formudaki herkese selam. arkadaşlar elimde 2006 yılından kalma sistemime full hd, en azından hd film izlettirecek bi ekran kartı alıcam 2. el yada sıfır çok farketmez bütçede sorun değil ancak sistem eski olduğundan çokda para harcamak istemiyorum, sistemim gigabyte 8ı945GFM 775 pin anakart pc-ex 16x slotu var apoen 350 waat psu 1 gb ddr2 533 ram pentium 4 3.2 ghz işlemci ekran philips 42'' full hd 2ms 100 hz bu sisteme mümkünse hdmi side olan bi ekran kartı, olmsasa hdmi dönüştürücüde alabilirim, bu sistemde daha önce ati x550 ekran kartı ve 512 mb ram varken doom fear farcry gibi oyunları takılmadan oynayabiliyordum, artık oyun çok önemli değil film izlerken takılmadan izlersem sorun değil bu arada bu sistemi arçelik müzik setinin içine yerleştircem dediğim gibi amaç sadece net ve yüksek çözünürlükte film izlemek. yarımcı olan, olacak yada olmayan herkese şimdiden teşekürler. resimde eklicem fakat hata verip duruyor.....
yorumlar için saolun. benimde merak ettiğim nokta buydu malum benim anakrt 775 pin eski yapı bu ye3ni nesil gddr5 ekran kartları sorun olurmu ayrıca ramı 2gb çıkartıcam dediğim gibi amacım full hd film izlemek bide belki fifa doom pes gibi orta karar oyunları düşükte olsa oynarım, oyun olmassa olmaz değil, ben biraz araştırdım 2 ekran kartı buldum kullananlar oldukça memnun olduklarını yazmışlar; birincisi Sapphire Ati HD 4550 512MB/1GB HM DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 ikincisi Sapphire Ati HD 4350 512MB/1GB 64Bit DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 HDMI ikisininde fiyatları yaklaşık 80 tl civarı. bu kartlar hakkında nedersiniz. bu kartlar olur derseniz 40 tl de 1 gb ram daha alabilirim. bu şekilde 5570 vericem parayla ramide aradan çıkartmış olurum. tabi siz dersenizki yok bu iki ekran kartıda full hd izlettirmez verim alamasıın, ozaman önerdiğin ekran kartlarından birini alırım. saygılar
4550 de splayer ile kullabilirsiniz video için windows media player falan derseniz p4 hd filmlerde bile tıkanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme