Şimdi Ara

dil eğitimi için kanada yada amerika ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu yıl 3 aylık ingilizce dil eğitimi almaya karar verdim aklımda amerika ve kanada var yaklaşık bütcem 10 bin tl var. bu kadar bütçe yetermi yoksa daha fazlamı gerekir ve hangi ülkede dil eğitimi almalıyım ?

• 3 ay yeterli gelmez bence. Seviyeniz nedir ? Malta düşünün daha ucuz diyorlar daha fazla kalırsınız. Tamam ana dilleri ingilzice değil ancak heryer dil öğrencisi diyorlar. Ha paranız varsa İngiltere biçilmiş kaftan ama sterlin uçunca çok pahalı gelir.
  • Seviye önemli böyle şeylerde genelde inter ve üstü için 3 ay yeterlidir ki o da speaking için zaten inter olan adamın gramerle pek işi kalmamıştır
  • 3 aylık yaz tatilinde gitmek istiyorum maksimum 15 bin tl kadar olabilir seviem sıfır malesef
  • tolga_1992 kullanıcısına yanıt
    o zaman ben senin yerinde olsam bütçemin bir kısmıyla burda bir dil kursuna giderim seviyeni inter falan yaptıktan sonra kalan bütçenle kanadaya veya amerikaya gider ingilizcenin %80'ini halletmiş olursun.
  • Seviyeniz sıfırsa ilk önce Türkiye'de bir temel yapmalısınız. Çünkü, yurt dışında yabancı öğretmenler derse girecek nasıl anlayacaksınız söylediklerini ? Bir temeliniz olmalı, onun üstüne inşa edebilin. Daylight isimli 80 derslik eğitim setini edinin. Hoca sıfırdan alıyor ve gayette güzel anlatıyor. Onu pekiştirmek içinde ''ttnetprog'' ayda 5 lira idi sanırım onu öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.