Şimdi Ara

DİL sıralaması nasıl hesaplanacak (güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani dil eğitimi almadım demek istedim tmciyim aslen. çalışmaları genelde ne zaman bitiyor bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Konuyu açarken yazdığım gibi TYT'si fena olmayan TM'cilerdensiniz öyleyse :) Hukuk olmuyorsa dilden tercih yerine psikoloji tavsiye ederim. Tabi öğretmenlik sevdiğiniz bir meslekse sıralamalarınızın tuttuğu ingilizce öğretmenliklerini de tavsiye ederim. Önümüzdeki yıllarda çok fazla psikoloji mezunu olacak, bu da işsizlik demek oluyor. İngilizce öğretmenine olan talep ise gittikçe artıyor ;)
    Genelde gece bitmiş oluyor ama bu defa sıralamalarla ilgili bir çalışma yapıyorlar gibi gözüküyor. Bu yüzden biraz uzun sürdü gibi. Bence yarın öğleye kadar bitmiş olur çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiöğrenci

YÖK Atlas'ta şu an çalışma var, sıralamaları şu an yanlış gösteriyor. Sitedeki çalışma bittikten sonra sıralamaları yeniden kontrol et. 21.800 sıralama geçen yılki 17.500 ediyor. Hiç dil çözmeden puanın nasıl hesaplandı bu arada?
    Benim sıralamam oydu 15372 yazmıştın emin misin ?
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaş da sizin gibi 21.800 sıralamayı sormuş. Yığınsal tablolarda her puanın karşısında bir sıralama yazar, bu yüzden ikinize de aynı puanın karşısındaki sıralamayı söylemişim. iki puan arasına virgülden sonraki rakamlara bazen 200 bazen 500 kişi girer. Yani size verdiğim sıralamada kesin bu sıradır demiyorum. Mesela 15372 değil de 15380 olursun ya da 15400. Zaten kimse tam sıralamayı veremez. Belirli bir aralık verebilir ancak. Umarım anlatabilmişimdir.
  • Şuana kadar yapılmış en mantıklı sıralama açıklamasını yapmışsın bu yüzden önce tebrik ediyorum seni. 75-5 yapan bir dilci 7 bin demişsin ama malesef benim gibi tyt'de batıranları hesaba katmamışsın. 75-5 ile 12 bindeyim. Umut tacirliği yapmıyorsun bence, şuana kadar yığınsalları, 3 puan türünün birleşmesini ve sınava giren fazla sayısalcıları ve normal dilcileri hesaba katarak güzel bir iş çıkarmışsın. İnşallah bu türden gelir de hepimiz rahatlarız.
  • Schiaz kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. 75-5 yapıp dilde 12k olmanıza ise gerçekten çok üzüldüm. Maalesef dil puanında testlerin ağırlığı yanlış dağıtılmış. Umarım bu hatadan döner ÖSYM. Sınavda resmen matematik bütün puan türlerini çok fazla etkiler olmuş. Buna dil puanı da dahil. Dil okumak isteyen kişinin puanını İngilizce'den sonra bence Türkçe etkilemeli. Bu yıl en fazla mağdur olanlar dilciler oldu bence.
  • 76-4 ile çıtayı yükseltiyorum

7k
  • Troyn kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için de hakikaten üzüldüm. 75 üstü yapan dilci arkadaşlarımın yeri kesinlikle ilk 1000 ama yeni dil puanlama sistemiyle dilcileri bir kenara attılar resmen. Umarım benin verdiğim sıralamalardan daha iyi yerler gelir sizlere.
  • quote:

Hocam diğer arkadaş da sizin gibi 21.800 sıralamayı sormuş. Yığınsal tablolarda her puanın karşısında bir sıralama yazar, bu yüzden ikinize de aynı puanın karşısındaki sıralamayı söylemişim. iki puan arasına virgülden sonraki rakamlara bazen 200 bazen 500 kişi girer. Yani size verdiğim sıralamada kesin bu sıradır demiyorum. Mesela 15372 değil de 15380 olursun ya da 15400. Zaten kimse tam sıralamayı veremez. Belirli bir aralık verebilir ancak. Umarım anlatabilmişimdir.
    Anladım teşekkürler.
  • 3856 için ne düşünüyorsunuz
  • Yeezy kullanıcısına yanıt
    2800 civarı gibi düşünüyorum
  • Bu arada Salim Ünsal ve ekibi sıralama kılavuzu yayımlamışlar ama dil sıralamasında pek farklılık olmayacak demişler. Bakalım yılların deneyimli rehberlikçileri mi tutturacak yoksa dilci olan ben mi tutturacağım?
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    hocam 15352 olacak yanlış yazmışım. Diğer arkadaşa da yanlış bakmışım 17500 demişim. Onu da düzelteceğim. Bu arada dediğim gibi bu kesin sıralama değil. 15k ile 15,5k arasında düşünün.
    Hocam senin sıralamana yanlış bakmışım. 17500 değil, 15352 olacak sıralaman. Bu sıralamanı kesin olarak düşünme. 15k ile 15,5k arasında düşün.
  • quote:

Bu arada Salim Ünsal ve ekibi sıralama kılavuzu yayımlamışlar ama dil sıralamasında pek farklılık olmayacak demişler. Bakalım yılların deneyimli rehberlikçileri mi tutturacak yoksa dilci olan ben mi tutturacağım?
    salim ünsal denen zırvacıdan bir halt olmaz seninkinin tutma ihtimali çok daha yüksek :D
  • quote:

Hocam senin sıralamana yanlış bakmışım. 17500 değil, 15352 olacak sıralaman. Bu sıralamanı kesin olarak düşünme. 15k ile 15,5k arasında düşün.
    16.300 e kadar yolu var benim okul tutsun da :D
  • quote:

hocam inşallah dediğin gibi 15 binlerde gelir de istediğim yere yerleşirsem sana yemek sözüm olsun :) 10 binlerden başlayacağım yazmaya zaten 18 binlerde bitiyor devlet üniversiteleri bakalım tutacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yeter ki istediğin bölün tutsun, yemek çnemli değil. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Küçük bir hesap çalışması yaptım ve sizlerle paylaşma kararı aldım sadece. Boşa umutlandırmış olmam umarım. Tutmazsa da sağlık olsun, daha iyi bir bölüm olur daha sonra.
  • 5300 gibi bi sıralama nasıl olur peki hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.