Şimdi Ara

Dini görüş ve cinsel yönelim hakkında Psikiyatr desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle. Gördüğüm kadarıyla beni en iyi siz anlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre kızdılar ama şimdi düşüncem değişir diye düşünüyorlar. Tabii değişmeyecek.

• Cinsel yönelim işte anladığım kadarıyla böyle insanlar var tanıdığım kocaman adamlar ama aileleri bilmiyor genelde hacı hoca bunların ailelerin haberi yok zaten İstanbul'da ailelerinden uzak yaşıyorlar.
  • Bu tür konuları gördükçe aileme şükrediyorum. Çoğu konuda özgür bıraktılar beni, asla baskılanmadım ve yargılanmadım.
  • Doktoruna anlat. Paylaşmasını istemezsen ailene anlatmaz. Ona bir danış, bilseler mi daha iyi bilmeseler mii diye. Ortak karar vermeniz daha sağlıklı olabilir. Ne için gidiyorsun bu arada. Ben de gittiğim için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklın varsa hiç birşeyi açıklamasın. Anlamaları imkansız tek kelime ile imkansız. Hayatın zindana döner. Bazı şeylerin sende kalması çok daha hayırlı olur.
  • Dikkat dağınıklığı için gidiyordum.

• Bir yerden sonra öğrenecekler ve bunu açıklamamam daha büyük bir şeye sebep olacak diye korkuyorum.

• hayir soyleme

cinsel yonelimini degistirebilirsin insanlar degisebiliyor sende
    degistir kizlara ilgi duy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 20 Kasım 2019; 3:6:41 >
  • ailenize her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz ya, anna babanız sizin en yakın arkadasınız falan değil
  • sen daha önce bu konuyu açtın ,hala söylemedin mi ?

bence hemen söyle ve seni evlatlıktan reddetsinler
    ailenle yaşayacaksan eninde sonunda anlayacaklardır ,her şeyi öğrendin de bir tek kendi başına yaşamayı mı öğrenemedin ?
    anlayışla karşılarlar laflarına falan inanma ,kaç aile çocuğunun bu durumunu kabullenir ?
    onlar kabullense çevreniz kabullenmez

psikiyatri uzmanı söylese sanki çok mu fark edecek ,eninde sonunda evde baş başa kalacaksınız

sen ancak seni kabullenebilecek yerlerde yaşayabilirsin ,diğer türlü hiç iyi gözle bakmazlar
  • Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal düzgün bir şey atamayacaksınız. Yine de kaynak bekliyorum.

• Psikiyatrik ilaç kullanmayın. Sizde dikkat eksikliği var diye ilaç yazsa, dikkat eksikliği olduğunu yada şizofren olduğunuzu kan, idrar tahlili veya beyin rontgenleriyle ispat edemez. İlaç satmak için uydurulmuş yalan bilim. Tahlillerle hastalıkları ispat edip ilaç yazmazlar. Tamamen kafadan uydurup yazarlar. Youtube a Bülent Sevinç yazıp videolarını izlemenizi öneririm.

• O psikiyatr değil hocam psikolog

• BCC B kullanıcısına yanıt
    Ailen düşündüğün kadar modernse bile anlatma. Modern, çağdaş gözüküp hala geri kafalı olan onca insan var. Bırak tercihlerin kişisel kararların sende kalsın. Ben zamanında dinle ilgili birkaç şey söyledim ( ateistim bile dememiştim ). Öz annem bana sen coluk cocuguna bile tecavuz edersin gibi asaglik hitamlarda bulundu oda sadece tanrinin varligini kesin olarak bilmek mumkun degil dedigim icin. Anlamsizca bana sapik gozuyle bakmaya basladilar. Gunlerce kimse konusmadi. En son çare olarak önlerin şov yaparak kelime i sahedat falan getirdim bir hafta sürekli seccade nerde, tesbih nerde, ben abdest alicam havlu nerde diye diye inandirdim. Sahte rukuda beklemeler, sahte cumaya gitmeler.... o günlerden beri kimse ile din konusmuyorum. Hepsine dogrudur deyip geciyorum. Escinsel olsaydim bile kimseye soylemezdim. Kendimlede gurur duyardim. Hayat benim, bu beden benim istedigimi secerim kimse karisamaz. Sadece aileme vs soylemezdim. Zaten soylemek zorunda da degilim. Cok uzattim biliyorum ama Özet: Anlamazlar. Millete şov icin modern gorunurler ama kafalarinin ici orumcek agidir. hepsi sahte dusunceli, evladina saygili aile imaji ciziyorlarsa bile inanma. Bana ufak bisey yuzunden ne dediklerini anlattim. Sen cok daha buyuk seyler aciklayacaksin kim bilir neler yapacaklar. Siddete kadar gider. Bosver sende kalsin bazi seyler.

• Yaşın kaç bilmiyorum ama yanlış yapmışsın.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Ben hata yaptım. Arkadaştan aynı hataya düşüp, sıkıntı çekmesin.

• Muhafazakar bir aileye sahip olmanın sıkıntıları

Seküler olduğumdan beni çok bağladığını düşünmüyorum

Sordukları zaman geçiştirirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.