Kule Tipi Soğutucu Tıkırtı Sesi
SE 234 kule tipi soğutucum var. Arkadaş geçenlerde Arctic Bionix P120 fan verdi iki tane bu fanlar daha iyidir diye birini öne birini arkaya monteledim evet yük altında sıcaklıklar 2-3 derece daha düştü. Ancak şöyle bir durum var iki fanda 1700-1850 rpm arasında dönerse tıkırtı sesi geliyor ancak fanları yerinden çıkartıp tek tek test ettim hiç birinde ses gelmiyor herhangi bir rpm seviyesinde sadece ikisi birden kuleye monteliyken 1700-1850 rpm arasında bir tıkırtı sesi geliyor o rpm değerinin üstüne çıkınca veya aşağısına inince ses yok sebebi ne olabilir ?
970 Evo Plus 1TB Neden Yavaş çalışıyor
Amazon'dan aldım
Normalde 3500 / 3200 hızlarında olmalıyken, 3200 / 2500 alıyorum. Nvme driveri ve firmware güncel. pcie 3.0 x4 modunda çalışıyor.
Anakart: B550 Tomahawk,
Sata yuvaları boş, M2_1'de 980 Pro var ve tam hızda çalışıyor.
Ekran kartı olarak 3070Ti var.
M2_2 de 970 Evo Plus var, diğer pci yuvaları boş
anakartın 2.yuvası mı maks bu kadar hız verebiliyor ? yoksa başka bir ayar mı yapmam lazım
Cooler Master MWE v2 750W 80+ Bronze psu ile sizce 5800x işlemci , RTX 3070/3080 ekran kartı , 32 gb ram , 4 rgb fanla stabil sıkıntısız çalışır mı yoksa illa gold psu mu almam lazım
başlıkta dediğim gibi kızın beni sevmediğini düşünüyordum ve hep bak olabilir böyle birşey ayrılalım sorun değil sevmek zorunda değilsin, suçlu falanda değilsin dedim kız her seferinde yok aşığım nolur bırakma yansıtamıyorum sana vs dedi. Şimdi sözde hem wifilerinde sorun olmuş hem net paketi bitmiş hemde faturasıza geçicekmiş. son 2 gündür bi kaç saat görüşüyüroz sadece faturasıza geçse hemen aktif olur paketlerini seçer diye biliyorum, bana 4-5 gün vs dedi. özel numaradan aradım telefon çaldı ancak açmadı Şimdi kız yavaş yavaş soğutmaya çalışıyor öyle ayrılacaz niye böyle yapıyor insan gibi ayrılmak varken merakta bırakıp keyif mi almak istiyor?
Pogba bitti.. Ocak'ta Juve'de
Dybala takası ile mi yoksa kiralık + opsiyon ile mi belli değil henüz.
Pogbanın juvede tekrar form bulup, juvedeki orta saha sıkıntısını düzelteceğini düşünüyorum.
Alaba beleşe juveye?
Alabanın sözleşmesi sene sonu bitiyor. Bedelsiz juveye gitmesi gündemde alaba - bonucci - deligt - demiral baya sağlam stoper kaynağı olur juvenin.
Kızı elde ettim ancak..
Kızla nihayet sevgili olduk ama ne biliyim kız beni sevmiyor gibi geliyor bundan ona bahsetmedim. Benimde duygularım azalmaya başladı gibi ama yinede onla yakın olmak bana bağlanmasını istiyorum arada kaldım. İkide bir arayıp yazarsamda sıktırır bıktırırım gibi geliyor ne yapmalıyım
Kıza açıldım ancak..
Kızın sevgilisi var sanıyordum ama kıza karşı hislerimde vardı bunu söyleyip kızı engelleyip silicektim bi nevi elveda itiraf misali yani teklif değil.
Neyse kendimi biraz överek kızıda yererek onu sevdiğimi itiraf ettim ancak soğudum vs de dedim.Senin bana o gözle bakmadığını düşünüyorum dedim. Ancak sonra kız sevgilisi ile ayrıldıklarını söyledi. Kızın sevgilisinden ayrıldığını bilsem böyle saçma bi olaya kalkışmazdım kız cevap olarak; 'bi diyosun senin sevilecek bi yerin yok sonra diyosun sevdim keşke egolarına biraz da yenik düşebilsen de her şeyi zamanında yapsan' dedi. Bende beni sevmiyorsan bu olaydan sonra görüşemeyiz dedim kızda senin kararın saygı duyarım dedi demekki onun hayatından çıkmam pek önemli değil. Sonra bi kaç saat öyle samimi konuştuk napıyım sizce kesmem mi lazım iletişimi ? Ben itiraf ettim diye ilişkinin dengesi değişecektir eskisi gibi olmayacaktır diye düşünüyorum
Kız'dan ağır darbe yedim
Kızla baya samimiydik görünüşümü vs beğeniyordu övüyordu her neyse tipten yana bir sıkıntı yoktu. Herşeyi yapıyorduk çok samimiydik hatta kızın tipi pek iyi değil ama sevmiştim. Ancak kıza olan duygularımı gizliyordum bi ara bizi sevgili zannetmiş birileri kız bunu bana söyleyince şakayla karışık kıza rüyanda bile göremessin vs demiştim. Neyse kız başka biri ile samimi olmaya başlayınca rahatsız oldum ve yine biraz şakayla karışık (kıskanıyo gibi gözükmek istemedim ama bayada uyuz olmuştum duruma) bu adamla ne kadar zamandır tanışıyorsunda benden bile önde görüyorsun gibi birşey dedim. Kızda onla kendini kıyaslamamalısın bile sen çok değerlisin dedi. Neyse bi kaç gün sonra o elemanla sevgiliysen söylüyebilirsin sorun olmaz, ama arkadaşsan benden önde görmen saçma olur arkadaşlığımızı bitiririm gibi bir imada bulundum. Yine kız sen çok daha değerlisin niye böyle düşünüyorsun gibi şeyler söyledi. Geçenlerdede kız o elemanla beni whatsapp grubuna aldı ve çıkmaya başladıklarını söyledi. Şok oldum hatta sövesim geldi ama hayırlı olsun dedim geçtim. Bu olayda dün oldu artık kıza yazasımda gelmiyor açıkcası ihanete uğramış gibi hissediyorum ama suçluyamıyorumda bende açılmadım hiç napıyım sizce?
KIZ AĞIRLIKLI DISCORD SUNUCUSU
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 270
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 16.878 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor