Şimdi Ara

DİL BİLGİSİNDEN TAHMİNEN KAÇ SORU GELİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yapamıyorum dil bilgisi geçen sene 2 tane gelmişti aizce bu sene kaç tane gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlam bilgisi hariç 4-5tane geldi.(ses dil nokta yazım dahil)

min 4
    max 7 tane geleceğini tahmin ediyorum.

Otur çalış hocam daha 1 ay var
  • Banko 7 tane gelir (ses ,yazım ,noktalama dahil )
  • Kesin gelecek konular belli zaten anlatım bozukluğu ,ses bilgisi ,yazım yanlisi

• Kno3 dedikleri + 3 tane bi soruda hepsi karışık dil bilgisi toplam 6 soru bekliyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu sene baya çalıştım ama uygulama sıkıntısı çekiyorum test kitabında çözüyorum ama denemelerde kalıyorum ulen bu ne diye tabi yazım kuralları nok işr veya ses bilgisinde değil sorun yok efendim ortaçmış bilmemneymiş çalışacağız napalım mezunuz zaman çok

• geçen sene 4 tane çıktı 1 tanesinde soru yanlıştı zaten isaretleyen herkes puan aldi.. Gecen sene sınava girmiş biri olarak söylüyorum YGS TÜRKÇE SORU BANKALARI öğrenciye yapılmış bir komplodur,eleme yoludur....4 soru da bariz sorulardı çıkanların zaten..KESINLIKLE UZAK DURULMALI TÜRKÇE SB LERDEN..Mantığını çözün dil bilgisi konularının,kavrayin yeterlidir...OSYM artık paragrafi anlayip,yorumlama yeteneğini ölçmek istiyor sacma sapan noktalama isaretlerini bilip bilmediğinizi değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen yıl 5 tane vardı
  • Sırf bunun için öğreten dil bilgisi aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yıl 39 soru işaretlemiştim sıfat zamir zarf ek eylem biliyordum baskada bilmiyordum düşünün yani 3 tane karma dil bilgisi gelir 3-4 tane yazım ses noktalama gelir yani 35 soru rahat yapar dil bilgisi çalısmayan bir kişi bu sayı 36 37 de olabilir yazım sesi noktalmayı ayrı tutuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.