çok göz önünde olmayan iki oyuncu... ilerden doğru düzgün izleyen olmamıştır. stoch u bize karşı izlediğimde çok beğenmiştim tam bizlik demiştim. ama dzsudzsak ı izleme fırsaım hiç olmadı...
bildiğim tek sey, dzsudzsak, hazard veya krasic alınırsa bu takım ölediğimiz hızlı hücum, konrta, tempolu futbola kavuşmuş olacaktır
ikisi de
fbtv den seyrettiğimiz kadarı ile hızlı bir oyuncu öncelikle bizim yerliler gibi değil bu arada topun arkasında kalıyo koşarken
açıkcası ikisini de bilmiyoruz.seyretmiş felan da değiliz.dolayısıyla zaman gösterecek herşeyi. stoch un bize karşı oynadığı maçta ne derece ön plana çıktığını da fazla hatırlayan olmamıştır muhtemelen şahsen aykut kocaman a güveniyorum.herkesin de öyle düşündüğünü zannediyorum
Şuanda Dzsudzsak daha iyi geliyor ama aldığımız Dzsudzsak alınsaydı Stoch daha iyi gelirdi heralde. Psikoloji
Dzsudzsak daha iyi değeride farklı şekilde stochtan fazla..
Madem bu tarz adamlara yonelicez, Krkic'ide alsak ya Barca'dan?
Galatasaray da Dzsudzsak ı alır mı misilleme için
Valla Cucak'ın bir golünü, Stoch'un da sadece bize karşı oynadığı oyunu biliyorum. Performans bilgilerine göre Cucak daha iyi umarım Stoch onun yerine alınmamıştır. Tabi Krasiç gelirse ayrı da çok zor o iş
Balázs Dzsudzsák
Stoch.
Dzsudzsák bizim lige daha iyi gderdi sanki ama izlemeden bilemeyiz.
Balázs Dzsudzsák daha komple bir oyuncu.Hem Defansif hem de Ofansif yönü iyi. Umarım bu adamı da alırız.
2 side iyi oyuncu dzsudsak'ıda alırız umarım.
Ayrıma gerek yok hepsi gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Ayrıma gerek yok hepsi gelsin
Galatasaray hepsini almaya çalışırsa hepsini alabiliriz.Yoksa zor
dzudasakı istiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme