Şimdi Ara

Dip - İlker Kaleli & Neslihan Atagül (PuhuTv) | BİTTİ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
10
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 2 bölüm ağır gibi gelse de 3.bölüm muhteşemdi gerçekten.
  • 3. bölüm ateş ediyor resmen müthişti.
  • 3. bölüm harbiden efsane olmuş. Olgun Toker'in rolünü gittikçe daha çok seviyorum. İlerisi için bu adamdan beklentilerim büyük. Daha fazla ön olana çıkmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.Bölüm güzel bu kadar beğenilmesinin sebebi ilk 2 bölümde karakterlerin tanıtımına fazla zaman ayırmaları olsa gerek.

Tv’ye göre karşılaştırmazsak şuan için puanım 10/6 :)

Şahsiyet biraz daha hoşuma gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu çalan müziklerin listesi var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Bu çalan müziklerin listesi var mı?
    Bu kanalda listesi var müziklerin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 8 Nisan 2018; 22:4:24 >
  • Sağolasın, 3.bölümü de az önce izledim gerçekten çok güzel olmuş. Yakın zamanda böyle bir dizi izlediğimi sanmıyorum beğendim şahsen, hangi günler yayınlanıyor bu arada bilen var mı?

• quote:

Sağolasın, 3.bölümü de az önce izledim gerçekten çok güzel olmuş. Yakın zamanda böyle bir dizi izlediğimi sanmıyorum beğendim şahsen, hangi günler yayınlanıyor bu arada bilen var mı?
    Cuma günleri yayınlanıyor hocam.Keşke haftada 3 bölüm atsalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Naptınız hocam oyunculara acıyın. Şahsiyet gibi olmaması iyi bence 3 haftada bir 3 bölüm birden yayınlıyor şahsiyet. O aradaki 3 haftada diziyi unutuyoruz zaten. Haftada 1 iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Naptınız hocam oyunculara acıyın. Şahsiyet gibi olmaması iyi bence 3 haftada bir 3 bölüm birden yayınlıyor şahsiyet. O aradaki 3 haftada diziyi unutuyoruz zaten. Haftada 1 iyidir
    Haklısınız hocam oyuncular için esnek çalışma saatleri daha uygun.Benim burada demek istediğim diziyi çok beğendiğim için haftada 1 saatlik bir bölümün bana yeterli gelmemesi.Özellikle 4.bölümü çok merak ediyorum.Ayrıca Şahsiyet dizisi için söylediklerinizde haklısınız bence de o kadar uzun süre bekletilmesi yanlış haftada 1 bölüm yüklenmesi daha iyi olur fakat Şahsiyet dizisinde olacaklar aşağı yukarı tahmin edilebiliyor fakat bu dizi çok farklı şekillerde devam edebilir o konu bende merak uyandırıyor.
    Aynen katılıyorum dediklerinize. Merak uyandırıyor baya dizi. Puhutv yanlış bi politika izlemez umarım ileride. Yazık olur diziye

Hocam Cumartesi oldu hâla 4.bölüm yok ortada emin misiniz?

• quote:

Hocam Cumartesi oldu hâla 4.bölüm yok ortada emin misiniz?
    Hocam ilk dizi cuma günü yayınlandı ertesi hafta 3.bölümü yayınladılar o yüzden cuma dedim bence bu hafta yayınlanmama sebebi Şahsiyet dizisi ile ilgili olabilir

• 4.bölüm 20 nisanda

• Dün gece Poyraz Karayel'in hatrına ilk bölümü izledim de hiç beğenmedim. Bu internet dizilerinde genelde marjinal olma çabası var. Marjinal olacağım diye saçmalıyorlar, bu da o diziden biri.

Tek izlenebilirlik yanı başrol Sahir'i Ayşegül'ün ölümü sonrasında ki Poyraz'mış gibi izlemek olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 15 Nisan 2018; 13:6:9 >
  • Thor10dor kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum farklı ve Türk kültürünün dışında bir dizi,klasik senaryolardan çok farklı bir senaryoya gidilmiş alışılmışlığın dışında olması güzel.Yani saçma değil farklı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

4.bölüm 20 nisanda
    Instagramlarında yayınlamışlardı tarihi şimdi baktım da silmişler vay arkadaş

• Bunlar salak mı yoksa bu pazarlama taktiği felan mı?

• Bu ne arkadaş hâla bekliyoruz. İnternet dizilerinin de kötü yanı bu.

• puhutv böyle devam ederse bir yere gelemez.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.