Şimdi Ara

Dini web tasarımı yaptırılacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarısını bile kullanamayacağın alanı başkasına mı alıcaktın neyse tamam takl
  • sen nerden biliyosun benim yarısını bile kullanamayacağımı?
    www.hz-muhammed.net sence kaç mb host kullanıyodur?
  • tamam
  • tamam diyip gülüyosun ama sen beleşe verirken domain-hostu birinden mi alıp veriosun..
  • yahu ne diyorsun??
    Ya sabır... Banane domainden hosttan ben tasarım yaparım!! host domain vermem ben!

EDİT = Ya sabır ya sabır ya sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 27 Ekim 2006; 20:45:04 >
  • tasarımı bende beleşe yaparım kardeşim!!!!!!! en başta yazıyomu domain host bende var diye..yapacak olanlar ücreti ve varda referans web sitesini göndermelerini rica ederim işte böyle yazıyo..
    git işine sanane benim fiyatımdan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalll

host ve domainim var
    ozel tasarım gerekiyor
    yazan arkadaslara tesekkur ederim.
    su anda bir arkadasın yaptıgı site güzel

kardeş desene en baştan domain - host var bende diye..
    beleşe yaparız tasarımı
  • arkadaşlar sakin olalım relax relax
  • :) Çok komik bir olay ya web sitesi yaptırmak isteyen arkadaşım bulunduğun şehirde hiç tasarım yapan yokmu
    Yazmışsın ücreti felan filan diye olaya böyle girip kendini göstermek isteyen arkadaşlardan ben bedava hazırlarım gibi bir ilgi bekledin sanırım bu mesajı açarken
    Tabi burası paylaşım için hazırlanmış bir forum ama biraz samimi olup sorunu "bana şu fiyata web sitesi hazırlayabilecek varmı arkadaşlar" veya "bana bedava bir web sitesi hazırlayabilirmisiniz arkadaşlar" diye sorabilirdin"
  • ihtiyacı olan arkadaşlar ile görüşebiliriz, www.ustaonline.net
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.