Şimdi Ara

Zeblaze Vibe 7 Pro, AMOLED ekran ve 30 güne kadar bekleme süresi ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zeblaze Vibe 7 Pro, AMOLED ekran ve 30 güne kadar bekleme süresi ile geliyor
    Ülkemizde de ucuzdan pahalıya sayısız model ile boy gösteren Çinli Zeblaze markası ürün tanıtımlarına devam ediyor. Zeblaze Vibe 7 Pro firmanın amiral gemisi akıllı saat modeli olacak.

Zeblaze Vibe 7 Pro özellikleri ve fiyatı

• 1.43 inçlik AMOLED ekran

• Realtek 876E yonga

• 3 ATM basınç, IP69 sertifikası

• Bluetooth 5.1

• Sesli görüşme

• 30 gün bekleme, 14 gün standart kullanım

• 200$

Ayrıca Bkz.Oppo Air Glass 2 gözlük arama yapabiliyor

Zeblaze Vibe 7 Pro akıllı saat modeli paslanmaz çelik dayanıklı bir gövdeye sahip ve ekran 1000 nit parlaklığa kadar çıkıyor. Her zamana çık özelliği ile belirli bilgileri sürekli ekranda görebiliyorsunuz.

Nabız, gelişmiş kandaki oksijen, uyku düzeni gibi verileri takip edebilirken sesli görüşme yapmanızı da sağlıyor. Batarya 1.5 saatte şarj edilebilirken 14 güne yakın bir kullanım süresi sunuyor. Aliexpress üzerinde ön siparişe başlayan model 11 Şubat tarihinde dağıtıma çıkacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/12/25/zeblaze-vibe-7-pro-30-days-battery-life-1-43-inch-amoled-display-unveiled/

• Aliexpresten akıllı saat aldım. Gümrükten geçmediği gibi paramı da iade etmediler. Üstelik vergisini de ödemiştim.

• LTE desteği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghdede -- 27 Aralık 2022; 1:11:14 >
  • Zamanında aliexpressten zeblaze marka 2 adet saat sipariş vermiştim pandemi patladı saatler belirtilen süre içinde gelmedi para iadesi aldım 1 ay sonra saatler kapımdaydı :) Zeblaze görünce anılarım depreşti

• Bende 5i var çocuk saati gibi 500 TLye satamıyorum dolapta ??

• Aliexpresten aldım. Bozuk çıktı. Kesinlikle 50 Lira fazla verip TR'deki Resmi garantili satıcısından almadığıma pişmanım

• n11 den aldım. Google asistanı kullanmak için. Telefon mi 9T rom lu. Mi band 4 den geçiş yaptım. Sıkıntım mi band telefon kilidini açıyordu bu Vibe 7 pro açmıyor. illa telefon da desen kilidi açmak için telefon çıkarıyorum. bildirim başlığı benim için çok önemli. Başlıksız bildirim geliyor..bu sikintilar nasıl giderilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.