Şimdi Ara

Dirarın ortaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu adamın 3. bölgede tercihleri çok sıkıntılı. Pas hatası yapıyor kararsızlıktan top kaptırıyor vs. ama açtığı ortalar Allah için hepsi muz ve tehlikeli rakibe gitse bile tehlike yaratacak cinsten.

Yani ben her konuda eleştirebilirim ama açtığı ortaları beğeniyorum. Fernandao ilk santrafor olurda hoca da buna bol bol orta aç derse ferdi bi sürü gol atar buda bi sürü asist yapar.

• Açtığı ortaları ben de beğeniyorum ama bu Fenerbahçe seviyesinde bir takımda kanat oynamak için yeterli değil. Sadece orta çıkaran Dirar'ın sadece koşan Volkan Şen'den farkı yoktur.

+ olarak Fernandao - Dirar - orta mevzusuna gelirsek, kapalı savunmayı açmak için yaptığımız tek yol bu gibi. Yan topla bir sağa bir sola dönüp bek-kanat kaçırıp orta yapmaya çalışıyoruz. Bu kötü bişey değil ama tek alternatifin bu olması çok kötü.

Orta sahada dikine pasla savunma arasına atacak ya da kendi dikine çalımlarla arkadaşlarına pozisyon yaratacak kreatif bir orta sahamız yok Topal-Souza'dan ötürü. Ola ki Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor olsaydık bence tek bir maç bile kazanamazdık mevcut sistemle.
  • Sağ bek dirar önünde atıf veya ekici sol açık valbuena arkasınada defnsı güçlü biri olsa takım daha iyi hucum eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Sağ bek dirar önünde atıf veya ekici sol açık valbuena arkasınada defnsı güçlü biri olsa takım daha iyi hucum eder

Dirar'dan sağ bek, Ekici'den de sağ açık olmaz. Aatıf da çok kötü bir futbolcu. Acil transfer şart. Sol bek, sağ açık falan.
    ---
    Bu arada Dirar'dan sağ açık da olmaz. Olsa olsa yedek klubesinde kuru kalabalık edecek adam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 21 Ocak 2018; 11:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Sağ bek dirar önünde atıf veya ekici sol açık valbuena arkasınada defnsı güçlü biri olsa takım daha iyi hucum eder

Dirar'dan sağ bek, Ekici'den de sağ açık olmaz. Aatıf da çok kötü bir futbolcu. Acil transfer şart. Sol bek, sağ açık falan.
    ---
    Bu arada Dirar'dan sağ açık da olmaz. Olsa olsa yedek klubesinde kuru kalabalık edecek adam olur.

Transfer yapamazlar transfer seçeneği yok . Ekici orta saha gibi oynayacak şutları etkili pas yapacak sağ koridoru boşaltcak Dirar açık oynayınca etkili olamaz bu tarz oyuncuların geriden koşarak etkili olması lazım defansif olarak zafiyet yaratır ama Topal Souza gibi ıkı adam varken defansif zafiyeti onların halletmesi lazım .

Atıf iyi oyuncu demiyorum ancak bu kadronun içinde kullanılacak oyunculardan biri . Maçına göre oynaması gerekiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek bildiği orta şekli muz orta.Her pozisyonda aynı adamın başka bir silahı yok.Çalım yok,pas yok,beyin yok.Sadece koşmak ve muz orta bu kadar.Aykut Kocaman'ın takımında değişilmez olmak için yeterli 2 özellik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.