Şimdi Ara

dil icin tahmin yapacak arkadaslar yardim edebilirmii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi üniversiteleri yazmıştın sen tercih listeni koyarmısın
  • Her türlü girersin dostum takma kafana için rahat olsun.
  • Marmara unv almanca öğretmenliği
    Hacettepe unv almanca öğretmenligi
    Istanbul unv Almanca öğretmenliği
    Marmara alman dili edb
    Istanbul unv alman dili edb

Hangisi gelir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Öncelikle sıralaman yanlış olmuş onu söyleyeyim. Ölü tercih yapmışsın. Marmarının puanı ve sıralaması hacettepeden düşük keza. Bu durumda marmara %90 gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Öncelikle sıralaman yanlış olmuş onu söyleyeyim. Ölü tercih yapmışsın. Marmarının puanı ve sıralaması hacettepeden düşük keza. Bu durumda marmara %90 gelir diye tahmin ediyorum.

Marmara'yı daha çok istiyorsa diğerlerinin önüne almıştır, niye sıralaması yanlış olsun illa en yüksek sıralamayı mı en üste yazması gerekiyor.
  • Evet marmarayi daha çok istediğim için ilke onu yazdım , almanca öğretmenliğini gelir diyosunuz , ama 11bin kişi var nerdeyse inşallah dediğiniz gibi olurda orası gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster Magnet

quote:

Öncelikle sıralaman yanlış olmuş onu söyleyeyim. Ölü tercih yapmışsın. Marmarının puanı ve sıralaması hacettepeden düşük keza. Bu durumda marmara %90 gelir diye tahmin ediyorum.

Marmara'yı daha çok istiyorsa diğerlerinin önüne almıştır, niye sıralaması yanlış olsun illa en yüksek sıralamayı mı en üste yazması gerekiyor.

Mantıklı olan bu. Marmara tutarsa zaten diğerlerine sıra gelmez. Bu durumda hacettepenin yazılmasında bir mantık yok. Bu yapılan tercihede ÖLÜ TERCİH denir. Umarım açıklamam seni tatmin etmiştir.

@esahcn öğretmenlik gelir. Yani 1. tercihin.

• Çok teşekkür ederim yardiminiz icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monster Magnet

quote:

Mantıklı olan bu. Marmara tutarsa zaten diğerlerine sıra gelmez. Bu durumda hacettepenin yazılmasında bir mantık yok. Bu yapılan tercihede ÖLÜ TERCİH denir. Umarım açıklamam seni tatmin etmiştir.

@esahcn öğretmenlik gelir. Yani 1. tercihin.

Aslında mantık yok değilde tercih ve yerleşme işlemleri adayların isteğine bağlı olduğundan yazılması gerekir bence. Çünkü belki yüksek puanlılar marmarayı yazarsa bu arkadaşa sıra gelmeyebilir. Hacettepe'nin de talebi düşük puan alan kişiler olursa direk oraya da girebilir. Tabi benim dediğim çok uzak bir ihtimal.

• Bende dilciyim konunun sahibinin izniyle bir soruda ben sormak istiyorum.

Pamukkale Üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı ikinci öğretimine girmeyi çok istiyorum. 0.12 ye göre En son 16.200 almış benim sıralama 17.000 sizce şansım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Bende dilciyim konunun sahibinin izniyle bir soruda ben sormak istiyorum.

Pamukkale Üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı ikinci öğretimine girmeyi çok istiyorum. 0.12 ye göre En son 16.200 almış benim sıralama 17.000 sizce şansım var mı ?

Var hocam bu sene fen edebiyatlara ilgi birazda olsa azaldı. %45 diyorum ben.

• quote:

Eğer ben 11bin fark varken yerlesiyosam sen 800 kişiyle havada karada yerlesirsin bence arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: esahcn

quote:

Eğer ben 11bin fark varken yerlesiyosam sen 800 kişiyle havada karada yerlesirsin bence arkadasim

İnşallah dostum ikimizde yerleşebiliriz. Seneye kalmayı hiç istemiyorum. 2 haftadır 5 den önce uyuyamıyorum stres oldum iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: esahcn

quote:

o sıralamasını 0,12 ye göre söyledi zaten. Sen 0,15 'e göre söylemiştin. Bende senin sıralamanı 0,12 'ye çevirdim. Seninle aynı durumda yani.

• Aa özür dilerim öyle olduğunu bilmiyodum o zaman haklısınız

• Marmara çok rahat gelir ben de dilciyim bknz nick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esahcn -- 16 Ağustos 2012; 0:54:40 >
  • baska yardımda bulunacak arkadas olursa sevınırım hocam
  • Abi sınava Almancadan giripte 10 ve üzeri net yapan 1400 kişi var. Sen de bu kadar kişi içerisinde 1000-1100 arasında falansındır. Almanca Öğretmenliği 1000 kontejan, Almanca Tercümanlık 350 kontenjan, Alman Dili ve Edebiyatı 850 kontejan var. Bazı üniversitelerde bu bölümlere yazmak için sınava almancadan girmiş olmak gerekiyor. Birçoğunda ise hangi dilden girdiğin farketmiyor. Marmara üni ve İstanbul ünide almancadan girmek mecburi. O yüzden bu senin için avantaj oluşturuyor. Senin kulvarın burada farklı oluyor. Önündeki 25000 kişi ile değil de önündeki 1000 kadar kişiyle yarışmak zorunda kalıyon. Şimdi sınava almancadan giripte iyi puan alanların büyük çoğunluğu Çeviribilim, Almanca Tercümanlık sonrasında da Almanca öğretmenliği bölümlerini tercih ediyor. Bunun dışında Rus dili vs. dili tarzında bölümleri tercih edenler de var. Alman dili ve Edebiyatı bölümü daha düşük puanlarda tercih ediliyor. İstanbul üniversitesinin 75 Marmarının da 35 kontenjanı var. Geçtiğimiz yıllarda bu bölümlerin kontenjanları tam dolmamış bile. Bu sebeple çok rahat kazanırsın. İçini ferah tut zaten cuma günü açıklanacaktır sonuçlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.