Şimdi Ara

dilden hazirlanan var mi sorum olacakti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben dilden hazirlanmak istiyorum suan universite ingilizce hazirliktayim bu sene degil seneye icin. daha once hic dil sinavina girmedim hakkinda bilgim yok zor mu kolay mi diye. seneye kadar kendimi ingde baya gelistiririm diye dusunuyorum. ygs de konu eksigim yok zaten yeni ciktim hepsi aklimda unutursam da bu tekrarla cozulur. sizce oluru var mi 80 soruda ortalama 70 felan yapabilmenin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı kim nerden bilebilir ki seviyeni? İnter ette var osym yayınlamış kitapçıkları. Aç çöz birkaç yılınkini ve bak bakalım oluru var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle merhaba şuan benim tam olarak yapmayı hayal ettiğim şeyi yapıyorsun. Bu sene kaliteli hazırlık okuyabileceğim bir bölüm kazanıcam Ondan sonra LYS 5e giricem. Soruna gelirsek bu genel olarak senin ingilizce seviyenle ilgili ben kendime orta seviye diyebilirim. Buna rağmen bu sene girmeye cesaret edemedim. Sorular genel olarak Paragrafa Okuduğunu anlama ve anlatmaya dayalı. Üni hazırlık yeterli olur mu olmaz mı ? konusuna gelirsek bunu birçok hocamla konuştum. Hepsi eğer ünide aldığın hazırlık kaliteli olursa Fulleyebilirsin bile dediler. Eğer değilse kurslara gidebilirsin Örneğin Gazi üninin TÜMÖR'ü var ek ingilizce kursu bunun gibi yerlere gidebilirsin. Benim fikrimi sorarsan hazırlıkta baya bi ilerlet kendini LYS5 Hakkında proffesionel yardım al. Rahat 70 çıkartırsın YGS bilgilerin zaten taze tek sıkıntı okul puanın yarıya düşücek onuda çok takma :) Umarım seneye bende aynısı yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAI de calisan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.