arkadaşlar bildiğiniz gibi Dior Fahrenheit ın bir çok çeşidi var. klasik olanı var absolut olanı agua olanı. biraz bilgi verirmisiniz önerileriz hangisi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: myname21
arkadaşlar bildiğiniz gibi Dior Fahrenheit ın bir çok çeşidi var. klasik olanı var absolut olanı agua olanı. biraz bilgi verirmisiniz önerileriz hangisi olur.
ben Fahrenheit32 versiyonunu denemiştim bugüne kadar kullandığım en sentetik parfümdü tavsiye etmem. diğer versiyonunu ve klasik olanı denemedim
quote:
Aqua olanı fresh versiyonu,absolute olanı biraz daha yoğun ve ağır olanı.
Dior Homme Intense ve Dior Homme hakkındada dikirlerinizi alabilirmiyim. bunlardan hangisi iyidir. tavsiyeleriniz
quote:
Dior Homme Intense ve Dior Homme hakkındada dikirlerinizi alabilirmiyim. bunlardan hangisi iyidir. tavsiyeleriniz
İkisi de iyi, DHI ile başlamak ilk etapta daha iyi olacaktır.
50 tl kadar intense fazla... sizce değer mi ?
Değer
intense alman daha mantıklı olacaktır farklı birkaç nota ve kalıcılık açısından daha tatmin edici, beğenilen bir koku
Dior kokularını aldıktan sonra pişman olcağınızı sanmam tabi parfümü koklayıp beğendikten sonra.Adamlar nasıl parfüm yapıyosa sıkıyosun kıyafete bayağı uzun süre kalıyo kokusu.Dior Homme İntense öneririm harika bir parfümdür eğer o tarz parfümleri seviyorsanız.Fahrenheit modelinin ise klasik olanının daha güzel olduğunu düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme