|
Galaxy Watch Ultra 7 tanıtıldı: Samsung'un en dayanıklı akıllı saati
-
-
649 dolarlık global satış fiyatı nasıl oluyor da türkiye'de 44k olabiliyor.. insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? Bu nasıl türkiye fiyatlandırması anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Temmuz 2024; 16:25:0 > -
Kan şekeri takibini ekleyecek dediler samsung'a yakın kaynaklar. Fos çıktı, demek ki yeniğiliği apple'dan beklemek lazım yapacak bir şey yok.
-
Bu fiyata watch ultra varken Bilemiyorum işi zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
44 bin lira mı, hadi bize müsaade.
-
E-sim olduğundan dolayı cep telefonu kategorisine giriyor. Kültür vergisi, TRT vergisi, %50 ÖTV, %20 KDV derken bu fiyat oluyor.
E-sim olmasaydı Sadece TRT bandrolü ve %20 KDV olacaktı.
-
Yurtdışında alıp koluma takar gelirim. Bir tane de valize. Oh mis. Çıkarken alırım vergi iadesini de. Yemişim vergiyi.
-
Biliyorum hocam ancak fiyat belirlerken rakiplere de bakarsın; Samsung Türkiye fiyat belirlerken apple watch ultra 2'nin fiyatına bakmamış anlaşılan.. Apple Watch Ultra 2'nin 39k olduğu yerde sen 44k'ya çakmasını yapmışsın üstelik akıllı bileklik seviyesinde fonksiyonlarla.. akıl alır gibi değil.. bu fiyata alan enayi bu saati ikinci el de 25k ya bile satamaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 10 Temmuz 2024; 17:11:31 > -
Titan kayisli versiyonu olsaymis hadi neysede bu plastik kayisla bu fiyat oldukca yuksek olmus.Yaz gectikden sonra buyuk ihtimal ciddi bir indirim alir diye dusunuyorum.
-
ben de bunu bekliyordum. diabet hastaları için çok iyi olur ve epey bi rağbet görürdü
-
Tüketicinin salak yerine konulduğu döneme hoşgeldik.
Tasarım olarak Apple watch ultra samsung watch ultra göre saha şık duruyor.
-
Saatlerde ön kayıt hediyesi kullanılamıyor heralde. İkili sarj aleti olsa belki düşünülebilirdi.
Çirkin ve pahalı. Aynı Apple Watch Ultra gibi. Bazıları onunla kıyaslıyor ama ne alaka zaten bu saat iphone ile çalışmıyor Apple Watch ultra da Android ile çalışmıyor aynı kişilete hitap etmiyorlar zaten.
Fiyatlandırmada da üzerlerine yok. Aptal yerine konuluyormuşuz gibime geliyor ama neyse...
-
Telefonlarda olduğu gibi umarım samsung’un saatlerine de imei atılabiliyordur. Yoksa samsung’un işi zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber içeriğinde Bağlantılar kısmına LTE yazmayı unutmuşsunuz.
LTE var diye bu fiyat olurmu?.... Huawei Watch 4 Pro Kullanıyorum...LTE Var... (Hem Aynı Numara Hem Farklı numara tanımlayabiliyorsun) İşletim Sistemi var... ( GT Serisi gibi bileklik değil) 20 bin tl... Samsungta cıvıttı arkadaş... Biliyoruzki Apple gibi değerinide korumuyor...
-
ne değerini koruması.. daha çıkalı 10 ay olan samsung galaxy watch 6 44mm'yi ki ilk çıktığında 6k'ya satılmıştı, şuan sıfır gibiyse samsung değişim kampanyasında 2k'dan geri alıyor.. nerdeyse 3'te 2'i değer kaybetmiş.. üstelik kılcal bile çizik olmayan temizlikteyse. bu samsung watch ultrayı da yenisi çıktığından en fazla 11k-14k'dan geri alır bu çakal samsung.
-
Çok estetik görünmüyor bence. Ben beğenmedim dizaynı. Ürün görsel olarak ta şık olmalı bence. Apple bu konuda daha ilerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
649 dolarlık global satış fiyatı nasıl oluyor da türkiye'de 44k olabiliyor.. insanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? Bu nasıl türkiye fiyatlandırması anlamadım. |
E-sim olduğundan dolayı cep telefonu kategorisine giriyor. Kültür vergisi, TRT vergisi, %50 ÖTV, %20 KDV derken bu fiyat oluyor. E-sim olmasaydı Sadece TRT bandrolü ve %20 KDV olacaktı. |
Çirkin ve pahalı. Aynı Apple Watch Ultra gibi. Bazıları onunla kıyaslıyor ama ne alaka zaten bu saat iphone ile çalışmıyor Apple Watch ultra da Android ile çalışmıyor aynı kişilete hitap etmiyorlar zaten.
|
ben de bunu bekliyordum. diabet hastaları için çok iyi olur ve epey bi rağbet görürdü
|
Biliyorum hocam ancak fiyat belirlerken rakiplere de bakarsın; Samsung Türkiye fiyat belirlerken apple watch ultra 2'nin fiyatına bakmamış anlaşılan.. Apple Watch Ultra 2'nin 39k olduğu yerde sen 44k'ya çakmasını yapmışsın üstelik akıllı bileklik seviyesinde fonksiyonlarla.. akıl alır gibi değil.. bu fiyata alan enayi bu saati ikinci el de 25k ya bile satamaz.. |
Tüketicinin salak yerine konulduğu döneme hoşgeldik.
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- gizli story izleme
- twitter ücretli mi
- netflix üyelik
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X