normalde benm bu dil çubuğuyla alıp veremediğim bir şey yoktu fakat o gün gelene kadar. o gün kendisinden kurtulmak istemedm. fakat bırakmıyo peşimi. bilgisayarı yeniden başlatıyorm hemen geliyo. nası çıkarıcm bunu hayatımdan. lanet olasıca dil çubuğu
Valla banada her gün oluyodu en sonunda inada bindi o başlıyo ben kaldırıyorum en sonunda bir gün kaldırdım bunu işte daha da gelemedi bu dil çubuğu,ama bu sefer de TTNet internetimi yavaşlattı alakayı sorma ben de anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Tango-1
Valla banada her gün oluyodu en sonunda inada bindi o başlıyo ben kaldırıyorum en sonunda bir gün kaldırdım bunu işte daha da gelemedi bu dil çubuğu,ama bu sefer de TTNet internetimi yavaşlattı alakayı sorma ben de anlamadım.
bende netlimitsiz'im . her an düşebilirim. düştü düşecek yani. dil çubuğuda onunla beraber gider belki.
tamam ya bölge ve dil seçneklerinden yaptım gitti. yüzszlük yapmadı bu sefer. kaldıramayanlar denetim masasından baksın bölge ve dil seçeneklerine karştrsn blrsnz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme