< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dimensity 9300, Snapdragon 8 Gen 3 ve Apple A17 Pro karşı karşıya: İşte performanslar (2. sayfa)
-
-
Kardeşim ben Android kullanıyorum yıllardır ama bir sıkıntı var Android'de takılıyor donma yapıyor saçma saçma reklam geliyor müzik çalara giriyorsun reklam çıkıyorsun reklam dosya yöneticisine giriyorsun reklam çıkıyorsun reklam ha bu belki de sadece xiaomi'de vardır da ama ne olursa olsun ben Android'i terk etmeyi düşünüyorum sıktı artık arkadaşımın iPhone'u var çok memnun yıllardır kullanır hiç daha şikayet ettiğini görmedim vay donuyor vay kasıyor falan bir bakacağım biraz da onu deneyeyim ama bir de şunu söyleyeyim ki çoğu marka iPhone'u taklit ediyor iPhone ne yaparsa seneye öbürleri de peşinden gidiyor mesela iPhone titanium kasa çıkarttı arkasına Xiaomi de çıkarttı yarın göreceksiniz tüm markalar titanyuma geçecek Bir de Apple'ın her şeyini bulunuyor kırılmaz ekranı kılıfı çeşit çeşit kılıfı özgür bir şekilde kullanıyorsun hadi bakalım hayırlısı bekle beni iPhone
-
Çöp şayomi her şeye reklam koyuyor. Bi Samsung oneplus felan kullan akıcılığı görürsün o zaman. Evet Applecılar yine gelip bir ton ağlamış. Tonla para verdiğiniz çöphone 15 pm i övmeye devam resident evil çıkmış gidin oynayın hadi. Tâbi telefon aşırı ısınmadan kendini kapatmazsa oyun dobmazsa :evillol:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen görmedin diye o tarz şeyler yok sayılmıyor dostum onun için yazdım zaten Bizim babamızın malı değil hiçbir firma kullanırız hangisi iyiyse onu seçeriz eksilerini artılarını paylaşırız o yok bu yok demeyiz. Senin gibi bilgimizi aşan şeyler hakkında millete atıp tutmayız. Android tarafında birsürü kamera portu var ve eğer sen gcamden çıkan fotoğralara tost makinesi gibi haddini aşan saçma şeyler diyebilecek kadar ustaysan profesyonel kameralar ile çekim yapıyorsundur gcam'in üstü o oluyor çünkü. Ama gcam'in ne olduğundan bile haberin olmadığı için böyle içi boş konuşursun anca. Sen benimle polemiğe istesen de giremezsin kapasiten yetmez
-
Apple, Bionic işlemci mimarisini 6 yıldır ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyor. Daha önceleri her yıl yeni bir mimariyle çıkardı A serisi yongalar. Israrla yıllardır aynı Bionic mimarisini kullanıyorlar. 6 yılda ancak geçebildi Android’e yonga üretenler. Rakipleri beceriksiz olunca Apple’da rölantiye aldı gelişimi..
Açık şekilde şu net olarak görünüyor apple sıçmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 7 Kasım 2023; 23:13:48 >
-
İphone tarafında Geekbench testi tamamen kurmacadır, yıllardır iphone'ları kağıt üzerinde uçurup kaçırmaktadır.
Geekbench testlerde iphone'u asla androidden aşağıda gösteremez.
Hele bi göstersin. Appstore'da kendine yer bulabiliyor mu.
-
Senin kullandığın s23 konusu da baya sorunlar konusunda haraketli.
İphone da server kayıt sistemi olmadığı için ancak s23 ultraya geçebiliyorsun anlıyorum ama bu kadar dert yapma be kral.
Edit :
Ayrıca testlerin A17 pro serisine Optimize olmayan eski sürüm ile yapılması da ayrı bir komedi.
Aşağıda daha şimdi aldığım geekbench sonuçlarını görebilirsiniz. Herkesi tokatlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Kasım 2023; 3:12:59 >
-
Hocam bunun sebebi geekbench'in saf işlemci performansı ölçmesi.
Örneğin sd g3 gpu tarafından a17 pro'nun içinden geçiyor. Ama geekbench bunu ölçmüyor. Yada s23 ultra da 12gb ram var, iphone da 8. Geekbench bunu da ölçmüyor.
Geekbench'in işi sadece işlemci çekirdeklerinin işlem gücünü ölçmek. Bu yüzden işlemci ölçümünde 1 numaralı test bu. Apple saf işlemci tarafında zaten 1 numara. Bu soru işareti olmayan ve herkesin kabul ettiği bir konu.
Rakibinin 8 çekirdek ile yaptığını 6 çekirdek ile yapıyor. Ne kadar önde olduğunu buradan hesap edin.
Ama iş işlemci değil de Komple SoC ölçmeye yani direk yonga setini ölçmeye gelince orada geekbench kullanılmaz. Antutu kullanın.
Yani telefonun komple İŞLEM gücünü ölçmek istiyorsanız antutu, İŞLEMCİ gücünü ölçmek istiyorsanız geekbench.
Son olarak apple geekbench sponsoru değil ancak Samsung ve mediatek geekbench sponsoru. Web sitesinde de açıkça ilan edilmiş durumda ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Kasım 2023; 3:22:8 >
-
Ayfoncuların ağlama duvarına dönmüş konu tamam en iyi telefon sizin telefonunuz
geekbench madem manipülasyon yapıyor apple lehine, o halde qualcomm’dan mediatek’e, xiaomi’den diğer telefon üreticilerine neden hepsi de ürünlerini tanıtırken geekbench’i referans gösterip tek çekirdek ve çoklu çekirdek skorlarını paylaşıyorlar? Hiçbiri de demiyor geekbenchi güvenilir bulmuyoruz diye? Kendinizi akıllı zeki tespitler saçan bir halt sanmasanız iyi çocuklarsınız aslında.
bir tanesi de s23 denen garabeti kullanıyor allahım kamerası ayrı çöp performans testleri 2 sene geride gelmiş laf sokmaya çalışıyor
s23’ten iPhone 13’e geçişler/geri dönüşler var bu ara onlara sor bakalım nasıl bir deneyim yaşamışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gen 3 ün gpu 9300 e göre daha verimli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar hala referans değil. Birileri asıl gücün iOS’ta olduğunu unutmuş. Birileri hala saf performansın bir halt olmadığını anlamamış. Öyle olsa AMD, Nvidia’yı senelerce tokatlamış olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu arkadaşlar tamam sizde haklısınız tabi. Tutup 100k ya yakın para verdiğiniz telefonu illa ki savunacaksınız bütün dandikliklerine ve sorunlarına rağmen ios yeaaaa abi sistem çok stabil deyip her güncelleme de dfu ile temiz kurulum yapın diyerek kendinizle çeliştiğinizi biz biliyoruz görüyoruz. Bunlar hep çaresizse çırpınışlar , bende o kadar para verdiğim telefon dandik salak yerine konmamak için bende savururdum size a17 pro sobasıyla bir ömür mutluluklar. Kışın soğukta donar çalışmaz yazın sıcakta kendini kapatır çalışmaz
-
Kağıt üzerindeki skorlar benim için anlam ifade etmiyor. İş sahada biter.
bu üçü arasında 15 dakikalık thermal throttling testinde en az ısınan , dolayısıyla en az güç kaybı yaşayan soc galiptir.
İphone - Android arayüzü tercih meselesidir. Telefon maceram 1997 yılında 25 cm'lik colt tabancayı andıran siemens ile başladı. 2000'lerin başında windows phone-Symbian kavgası vardı, 2010'lu yıllardan itibaren Android -İos kavgasına evrildi.
O zamanda" Symbian varken WP alan enayidir" deniliyordu şimdi de iki taraf yine birbirine enayi diyor
-
Oğlum uyandırmayın kerizleri. Androide gecmesinler. Boşa fiyatlar yükselecek. Aypon çok iyi gençler oradan devam edin siz. Bakmayın bu arkadaşlara.
-
bu iş zaten tam bir liseli ergenlerin yapacağı kavga gibi duruyor :) yahu al telefonunu geç kullan.. neyin fanatizmini yapıyorlar birbirlerine neyi kanıtlamak istiyorlar anlamak güç :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iOS’un kaynak kodları sızdırıldı bir kaç yıl önce. Sözde stajyer yapmış. Android feyzini aldı. Ancak Android’de ART oldukça hiçbir zaman iOS kadar saf performans veremez. Sadece geriden gelir ve Apple rölantide kalırsa yetişir. Şekil A
S20 fe amiral gemisi mi? İphone ile s20 fe karşılaştırmak gerçekten zekadan yoksun bir hareket. Androidde bir çok yazılım sorunu mevcut bunu kabul ediyorum. Ancak sadece swiftkey klavye ve adguard için bile olsa android kullanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X