Şimdi Ara

Garmin Fenix 3 Sapphire Çok Akıllı Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Saat Haziran 2015'de Almanya'dan satın alındı ve tüm paket içeriği ve faturası ile birlikte ayrıca panatime'dan alınan su geçirmez deri kayış ile birlikte verilecektir. Böylelikle 1 adet kauçuk, 1 adet su geçirmez deri ve 1 adet metal kayışı mevcuttur.

İstediğim fiyat 1500 TL olmak ile birlikte takas kabul edememekteyim. Fiyat gayet uygun olduğu için pazarlığa da sıcak bakmıyorum. İstanbul içi elden alışveriş tercihimdir.

Saatin çiziği yoktur, tertemizdir. Bu yaz spora zaman ayıramadığım için pek kol yüzü görememiştir :)

Saat ile ilgili detay bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz :
    http://www.sporsaatiuzmani.com/hppm~u~garmin-fenix-3-sapphire-gps-ozellikli-kol-saati

Kargo alıcıya aittir.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Garmin Fenix 3 Sapphire Çok Akıllı Saat Garmin Fenix 3 Sapphire Çok Akıllı Saat Garmin Fenix 3 Sapphire Çok Akıllı Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stokesmg -- 14 Eylül 2015; 20:30:10 >

• stokesmg kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda şöyle bir şey eklemek istiyorum.

Link verdiğiniz saat saphire versiyon arada 150 dolarlık bir fark var :) bu yüzden en pahalı link'i alıpta kopyalamanız saatin o fiyatta olduğunu göstermez.

2. Saatin dist. Malesef firma anlaşması gereği yurt dışı mallarına ücretsiz hizmet vermiyor bu yüzden saat garantisiz diyebirsiniz. ( Dist. arayıp teyit edebilirsiniz. Baytekin)

Burada saati kötülemiyorum dikkat ! Saat harika bir saat sadece yanlış bilgilendirmeleri düzeltmek istedim.

Fiyat için takip
  • Selamlar,

Garanti konusundaki bilgi için teşekkür ederim. İlanımı tekrar okudum, Türkiye'de garantilidir gibi bir ibare bulamadım :)

Fiyat konusunda ise, sattığım saat ile linkini verdiğim saat aynı saat.
    Yani satışta olan saatim Sapphire versiyonudur.

Almanya'dan 550 Euro'ya satın aldım, ilanda bahsi geçen su geçirmez deri kordon da yaklaşık 100 USD'ye geldi.

Belirlediğim fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum yine de "mantıklı" tekliflerinizi öğrenmek isterim.
  • Satılmıştır.
    Satın alan arkadaşa hayırlı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.