bir dili daha zor ogrenir cunku ingilizcenin grameri kadar kolay bir gramer yok!ben TM secmedigime pismanim.
  • her bolum zordur fakat aralarında en kolayı sozel ve dil inan bana ben dile gitmedigime biraz pismanım neden dersen sayisalda 9. sınıfta 3 se 10 11 12 de 2 den yukarı not alamazsın sayisal en zor bolum okuyan bilir ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.