Selamlar. Geçende de bu başlığa yakın bir konu açmıştım. Bir arkadaşımız kursa para kaptırma git evde kendin çalış yapabilirsin dedi. Denedim ama pek başarılı ve istikrarlı olmuyor. Beni ingilizce çalıştırmak için teşvik eden bir şey olması gerekiyor.Evde o teşviği bulamıyorum.Bu konuda yararınıda göremedim internetin. Sormak istediklerimide sorabileceğim herhangi bir şey yok.O yüzden kesin olarak dil kursuna yazılma kararı vermiş bulunmaktayım. Büyüklerimin önceden gittikleri dil kurslarını önermelerini istiyorum(rica ediyorum). İstanbul Üniversitesinde 1.sınıf öğrencisiyim. Akademisyen olma hayalim var. Takdir edersiniz ki ingilizce şart bu meslek için.
Dil kursunda aranıcak kriterler
- Eğitimcilerin anadili ingilizce olması (native) - Eğitimcilerin tecrübeli olması - Dil öğretme garantisi vermeleri
Çalışkan ve hırslı birisiyimdir.Kafama koyduğum her şeyi yaparım.Bana dili öğreten biri olması gerekiyor o yüzden dil kursu istiyorum.Kurumun nerede olduğu, Derslerin nerede işlendiği çokta önemli değil. Önceden dil kursuna gitmiş, memnun kalmış ve o yeri tavsiye edebilecek bir yer olarak gören birileri elbette ki vardır. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bana tavsiyede bulunduğunuz yere, c.tesi gidip görüşürüp bilgi alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Başlangıç seviyesindeyim ve İstanbulda yaşamaktayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme