Bildirim
dil eğitimi için kanada yada amerika ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 ay yeterli gelmez bence. Seviyeniz nedir ? Malta düşünün daha ucuz diyorlar daha fazla kalırsınız. Tamam ana dilleri ingilzice değil ancak heryer dil öğrencisi diyorlar. Ha paranız varsa İngiltere biçilmiş kaftan ama sterlin uçunca çok pahalı gelir. -
Seviye önemli böyle şeylerde genelde inter ve üstü için 3 ay yeterlidir ki o da speaking için zaten inter olan adamın gramerle pek işi kalmamıştır -
3 aylık yaz tatilinde gitmek istiyorum maksimum 15 bin tl kadar olabilir seviem sıfır malesef -
o zaman ben senin yerinde olsam bütçemin bir kısmıyla burda bir dil kursuna giderim seviyeni inter falan yaptıktan sonra kalan bütçenle kanadaya veya amerikaya gider ingilizcenin %80'ini halletmiş olursun. -
Seviyeniz sıfırsa ilk önce Türkiye'de bir temel yapmalısınız. Çünkü, yurt dışında yabancı öğretmenler derse girecek nasıl anlayacaksınız söylediklerini ? Bir temeliniz olmalı, onun üstüne inşa edebilin. Daylight isimli 80 derslik eğitim setini edinin. Hoca sıfırdan alıyor ve gayette güzel anlatıyor. Onu pekiştirmek içinde ''ttnetprog'' ayda 5 lira idi sanırım onu öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X