|
Bildirim
@erdem552, eskiden çoluk/çocuk ile yetişkin/olgun ayrımı vardı.
Şimdi artık troll ile insan ayrımı var. Troll nedir? Apple ile hiçbir organik bağı olmasa da, Apple'ı canhıraçhane savunan insanımsı varlıklardır. Sanırsın Apple maaş veriyor. Ama hayır, Apple'a kendisi çuval yükü ile para veriyordur aslında. Aynı zamanda işsiz güçsüz boş insan olarak da bilinirler. |
Android dünyası için çok iyi bir gelişme. Çünkü Qualcomm piyasadaki hakim konumu sebebiyle işlemci yanında diğer ürünlerini de satın almaya zorluyordu. Hatta bu sebepten davalık olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Google’dan da darbe yediler. Pixel serisinde artık Qulacomm olmayacak. Google Tensor adıyla kendi işlemcilerini tasarlamaya başladı. Qualcomm artık öyle rahatça at koşturamayacak. Tabi burada asıl önemli olan MediaTek’in kaynak kodlarını geliştiricilere açıp açmayacağı. Qualcomm geliştiricilere kaynak kodlarını açarak uygulamaların kendi işlemcilerine göre optimize edilmesini sağlıyor. MediaTek de umarım aynı yolu izler.
|
4K, 8K TV ler var ya, onların birçoğunun içinde Mediatek işlemciler var. Bu bilgiyi vermem yeterli olur mu?
|
Bir de kaynak kodlarını herkesle paylaşsalar şu işlemcilerin. Ben Mediatek kadar donanımda iddialı olup yazılımda sıvayan bir firma görmedim. Custom ROM bulmak çok zor Mediatek SoC'lere. Adamlar hiçbir şekilde paylaşmıyorlar kodları. Paylaşsalar hem Custom ROM bulmak ve yapmak kolaylaşacak, hem de uygulamalar daha iyi optimize edilecek. Bunu yapmadıkları sürece gerisi fos.
|
Adam kibarca özür dilemiş, yorumunuz hoş olmamış. Ülkece böyle kibar, anlayışlı insanlara ihtiyacımız var, bozmayın lütfen. |
Sony xf 55 televizyonum MediaTek işlemcili ve hiçbir sorun yok.
|
|
şu anda öyle görüküyor Smartphone Processors Ranking List [2020] - NanoReview https://nanoreview.net/en/soc-list/rating |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üzdüysem özür dilerim. Sadece gerçekten anlam veremedim yorumuna ondan böyle yazdım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 25 Ocak 2022; 14:39:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 25 Ocak 2022; 15:30:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
şu yukardaki arkadaşın sorunu ne |
|
Komik adamlar dolmuş foruma işsiz güçsüz diye hakaret ediyorlar birde te Allahım ya sanki karnımı bunlar doyuruyor bilmem ne git tedavi ol abicim sen önce. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |