öle planla programla olmaz mimlenmek kadar kötü bişey yoktur bizim yanımıza dışardan herhangi bi herif gelse az bişey bizle takılsa sen niye onlarla takılıyorsun diye sorarlar bütün okul bizim tayfayı tanır tanımakta da gayet haklılar burda kimsenin yapamıycağı şeyleri yaptık geçen sene cezasını da yedik üzgünüm yaptığım için ama güzel şeylerdi en azından yapabilseydik yakalatmasaydık
Ben 2 tane yangın tüpünü öğle arası koridora boşaltmıştım 3 arkadaşımla, öğleden sonra dersleri bahçede işlemiştik tüm koridor duman altıydı Sonra bir keresinde yine biz 4 kişi sınıfın duvarına çarşının A sını yaptık (Amacımız buydu yanlış anlaşılmasın..) Hala duruyo diyo alt dönemler Koridorun duvarlarına boydan boya ismimi yazdım tebeşiri yan tutup daha sonra üstünden silgiyle geçtim onlarda hala duruyomuş duyduğuma göre 50x100 cm HKN HKN
Bizim sınıfla yandaki rehberlik odasının arasında ince duvar vardı hafif vurunca içe göçüyodu.. lise 2 deyken sene bittiğinde duvarda toplam 9 göçük vardı.. Ayrıca bizim sınıftan rehberlikçinin odasına giden net kablosunu bi arkadaşımla tutup asılarak hocanın bilgisayarı dağıtmıştık
Tuvaletlerdeki ışık açma tuşlarını söküp tuvalete atardık (Sanırım hademe hala bizim yaptığımızı bilmiodur).. Yine tuvaletin musluklarının altındaki su borusunu tekmeyle kırmıştık sırf masraf olsun müdür yardımcısına diye..
Yatılı kaldığımız bi gün hoca şakasına dalaştığında bi güzel dövmüştük sonra işi şakaya vurmuştuk neyse ki başımıza bişe gelmedi
Bunlardan birini/bikaçını sende/sizde yapabilirsin/iz..
hem dillere destan olacak hem cezası az olacak yok böyle birşey. çekicen cezanı. 1lt. benzin alıp küçük bir yangın çıkartın. kantinciyi dövün. potayı kırıp huradacıya satın. okulun haracını kesin(bir süre yapmıştım). yangın ziline basın(ben bastım bişey olmadı omzum çarptı dedim yediler). derste sigara için(çok pis dövdü hoca bizim elemanları disiplin cezası aldılar). sınıf başkanı seçmeyip komünist düzene geçtik diyin(t.v. ye çıkarsın) v.b. kolay gelsin...
OKula 4 tane kadi götür ve kedilere sırasıyla 1-2-3-5 numaralarını ver ve okulun içie sal.Araki 4. kediyi bulsunlar
quote:
Orjinalden alıntı: chupacabra
OKula 4 tane kadi götür ve kedilere sırasıyla 1-2-3-5 numaralarını ver ve okulun içie sal.Araki 4. kediyi bulsunlar
abi bu andy nin nesi var da yapılmış bi olay degilmidiR
Ahhaha evet evet ole bilen çıktı valla.Ne yapıım benimde Andy den aşşa kalır yanı yok ki
quote:
Orjinalden alıntı: chupacabra
güzel fikir bak sevdim bunu. kurbağ ile yapılırsa daha zahmetli olur. ama ya bize aratırlarsa?
Bikeresinde hademeyi sınıfa kapattık sabaha kadar orda kaldı
Biz okulun son günü sıraları kırıp yerleri pastel boyayla çizmiştik
bu memleketin sonu kötü insanlar okula neler yapmak için gidiyor.
bütün sınıf okuldan kaçın, hiçbiriniz yok yazılmasınız
haa unutmadan disiplin sucudur..
Forumdan bi arkadaş yapmıştı bizde yapmayı düşünüyoruz hatta tenefüs zilini 6-7 kışı telefona kaydedin son ders ders bitimine yakın aynı anda calın paydoss biz yapıcaz
Sınıfta Osuruk bombası patlatın. Kimse anlamaz Hatta tüm okul sınıflarında patlatırsanız daha şahane olur
veya kaşıntı tozu
benim gibi bir lise hayatı gecir kardesim.Lisede keske dedigim hiçbirsey olmadı bir kere içki ictim sınıfımızdaki kızları dövdüm ciddi ciddi vurmusum hatırlamıyorum.Onlarda tenefuste benı salmadı sarhos sarhos sınıfa girdim herkese seni sevıyorum dıyormusum
Allahtan lise sonda cok calıskan bir ögrenciydim.Hoca da birsey demedi.
yangın ziline bas kaç ama dersteyken olsun . şansınız varsa millet tatbikat sanar ve okulu boşaltır . o sırada girin boş okulda osuruk bombaları patlatın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme