Lisede dil bölümü öğrencisi değildim ama İngilizce öğretmenliği istiyorum nasıl çalışmalıyım ve önerebileceğiniz dil kursu var mıdır?
İngilizcem kötü, dilgoo eğitim seti şimdiki sistem için işime yarar mı ? Yks sorularını o setleri çalışarak çözebilir miyim ?
Sınava bu sene mi gireceksin?
Fikir sahibi olabilmen açısından kendimden örnek vereyim, 11.sınıfın yarıyıl tatilinde 48 net yapıyordum. Sonrasında 12.sınıfa başlarken 73.75 nete kadar çıktım. Sınava 1-2 ay kala artık full geliyordu, en fazla 2-3 yanlış çıkıyordu. Sınavda da normal performansımın altında yaptım (73.75) ama en başından beri hedefim olan Boğaziçi ELT geldi.
Yani İngilizcem kötü diye moralini bozmana gerek yok. Sana önerim önce herhangi bir senenin LYS-5 sorularını çöz. (son 1-2 sene olmasın)
Kaç net yaptığına, yanlışlarının geldiği yerlere göre daha sağlıklı bir analiz yapabiliriz.
Dilgoo eğitim setini duymadım o yüzden bir şey diyemicem ama sınava yönelik kaynak alırsan daha yararlı olur.
Gramerden başlamanı öneririm, ve gramer için de İrem Yayıncılık LYS-DİL Stratejileri kitabı cidden efsane. Strateji falan dediğine bakma, ben de sevmem o tarz şeyleri ama konu anlatımı cidden çok iyi. Bunu hakkıyla bitirirsen gramerden yanlış çıkması imkansız..
Onun dışında sınav için ders verebilirim, ya da danışmanlık yapabilirim.. :DD
Özelden mesaj atabilir misn ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme