Kızla nihayet sevgili olduk ama ne biliyim kız beni sevmiyor gibi geliyor bundan ona bahsetmedim. Benimde duygularım azalmaya başladı gibi ama yinede onla yakın olmak bana bağlanmasını istiyorum arada kaldım. İkide bir arayıp yazarsamda sıktırır bıktırırım gibi geliyor ne yapmalıyım |
Kızı elde ettim ancak..
-
-
Kızı bağla eve hapset kaçarsan vururum de -
ona kücük sürprizler yap
-
et ve kasdan yapılmış kılıcını kullan -
Çıkar vur masaya sen seversin de -
yok mu düzgün tavsiye konuşuyum mu eğer benimle mutlu değilsen bu ilişkiyi sonlandıralım vs sorun değil arkadaş kalabiliriz seni suçlamıyorum vs. seviyosa karşı çıkar herhalde sevmiyosa sen bilirsin der biter ilişki
-
Hiç Kız arkadaşımız olmadı ki tavsiye verelim. Forumun çoğu için durum böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilbo Haggins -- 7 Eylül 2020; 15:37:43 > -
Ona gerçekten değer ver. Eğer ki bunu kullanırsa ya da suistimal ederse en ufak şeyde dahi yol ver. Eğer akıllanmazsa ömür boyu çekersin. -
Yaşın kaç senin sincap? -
@MertayKardes senin yan çar
-
kanka olay ne tam anlamadım jdhdldhdkdb
-
Kıza "Mind Trick" yap
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertayKardeskanka olay ne tam anlamadım jdhdldhdkdb
Knk eleman da kızı elde edince bi soğumuş, o muhabbet.
-
Açık açık söyle. Bir şey sen çaba sarf ettiğin sürece varsa bir anlamı yok. Durumu izah et, dürüst olman seni belki üzebilir ama uzun zaman birliktelik yaşayıp sonra ayrılman daha çok canını yakar. Git konuş bu konuyu. -
haa anladım kanka valla var o muhabbet bende ya kız olumlu yaklaşınca bu sefer ben eksik yönlerini görmeye başlıyorum sanki ben 10/10 elemanmışım gibi kdhdlhdknfkd
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertayKardeshaa anladım kanka valla var o muhabbet bende ya kız olumlu yaklaşınca bu sefer ben eksik yönlerini görmeye başlıyorum sanki ben 10/10 elemanmışım gibi kdhdlhdknfkd
asdlkşasdlşkas biri denk gelir kanka, komple hata olur hiçbirini görmezsin. Hayat bu işte
-
akjshdaskld bakalım ya ben kaderin zamanlamasına inanan biriyim dediğin gibi olur muhtemelen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay
Açık açık söyle. Bir şey sen çaba sarf ettiğin sürece varsa bir anlamı yok. Durumu izah et, dürüst olman seni belki üzebilir ama uzun zaman birliktelik yaşayıp sonra ayrılman daha çok canını yakar. Git konuş bu konuyu.ilişki daha yeni tabi 4 gün oldu (ancak 2 aydır tanışığız), 3-5 gün daha böyle devam ederse dediğin gibi yapıcam hocam
-
bro kararsızdır, ben de yaşadım aynı olayı, bi hafta sonra konuştu benle ben ilişkiye hazır değilim dedi.
senin yapman gereken ne bilmiyorum ama ben böyle bir şey yaşasam tekrar; onun soğukluğunu fark ettiğim anda kıza soğuk davranırım, az mesaj at, beraberken çok yakınlaşma, sarılma mesela; onun sarılmasını bekle, vedalaşırken arkadaş gibi öp falan yani sen de kararsız davran.. seni tam olarak elde ettiğini düşündürtme ona.
he en sonunda yine gelip ben emin değilim derse de; kısa ve öz "sen bilirsin" de geç. yok sen suçlu değilsin, beni sevmek zorunda değilsin, arkadaş olalım falan filan edebiyat yapma, "tamamdır sen bilirsin benlik sıkıntı yok " falan de ve konuyu uzatma.
ayrıca o soğuk yapmaya devam ederse; sen gidip noldu bir sıkıntı mı var falan da deme. o yazmazsa sana sen de ona yazma, o soğuksa sen de soğuk yap, ayrılcaksa da böyle ayrılsın.
benim görüşüm bunlar, ben yaşarsan bunu yaparım ana seni bilmem, kızın karakteriyle de alakalı bi durum sen tanıyosun kızı ona göre bi çözüm bul. dediğin gibi duyguların azaldıysa ona karşı, bunu belli etmen olayı hızlıca çözer bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Smell02ilişki daha yeni tabi 4 gün oldu (ancak 2 aydır tanışığız), 3-5 gün daha böyle devam ederse dediğin gibi yapıcam hocam
Alıntıları GösterGüzel olur umarım senin için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kızı bağla eve hapset kaçarsan vururum de
|
et ve kasdan yapılmış kılıcını kullan
|
ona kücük sürprizler yap |
Benzer içerikler
- verrutol kaç günde etki eder
- gerçekte üstüne kuşun pislemesi ne anlama gelir
- en zor ameliyat hangisi
- davidoff sigara nerede satılır
- görüldü atan kız
- exxen filmleri
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X