Şimdi Ara

Dimensity 9000, Android dünyasının kralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yıl çıkacak olan Exynos 2200 geçen yıl çıkan Snapdragon 888 ile yarışıyor. Rezalete bak.

• Antutu'da 1 milyonu geçiyor hepsini tokatlıyor. En iyi 4nm yonga seti

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt

Allah ıslah etsin

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Kızma kardeşim ama bu dünyada malum x partisi ve Apple cı tayfa bir şey anlatılmaz. Apple 5 yıllık güncelleme dışında bir farkı yok. Android o farkı kapattı benchmark değil canlı uygulama açma testleri ve hızlı şarj ve 1/3 fiyatına satarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hayır olayın apple ile alakası yok ki konunun başlığı zaten "Android dünyasının kralı", 'tüm mobil cihazların kralı' dememiş ben de demedim. değişik yav 

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Apple bunlara para ödüyor. Namusları gibi. Keşke rekabet daha fazla olsa son kullanıcıya yarar. Amd intel amd ile nvidia rtx rx NIS gibi teknolojiler. 🙂

Bana 5 yıl Android güncellemesi + her ay güvenlik yaması almış marka model söyleyebilir misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt
    Z2 ile 3 yıl güncelleme aldım. Her güncelleme iyi olacak diye bir kaide yok. Apple bilerek yavaşlatma yaptığını ne çabuk unuttun hem. Güncelleme almayınca ölmüyorsun dünyanın sonuca yok ve uygulamalar güzel güzel çalışmaya devam ediyor. Çok meraklıysan dostum rom at hayatına devam et zevk alarak. Biri 450 dolar diğeri 1500 dolar kafa kafaya performans veriyor. Biri 3 yıl güncelleme alıyor ve 4-5 yıl gayet güzel ömrü var. Afyon 5-6 güncelleme veriyor ve 1500 dolar haaa Ultra süper hyper charge ile Afyon 15w veriyor 2 saate anca dolar heralde 😆😆😆😆

• Sebastian Insane kullanıcısına yanıt

Adam kibarca özür dilemiş, yorumunuz hoş olmamış. Ülkece böyle kibar, anlayışlı insanlara ihtiyacımız var, bozmayın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

Google pixel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horozcorc H kullanıcısına yanıt
    Türkiye de satışı olan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.