Şimdi Ara

Dini web tasarımı yaptırılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapacak olanlar ücreti ve varda referans web sitesini göndermelerini rica ederim

• nasıl bişey istediğinizi yazar mısınız? isteğinize uygun örnek bir sayfa varsa bi bakalım.
  • www.hz-muhammed.net

bunun gibi
  • PM
  • kardeş ben yaparım pm at.. web sitelerim:
    www.urundul.net (tasarımda)
    www.bahaneci.com (forum bu chat sitesine ceviriyoruz..)
    www.korkutr.net.tc

sanawww.rahmetforum.com gibi bir site yapabilirim

• hz-muhammed.net gibi de olur sen pm at yeter ki ücrette de fazla indirim yaparım site içeriği dini çünkü..
  • ücret ise 100 ytl (domain-host benden )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 26 Ekim 2006; 21:38:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asp tabanlı bi siteyi 100 ytl ye yapıyorsan helal valla. hemde domain+host var. asp olduğuna göre admin paneli de yapıyorsun değil mi? güncellemeler için. bilgimiz olsun da belki ilerde lazım olur.

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

ücret ise 100 ytl (domain-host benden )
  • quote:

ücret ise 100 ytl (domain-host benden )

Ya laf olsun diyemi yaziyon anlamadım. Verdiğin referanslardan 2 sinde bişey yok ikiside forum.

50 YTL host+domain desen oda sınırlıdır kesin. 50 Ytl yede forum kurulur anca zaten.

Cpanelli bi site yapacaksan o fiyata ya yaptığın siteye benzemez yada Gönlün çok geniş.
  • Umarım laf olsun diye mesaj atılmıyordur bu foruma yoksa o kadar bilgiler veriyoruz boşa gitmiş olur. herkes istediğini yapmakta özgür ama açıklayıcı bi dille yazsak yanlış anlaşılmaya mahal verilmese!

site talep eden arkadaşın verdiği siteye baktım. flash menü yada java,asp sayfalar,ziyaretçi defteri, iletişim formu,site içi arma motoru..gibi sayfalar var. bunlar haliyle html tabanlı olmaz belirttim zaten asp diye. asp tabanlı olursa mecburen bi kontrol paneli gerekir. şimdi bunların hepsini domain+host dahil 100 ytl cidden yapıyorsan. boşuna kafa patlatmim kendime site yapmak istiyordum senle görüşelim.olur mu arkadaşım?!
  • şaşırmanıza şaşırdım 100 ytlye site kurulabilir.. tabi ne isteniyosa siteye onu yapmaya çalışıyoruz
  • P.M. Attım ücretsizde yardımcı olmaya çalışırım

Referanslarım :

www.iyikotu.net (Forum-Portaldır tasarım haricinde modifikasyonlar bana aittir)

www.globalnick.com (tasarım tamamiyle bana aittir. Haber scripti hariç benim ürünümdür.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 27 Ekim 2006; 13:27:09 >

• tamam hocam bişey demedik. site, mail, msn falan varsa yolla abicim. işim düşebilir.

quote:

şaşırmanıza şaşırdım 100 ytlye site kurulabilir.. tabi ne isteniyosa siteye onu yapmaya çalışıyoruz
  • Bilalll bi dua edersin artık bize yaw. bikaç mail attık bak ücretsiz yapacak arkadaş bulduk.

quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

P.M. Attım ücretsizde yardımcı olmaya çalışırım

Referanslarım :

www.iyikotu.net (Forum-Portaldır tasarım haricinde modifikasyonlar bana aittir)

www.globalnick.com (tasarım tamamiyle bana aittir. Haber scripti hariç benim ürünümdür.)

• ben de isterim bedavaya yapmayı ama domain-hostu beleşe almıyorum bu 1,
    benim özel bi internet şirketim yok yani bende kendime site yaptığımda aynı parayı ödüyorum..
    bu arada bi site daha açıyorum açıldığında sizi de haberdar ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 27 Ekim 2006; 18:28:18 >
  • quote:

ben de isterim bedavaya yapmayı ama domain-hostu beleşe almıyorum bu 1,
    benim özel bi internet şirketim yok yani bende kendime site yaptığımda aynı parayı ödüyorum..
    bu arada bi site daha açıyorum açıldığında sizi de haberdar ederim..

Siz kendinize açtığınız site için 100 YTL mi ödüyorsunuz?
  • host ve domainim var
    ozel tasarım gerekiyor
    yazan arkadaslara tesekkur ederim.
    su anda bir arkadasın yaptıgı site güzel
  • @metaliaz
    ben domain-host masraflar dahil yaklaşık 100 ytl harcıyorum bir siteye..

tasarımı tabi ki kendim yapıyorum..

ben müşteri çekme meraklısı değilim isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 27 Ekim 2006; 19:51:33 >
  • quote:

@metaliaz
    ben domain-host masraflar dahil yaklaşık 100 ytl harcıyorum bir siteye..

Polemiğe girmiyim diyorum ama Domain+Host basit bir site için (domain en fazla 15 dersek) yıllık en yüksek 40 YTL gelir..
  • kardeşim hostu aldığım yerwww.boratasarim.com
    gir bak 500 mb hosta kaç paraymış..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.