Şimdi Ara

Griezmann mı Salah mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde o mu bu mu konularını hiç sevmem ama bu iki oyuncu harbi tartışılır.

Sadece bu seneki performansları dikkate alarak değil genelleme yaparsak takımınıza bu iki oyuncudan birini alacaksınız hangisini alırdınız?

Ben Griezmann diyorum.

• genellemede griezmann , salah bu sezon çoştu ama griezmann hiç bir sezon salahın bu sezonu kadar iyi olmadı.

ama diğer bütün sezonlarda griezmann daha iyiydi salahtan.
  • Smell02 S kullanıcısına yanıt
    Griezmann istese de bir sezonda Salah'ın ki kadar performans gösteremez.Simeone'nin oyun felsefesi buna müsade etmez. Dakika 10'da 2-0 öne geçsen maç boyunca stoperlerin paslaşmasını izliyorsun.

Defansif oynayıp kontrodan avlayan bir takım ATM. Atabildiğim kadar atayım mantığı yok. Bu halde bile müthiş istatistiklerle oynadı Griezmann.
  • ikisini de severim, ayirt edemiyorum. soytaridan iyi olduklari kesin ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griezmann, Coutinho'dan sonra en çok istediğim futbolcuydu Barca'ya onu da alacağız sanırım.

Ben Griezmann diyorum. Salah'ın, Liverpool'dan ayrıldığında o kadar performans göstereceğine inanmıyorum. Ama harika bir oyuncu kendisi.

Her sezon 30-40 tane atamaz ama 15 gol 15 asist yapar gibi.

• Benzema bale yerine ikisiiyi gider.Griezmann atm den Reale gelmez sanırım.

• Griezmann'ı da LFC gibi bir kulüpte görmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    İcardi mi Drogba mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Griezmann liverpoolda olsa en az 50 gol atardı ligde
  • Salah'ı izleyince püfür püfür Robben havası geliyor, Griezman 2. forvet gibi takılıyor daha merkezi yani.
  • Saçma bir kıyas yaşları hariç benzer özellikleri gram yok mevki farklı teknik farklı, stil farklı, lig farklı, takım sistemleri farklı ha illa bir seçim yapacaksak Salah derim, Salah bu saatten sonra sandığınız gibi düşüşe geçecek bir futbolcu değil zaten çok teknikti son vuruşları bu sezon müthiş düzeltti, Barça ve Real'e gitmediği sürece tepe oyuncusu olarak kalır oralara gidenler son zamanlarda yok olup gidiyor..
  • Her izlediğiniz maçtan sonra başkasını göklere çıkartıyorsunuz.

Ronaldo&Messi > Diğerleri

Henüz bu böyle, senelerce domine ederlerse balon dor'ları o zaman bakarız, şimdilik hevesle yorumcu olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Saçma bir kıyas yaşları hariç benzer özellikleri gram yok mevki farklı teknik farklı, stil farklı, lig farklı, takım sistemleri farklı ha illa bir seçim yapacaksak Salah derim, Salah bu saatten sonra sandığınız gibi düşüşe geçecek bir futbolcu değil zaten çok teknikti son vuruşları bu sezon müthiş düzeltti, Barça ve Real'e gitmediği sürece tepe oyuncusu olarak kalır oralara gidenler son zamanlarda yok olup gidiyor..
    Dostum saçma demeden önce okumayı öğrenmeni tavsiye ederim.

Hangisi daha başarılı hangisi daha iyi mi yazıyor orada?

"Bir oyuncuyu transfer etme hakkınız olsa hangisini seçerdiniz" dedim. Bunda iş ahlakı , disiplin , kendini geliştirebilmek gibi aktörler de etkili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Her izlediğiniz maçtan sonra başkasını göklere çıkartıyorsunuz.

Ronaldo&Messi > Diğerleri

Henüz bu böyle, senelerce domine ederlerse balon dor'ları o zaman bakarız, şimdilik hevesle yorumcu olmayın.
    İbretlik bir yorum daha.Hevesle yorumcu olmayın vs. kör müsün kardeşim?

Ben konuda hangi futbolcu Ronaldo Messiden daha iyi ? hangisi bu sene balon dor alır diye mi yazmışım?

Yemin ediyorum ibretliksin. Ronaldo , Messi en iyi futbolcu eyvallah lafımız yok e onlar en iyi diye futbolcu mu konuşmayacağız?

Al sana ozaman
    Beni sorum: Göztepe mi? Karşıyaka mı?
    Senin cevabın: Real&Barca > Diğerleri şimdilik hevesle yorumcu olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

İbretlik bir yorum daha.Hevesle yorumcu olmayın vs. kör müsün kardeşim?

Ben konuda hangi futbolcu Ronaldo Messiden daha iyi ? hangisi bu sene balon dor alır diye mi yazmışım?

Yemin ediyorum ibretliksin. Ronaldo , Messi en iyi futbolcu eyvallah lafımız yok e onlar en iyi diye futbolcu mu konuşmayacağız?

Al sana ozaman
    Beni sorum: Göztepe mi? Karşıyaka mı?
    Senin cevabın: Real&Barca > Diğerleri şimdilik hevesle yorumcu olmayın.

Alıntıları Göster
    Liverpool maçı izler "Salah in Messi&ronaldo Out" konusu gelir, ATM maçı oynanır "Griezmann mı Salah mı?" konusu gelir. Gayet de hevesle açmışsın kardeşim, bırak ibretlikmiş oymuş şuymuş, iki adamı izleyip scout oluyorsunuz hemen karşılaştırmalar, analizler. Tam maçtan sonra açmışsın heycanlanıp işte, uzatmaya gerek yok.

Senin örneğinin doğrusu şu olacak: Beşiktaş gruplardan çıkınca başlayan "Bayern'i yeneceğiz" furyası. Bunlar anlık heveslerdir, birden uçmuştur taraftar. Yapmayın şunları, komik duruyor.

• Griezman dar alanda o kadar etkili değil,geniş alanda etkili bir oyuncu.Ama salah hem dar alanda hem geniş alanda çok iyi bu sezon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.