Şimdi Ara

Dinamik disk dezavantajları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; yeni aldığım laptopumda hdd disk yönetiminde 4 parçaydı (System, C, recovery ve tools bölümleri vardı) C'yi 2 ye bölmek için dinamik diske dönüştürdüm fakat daha sonra recovery ve tools bölümlerini sildim.

Benim sormak istediğim diski dinamik disk olarak kullanmaya devam etsem bana ne gibi sorunlar çıkartır, dez avantajları nelerdir. Çok araştırma yaptım bir sürü avantaj dezavantaj yazmışlar ama bunlar bana fayda mı zarar mı sağlar anlayamadım. Daha açık bir dille bilgi istiyorum. Mesela bu şekilde kullandığımda format işlemlerini eskisi gibi yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalker28 -- 20 Temmuz 2011; 10:29:11 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalker28 -- 21 Temmuz 2011; 10:00:56 >
  • Üstat linkteki konuyu daha önce okumuştum ama pek anlamadım açıkcası. Bazı sitelerde windows çökerse hddnin tamamına format atmak zorunda olacağım ve dosyalarımı kurtaramayacağım falan yazıyordu bunun gibi şeyler varsa onları bilmek istiyorum yani kullanmanın verilerim açısından tehlike arzedip etmediği gibi şeyleri bilmek istiyorum. Yoksa sizin yazdıklarınızı microsoftun sitesinde de okudum fakat ne işime yarayacağını kestiremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.