Şimdi Ara

dil ve konuşma terapisi bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla mezun olunca iş garantisi olan , çok yoğun olmadığı için çok kaliteli bir üni hayatı geçirmene sebep olacak maaşı emeğine göre fazla tatminkar (7-8k) bir bölüm.
  • suedacik S kullanıcısına yanıt
    Hocam sayı az yüzden böyle. Ben 2008 te ftr den 4.750 ile çalışanları biliyorum. Şimdi askeri ücret veriyorlar.Şu an diploman varsa 5 yıl iş yaparsın o arada bir bölüm daha okursun. Ama 0 dan okunmaz inanın bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanydin -- 1 Eylül 2020; 10:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil ve Konuşma Terapisi bölümünün Diş Hekimliği ve Eczacılıkla kıyaslandığı bir forumu kaale alacak misafir arkadaşlara ufak bir şey söylemek istiyorum.

Bu forum senelerce sınava hazırlanan sosyopat insanlarla dolu, fikirleri ve bilgileri karmakarışık. Burayı referans almayın.

Donanım Haber bir eğitim forumu değildir.

#TYTAYTkategorisiKAPATILSIN
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Gördük hocam dişin halini 35 bine dayanmış allanı seversen övme kendi mesleğini bırak başkaları övsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Mesleğin değerini sıralaması ile kıyaslayan birine vereceğim bir cevap yok.

Sosyopatlığın kanıtıdır bu. SAY ilk 30 binde artan kontenjan sayısını napacaksın? Sıralamanın gerilemesi = ilginin azalması demek değil. Eczacılık gerilememiş diyorsun, acaba 40-50 bin arasındaki öğrenciler için cazibe noktası olabilir mi? İnşaat neden bi o kadar daha gerilemedi? Belli bir banda kadar gerileme yaptıktan sonra o banttaki öğrenciler yazdıkça o bantta kalır. Birçok parametre var ve bunları hesaba katmak zorundasın ya da neden katasın sen sadece bir aday öğrencisin neden bunu yapmalısın?

Dişin hali 35 bine dayanmış cümleye bak, o zaman bilgisayarın hali içler mi acısı 240 bine dayanmış? En son sıralamayla alan diş hekimliği fakültesini referans alarak mesleğin bitip bitmediğini beyan edecek kalibrede değilsin. Sen aday öğrencisin, meslekler hakkında bir beyan sunman için fakültenin tozunu alsaydın hele bi? Çok acelecisin.

Tekrar tekrar söylüyorum.

Donanım Haber TYT/AYT forumunu referans almayın. Burası senelerce sınava hazırlanan asosyal, sosyopat, evden dışarı adım atamayan insanlar ile dolu. Tek eğlenceleri facebook gruplarında meme paylaşmak ve donanımda troll yapmak.

K A P A T I L A C A K

• dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Sen hangi unidesin hocam? Burayi baz alarak yorum yapma. Agzi olan konusuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım Biruni üniversitesinden yeni mezun ve 8k ile işe basladi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel kazançlar ne durumda acaba? Okumaya değer mi?

• her bölüm bir zaman ekmeğini yedi bu ülkede zamanında fizyoterapistler, sonra psikologlar pdrler. özellerde felan da çok açıldı dkt felan sımdı 2-3 seneye bu bölümünde ftr pdr psikolog gibi değeri düşer. talep çoksa az mezun varsa maaşta çoktur. zamanla mezunlar arttıkça fiyatlar asgarinin biraz üstünde gider. gaza gelip geleceğin mesleği diye yazmayın özel üniler habire acıyor:) zaten çalışma kapıları genel de rehabilitasyon özel egıtımler. mezunlarda cogaldaıkca o kurumlarda maasları aaşşagıya cekecek. çünkü devlet özel olarak özel egıtımlere dkt icin ek ödenek vermiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.