Şimdi Ara

DİPLOMAMI KAYBETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR DİPLOMAMI KAYBETTİM GÜNLERDİR ARIYORUM YOK.ÜNİVERSİTE DİPLOMA YA DA YENİ TARİHLİ MEZUNİYET BELGESİ İSTİYOR NASIL TEMİN EDEBİLİRİM KAYITLAR ÇARŞAMBA BİTİYOR BENİM ACİL YARDIM LÜTFEN...

• lisenden git al işte neden panik yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rayşalimalitiko

YA ARKADAŞLAR DİPLOMAMI KAYBETTİM GÜNLERDİR ARIYORUM YOK.ÜNİVERSİTE DİPLOMA YA DA YENİ TARİHLİ MEZUNİYET BELGESİ İSTİYOR NASIL TEMİN EDEBİLİRİM KAYITLAR ÇARŞAMBA BİTİYOR BENİM ACİL YARDIM LÜTFEN...

Git dostum lisene al diplomanı. Hatta birde gazeteye ilan ver kayıp ilanı.
    Çaresi var yani dert etme.
  • YENİ DİPLOMA VERMİYOLAR İŞTEMEZUNİYET BELGESİ İÇİNDE GAZETEY FALAN İLAN VERMEK LAZIMMIŞ KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR DİYE.BİDE BU BELGELERİN ASLI LAZIM ÜNİVERSİTE ÖYLE İSTİYOR
  • hakanbuyukusta H kullanıcısına yanıt
    BU GAZETE İLAN İŞİ FALAN ORTALAMA KAÇ GÜN SÜRER.ÇARŞAMBA BİTİYOR DA KAYITLAR
  • süresini hesaplamakla vakit kaybedeceğine bir an önce harekete geç
  • E devlette var kardesim barkodlu olan e devlet al mebden lise diplomasi sorgulamaya gir barkodlu belgeyi indir yazicidan cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci kimliğimi kaybettim
    2 yıl önce açıldı
    Kimligimi kaybettim
    5 yıl önce açıldı
    Hayatımı kaybetmişim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim hic panige gerek yok, ben de kaybettim halloldu gayet kolay bi olay
    Okula gidiyosun biraz sonra fotografini atacagim belgeden istiyosun ve halloluyor

• Geçmiş olsun bidaha lise okuman gerekli
  • e devletten barkodlu lise mezuniyet belgesi cikarabiliyorsun
  • Lisene git diploma zayi belgesi cikar, kesin cozum budur

• POMPEII kullanıcısına yanıt
    Müdüre söyledim belge hazırladılar da hafta sonu kapalı okul pazartesi alacağım ama nasıl bi belge bilmiyorum dediğin belge olabilir
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    e devlet şifrem yok
  • Kusura bakma ama daha diplomasına sahip çıkamayan adamın üni de işi yok saygılarımla
  • rayşalimalitiko R kullanıcısına yanıt
    ptt den alabiliyon 2 liraya
  • TekDerdiDersler kullanıcısına yanıt
    ine saçmalıyosun sen ya evin içinde bir yerlerde kayboldu.kayıtlara şunun şurasında ne kaldı ben genede bulamazsam diye işimi sağlama almaya çalışıyorum gelmiş.yik diplimiyi sihip çikimimiş ünide işi yik...ha sen hiç bir şeyini kaybetmedin şu zamana kadar sana üstün başarı ödülü verdiler.saçma saçma konuşma çık git şurdan
  • Kardes e kayit yapmadin mi neden gidiyosun ki okula kayda? Benim bildigim okul baslayinca goturuyosun diplomayi filan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@yWaLKer35 kullanıcısına yanıt
    e kayıt yapılmıyor.Üniye gelip bizzat kayıt yaptırmanı istiyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.