Şimdi Ara

Dior Homme Intense - 50 ml - 170 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyadan alınma 4y03 üretim kodlu (2014 Kasım) DHI 50 ml parfüm 170 TL'ye satılıktır.
    Hiç açılmamıştır.
    Aldığım fiyata sattığım için (59€) pazarlık içeren mesajlar kabul edilmeyecektir.
    Kargo alıcı tarafından ödenecektir.
    Teşekkürler.
     Dior Homme Intense - 50 ml - 170 TL Dior Homme Intense - 50 ml - 170 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 ml 120 tl aldim ben sadic fiyat cok usttlerde aylardir satamadin

• selamlar,

50ml'sini 120tl'ye nerden aldığınızı bildirebilirseniz sevinirim.
  • stokesmg kullanıcısına yanıt
    Parfum merakinda 120 tl 50 ml iki ayri saticida ve 130 tl 50 ml satiliyor parfum meraki forumu turkiyenin en iyi parfum platformu 30 yakin dekant aldim.sakin cakmadir falan demeyin batch kod resim sise kodu hepsi veriliyor ve 6 ay dolmadan ve 500 mesaj olmadan satis yapilamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir25 -- 19 Eylül 2015; 18:49:30 >
  • Ilk mesajınızdan o fiyata bir mağazadan aldığınızı düşündüm o nedenle sordum çünkü o fiyatları hiçbir yerde görmedim.
    Parfüm merakı forumunu biliyorum ve gerçekten çok uygun fiyata parfüm-özellikle dekant- bulunabiliyor.
    İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.
  • stokesmg kullanıcısına yanıt
    Kokun 10 numara diyecek yok kiyafette 2 gun kalip tende 1 gun rahat kaliyor koku imza kokusu benim icin fark yaratmak istiyorsak bu koku ve terre hermes ligde tom ford tabacco vanilyadan vazgecemedim.tabiki kullandigim 30 decant icinden birde chanel blue platinum thery mugler pure havene benim icin efsane kokular.amacim baltlamak degil iyi satislar.fiyat kirarsin ciddi alici olursa buna eminim sayfilar dilerim.

• Açıkçası bu satıştaki parfümüm konusunda tok satıcıyım :)
    Bu parfümden bir 50ml'lik şişe bitirdim, satma sebebim zaten çok kalıcı olması. Özellikle herhangi bir kıyafete yanlışlıkla sıkılırsa, o kıyafetle uzun zaman başka koku kullanamıyorum.
    Belki ciddi alıcıya ufak bir indirim yaparım ama satılmaz ise de kendim kullanırım :) Zaten sonbahar -yani tam bu kokunun kullanma zamanı- geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satıştan çekilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.