Şimdi Ara

Dip - İlker Kaleli & Neslihan Atagül (PuhuTv) | BİTTİ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
10
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.bölümü izledim, durgun gidiyordu sonlara doğru çıtayı yükseltmişler. Son sahne zaten bir hayli şaşırttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizide sürekli bir şeyler oluyormuş gibi gözükürken hiçbir ilerleme yoktu, 6. bölümün sonlarına doğru bunu yazayım diye düşünürken bölümün sonu denk geldi. önümüzdeki bölümler çok güzel olacak gibi.
  • 4'ü bitirdim şu an bu yazıyı yazarken 5'nci bölümün ikinci reklam arasındayım. 4'te bile beynim yandı iyice, kafamda deli sorular, 5'te de daha başlar başlamaz yine soru işaretleri... Şahsen dizi baya beynimi yaktı şu ana dek.

EDIT: 5'nci bölüm de bitti. Beyin 404 error veriyor şu an resmen. Belki de bu saatte izlediğimden midir bilmiyorum bana göre çok fazla soru işareti ve karışıklık var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Mayıs 2018; 5:0:58 >
  • L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Bu tarz projelerde tüm bölümler çekilir ve öyle yayınlanır. Erken final gibi bir şey olmaz. 8. bölümde bitecekse 8 bolum planlanmistir zaten ama ben 10-12 bolum bekliyordum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak unsuru sürekli üst seviyelerde. Bence beğenmeyenler bu türü sevmeyen insanlar. Çünkü tür gizem, polisiye ve dibine kadar yaşatıyor. Konu çok ilgi çekici bi kere ' şüpheli mühendis intiharları'.

• dizi bana cok kasinti gelmeye basladi ya..oyunculuklar falan abarti gibi

felsefe yapmak icin kendilerini zorluyorlar gibi hissediyorum. hele ilker kalelinin bazi replikleri tam komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bana 4-5-6'da yaşananları spoiler içine alıp anlatabilir mi? Kendimi yorumları okudukça gerizekalı gibi hissetmeye başladım. Bir tek bana mı karışık ve merak uyandırıcı geldi ya yaşananlar? Ben cidden bir şey anlamadım kim ne, amacı ne vs..?

1) Ali Kemal kime çalışıyor, amacı ne, Orhan Bey'le ne alakası var?
    2) Bilge neyle mücadele ediyor neci bu kız aslında "bağımsız bilmem ney"le mücadele ediyor ama tam anlayamadım. Ne yani bu kız anarşist mi
    3) Artun Bey kim? Orhan Bey'in yani Bilge'nin babasının hocası mı, aynı zamanda istihbaratçı falan mı? Herkes tanıyor bu adamı.

Arkadaş ne yaşadık ne gördük biz 4-5-6'da harbi beynim çok yandı ya... Herkes herkesle bağlantılı.

• Diziyi çok aralıklarla izlediğim için bazı detayları unutuyorum. Bir sorum var spoiler içinde.

Bu nebin oyana gönderilen rapor ne ile ilgiliydi?(5.bölümün başlarında geçiyor).
  • 4-5-6 bence baya iyiydi, her bölüm şaşırtıcı olaylar vardı.

Bu Ali Kemal denen adamın her işin altından çıkması bazen çok abartı gelse de dizi bence 2.sezonu hak ediyordu keşke 8 bölüm sürmese de izlesek, dizinin gizemli havası baya iyi.

Poyraz Karayel'de Polis ve Mafya'nın adamı olarak izlediğimiz İlker Kaleli bu dizide arkadaşından silahı alırken amatörce hareketler sergileyince aşırı garipsedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

4-5-6 bence baya iyiydi, her bölüm şaşırtıcı olaylar vardı.

Bu Ali Kemal denen adamın her işin altından çıkması bazen çok abartı gelse de dizi bence 2.sezonu hak ediyordu keşke 8 bölüm sürmese de izlesek, dizinin gizemli havası baya iyi.

Poyraz Karayel'de Polis ve Mafya'nın adamı olarak izlediğimiz İlker Kaleli bu dizide arkadaşından silahı alırken amatörce hareketler sergileyince aşırı garipsedim.

Hocam bence silahı alıp şarjörü boşaltması iyi taktikti. Ama tutmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Hocam bence silahı alıp şarjörü boşaltması iyi taktikti. Ama tutmadı.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam.

• Benimde beynim yandı, herkes aynı durumda. İllaki önümüzdeki bölümlerde çözülecek gibi

• 8. Bölüm kesin final mi?

• Dizi aşırı sıkıcı anlatılmak istenen her ne ise konu çok ağır ilerliyor. aynı diyaloglarla (+kimsin sen? -asıl sen kimsin? senin kim olduğunu öğrenicem) uzayıp giden sahneler yordu, takip etmesi zor. neslihan atagül desen, öğretmen olduğu okula öğrenci olarak koysalar daha az sırıtırdı rolde. tanıtımda bilim kadını diye geçiyor bir de. sonuç olarak, herkes her diziyi izleyecek diye bir şey yok, bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim06

Dizi aşırı sıkıcı anlatılmak istenen her ne ise konu çok ağır ilerliyor. aynı diyaloglarla (+kimsin sen? -asıl sen kimsin? senin kim olduğunu öğrenicem) uzayıp giden sahneler yordu, takip etmesi zor. neslihan atagül desen, öğretmen olduğu okula öğrenci olarak koysalar daha az sırıtırdı rolde. tanıtımda bilim kadını diye geçiyor bir de. sonuç olarak, herkes her diziyi izleyecek diye bir şey yok, bıraktım.
    Bu sensin galiba.

https://eksisozluk.com/entry/76903793

• Dizideki olay şu izliyoruz ama bir türlü hakım olamyoruz olaylara .

Biri biriyle konuşuyor ama aralarındaki bağlantı ne bilmiyoruz böyle bağlantı kuramayınca benim izleyesim kaçıyor. S
  • Ya ben hiçbir şey anlamıyorum ya dizi hiçbir şey anlatmıyor ya da o kadar yavaş anlatıyor ki takip etmiyorum.kısacası hiçbir şey anlamadım.Bir şahsiyet olmadı maalesef gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cucuy

Ya ben hiçbir şey anlamıyorum ya dizi hiçbir şey anlatmıyor ya da o kadar yavaş anlatıyor ki takip etmiyorum.kısacası hiçbir şey anlamadım.Bir şahsiyet olmadı maalesef gözümde.

İzleyiciye çok bir şey göstermiyor , en azından bir karakter gözünden ne olup bittiğini anlayalım diyoruz ama sanırım karakterlerde aynı şeyi biliyor bizle. Ayrıca çok fazla depresif bir dizi. Aslında fikir güzel. İntihardan kurtaran bir adam var ve bunun yanında kemik bir hikaye var. Örneğin ilk bölümlerde bazı intihar edecek kişiler ile diyaloglar güzeldi ama bunlarda yok ilerleyen bölümlerde. Biraz kara mizah olsa ana karakter bu kadar depresif olmasa çok güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cucuy

Ya ben hiçbir şey anlamıyorum ya dizi hiçbir şey anlatmıyor ya da o kadar yavaş anlatıyor ki takip etmiyorum.kısacası hiçbir şey anlamadım.Bir şahsiyet olmadı maalesef gözümde.
    dizi tamamen malum partinin propaganda dizilerinden,tabii direkt göze sokarak yapmıyor alttan alttan biz süper gücüz ama önümüzü kesiyorlar len kafasında
  • Dizide herkes felsefeci.Böyle havalı cümle kurmaya çalışmalar,esrarengiz hava katmalar falan

Bir de diyaloglar çok monoton gidiyor.Sanki düz metin okuyorlar gibi.Uzun zamandır böyle balon dizi izlememiştim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.