Şimdi Ara

Galaxy Watch Ultra 7 tanıtıldı: Samsung'un en dayanıklı akıllı saati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung urunlerini degisim kampanyasiz ve cikar cikmaz alinmaz yillardir duzen boyle deger kaybini dusunen apple alir. Nisanda watch6 44ü amazon kuponu ve kart kampanyasi ile 3750ye aldim. Bu fiyata beni 2 sene gotursun yeter. Bi akilli saat icin 40 bin kafayi yenmis bir seviye ister apple ister samsung olsun neredeyse bi maasimi saate baglamak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 10 Temmuz 2024; 22:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akılı saatlerde kamera ve ve sim kart özelliği mutlaka olmalı iletişim için illede telefon taşınmamalı.

• Değişim kampanyasına kadar w5pro 10k falan diyordu samsung şimdi w7 değişim kampanyasında bütün saatlerin fiyatlarını öldürmüş resmen.

S serisinin sınıflandırmasının içine sıçtığı gibi bunun da sıçmış. Düz modeller aşırı düz ultra ise sadece LTE modeli var ve 44k. Türkiyede E-simli saat kullanmak hayalmiş onu anlamış olduk.

w5pro'dan sonra model yükseltmek için geçerim diyorudm ultra modeline de bu fiyata hayatta geçmem. Marka fanatiği ya da alsatçılar dışında çoğu kişi de almaz eminim. Gerçi samsung'un suçu değil problem bizim aptal vergi sistemimiz ama olsun, en azından normal ultra modeli de olaydı.

w5pro 2,5 gün gidiyor AOD dışında her fonksiyonu açık. Düz modele geçince düşük bataryası ile her gün şarj etmem gerekecek. O yüzden w5pro ile yola devam. Garantisi bitmeden pil değişimine yollarım mis gibi kullanırım.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

watch 5 pro 1 yıl kadar kullandım menüler ve uygulamalar arası geçişler aşırı kasıyor, watch 6 daha iyi bir cihaz.. ufak da olsa chipset değişikliği smoothness'ı bir miktar arttırdı. Ancak tabi watch 5 pro'nun bataryası daha uzun gidiyor; ancak o kasmalar beni aşırı rahatsız ediyor çünkü aynı anda apple watch ultra 2'de kullanıyorum.

samsung geri alım kampanyasında fiyatları ciddi öldürmüş bu sefer; tabi kendi ayaklarına sıkıyorlar. samsung cihazlar kur artsa bile HİÇBİR şekilde değerlerini koruyamıyorlar.. 44k'ya çıkardığı bu cihaz kur artsa bile çok ciddi anlamda düşecektir.

Samsung'un asıl aptallığı rakiplerinin fiyatlarına bakmadan fiyatlama yapması olmuş.. bu fiyata bu ürünleri almak ciddi anlamda tedavi edilmesi gereken bir enayilik gerektiriyor.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Benim de 1 sene falan olacak ağustos'da. Arkadaş w6 çıkınca ona geçmişti onun w5 ini almıştım ben de ilk zamanlar hafif kasmalar vardı da yeni yazılımla bayağı toparladı. Çok nadiren donma kasma görüyorum o da aşırı sıcak havalarda ancak.

Yani kampanyayı mantıklı şekilde revize ederlerse belki w7 ye geçer miyim diyorum ama bilemedim. Hele bir alanlar olsun, donanım teknolojisi gelişince o düşük batarya 2 3günü zorlar mı bilinmez. Çünkü bir de parlaklık seviyesi de arttı iyice. W6 da batarya şöyle iyi gidecek böyle verimli olacak diyorlardı. W6classic kullanan arkadaş yeter artık dedi sattı analog sisteme döndü. Saat merakı da vardı zaten onun, iyi markalar alıyor :)) Ben daha çok spor takıldığım için analog sevmiyorum.

Belki gps ve sensör yeniliği için işte w7 düşünülebilir mantıklı bir kampanya ile. Ama titanyum kasa w5pro yu verip normal kasa bir ürün almak da ne bileyim bilemedim.

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

LTE özelliği Türkiye'de geçerli olacaksa,yurtdışı bir Watch Ultra için telefon gibi kaydetme zorunluluğu mu olacak. ?

• imtr kullanıcısına yanıt

Hocam o konuda hat takacaksanız olabilir. Ben daha çok hediye amaçlı getiriyorum. Kendimde bazen aksesuar olarak kullanıyorum. Klasikçiyim biraz saat konusunda. Seiko Citizen severim. Seiko deyince uçuk kaçık fiyatlar aklınıza gelmesin lütfen. Amerika da ortalama 300$a harika saatler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjınız ne kadar gidiyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • komple herşey açık e-sim dahil 5 gün net bana sabah 8 gece 12 yüzde 18/20 gidiyor... esim kapalı bluetooth bağlı sabah 8 gece 12 yüzde 7/10 arası... otomatik de ayarı var buletooth bağlantısı koptuğu anda şebeke geliyor öyle ise 12/15 arası...

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Kablosuz şarj cihazı kampanyası ile w5pro yu takasla w7 44mm aldım. şarj cihazı ile biraz mantıklı geldi, gerçi onun yerine ek 2k takas olaydı daha iyiydi :D Zaten daha ön siparişte olduğu için 25'ine kadar umarım adam gibi incelemeler gelir de iyi bir seçim mi yoksa gereksiz mi oldu iptal edeyim diye karar veririm.

Çünkü etkinlik üzerinden 5 6 gün geçti neredeyse bir sürü inceleme var hepsi menülerde geziyor. En önemli şey sensör yeniliği şu alette. Birisi de sokağa çıkıp gps bağlanma hızını ya da şöyle binanın etrafına dönüp haritadaki doğruluğu test etmiyor, oksjen ölçümünü, kan basıncını ya da nabızı test etmiyor. Nasıl iştir anlamadım.

Samsung incelemecilere hem saat hem metin yollamış da sadece bunları yapacaksınız demiş gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.