Şimdi Ara

Asla bir kıza teşekkür edemiyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü aşırı tipsizim bulgur kazanı gibi kafam var.
    Hiç bir kızla o mağlum işi beraber yapıp ona bu anı yaşattığı için teşekkür edemiyecem. Yüksek para karşılığı razı olsa kan verir gibi uzanır , bitmesini bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seks sonrası teşekkür etmek mi ?

• Ben hiç normal hissetmeyeceğim. Ben malım, tipsizim, düşük testosteronluyum, bu yaşta ölü gibiyim, hiçim, bok parçasıyım.

• Yapınca teşekkür edilmiyor yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Yapınca teşekkür edilmiyor yalnız.
    Nasıl yanı anlamadım, bu anı bana yaşattığın için teşekkürler demem isterim. Sigara yakacak değilim

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Dilerim yaşarsın ama bu kafayla yaşayamazsın bence.

• quote:

Dilerim yaşarsın ama bu kafayla yaşayamazsın bence.
    Nasıl yanı hangi kafayla biraz da açıkayın yardımcı olun lütfen , sonra size teşekkür ederim o anı yaşamama yardımcı olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Sen kadınları muazzam bir lütuf olarak görüyorsun sanki sadece senin ona ihtiyacın varmış gibi kadın senin için adeta yüce bir tanrı gibi seks yaptığı için şükredip teşekkür etmeyi düşünüyorsun oysa kadının sana senin de kadına ihtiyacın var ikisinin birbirine herhangi bir üstünlüğü yok kadında bazı eksikler sende bazı eksikler var birbirinizi tamamlıyorsunuz ama sen kendini ondan aşşağıda gördüğünden bu kafayla değil seks kadınların yanında rahat bile davranamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 25 Şubat 2019; 18:2:44 >
  • (bkz:seksten sonra kıza teşekkür etmek)

bi 20 yil daha seks yapamazsin bundan sonra zaten

• quote:

Sen kadınları muazzam bir lütuf olarak görüyorsun sanki sadece senin ona ihtiyacın varmış gibi kadın senin için adeta yüce bir tanrı gibi seks yaptığı için şükredip teşekkür etmeyi düşünüyorsun oysa kadının sana senin de kadına ihtiyacın var ikisinin birbirine herhangi bir üstünlüğü yok kadında bazı eksikler sende bazı eksikler var birbirinizi tamamlıyorsunuz ama sen kendini ondan aşşağıda gördüğünden bu kafayla değil seks kadınların yanında rahat bile davranamazsın.
    Hocam vallahı çok iyi açıklamışsınız , ihtiyacım olan buydu, peki kadın daki eksiklik neyki ben onu tamamlıyorum , bendeki eksiklik neyki kadın onu tamamlıyor, biraz daha açıklaraanız alfa erkeye dönüşmeye başlıcam bende ki değişimi siz de fark edeceksiniz.

• quote:

Ya hu eskiden abazan herifler bunu iyi kanalize eder manzume falan yazardı.Şimdi niye böyle oldu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Nasıl yanı anlamadım, bu anı bana yaşattığın için teşekkürler demem isterim. Sigara yakacak değilim

Alıntıları Göster
    Niye teşekkür ediyosun, sana bi iyilik mi yaptı?

Kendini hor görme. İlişkiler iki taraflı yaşanır, şükran duyulacak bi durum yok ortada. Bazen kibarlıktan dahi olsa teşekkür etmemek gerekiyor.

• Ne bileyim , bir gün bir kız kolumdan tutup kapıdan ansızın içeri alır. Sonra aynı şekilde kapının önüne koyar diye umut ediyorum.
    Kızlar toplanıp kendi aralarında çılgın bir partı verirler filan bir erkeğin anatomisini incelemek isterler. Diye umut ediyorum.

• Leylayı bulsam ferhat gibi dağları delerim. Ama şu an sadece banyoda dalan sabunu deliyorum. Ferhat leylaya acaba teşekkür etmiş mi ? Dağları delen ferhat leyleyı bulsa neler yapmaz. Leylaya da deler mi ?

• O sana teşekkür etsin. Senin alet takımını ödünç alıp kullandığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Ne bileyim , bir gün bir kız kolumdan tutup kapıdan ansızın içeri alır. Sonra aynı şekilde kapının önüne koyar diye umut ediyorum.
    Kızlar toplanıp kendi aralarında çılgın bir partı verirler filan bir erkeğin anatomisini incelemek isterler. Diye umut ediyorum.
    Öyle şeylerin gerçek hayatta gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor, özellikle de çok iyi görünümlü birisi değilsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Öyle şeylerin gerçek hayatta gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor, özellikle de çok iyi görünümlü birisi değilsen

Alıntıları Göster
    Aşırı tipsizim, azgın dul bir bayan yapar filan yada eşini aldatıp intikam almak isteyen bitkiler filan ümit işteeee

• Allah kabul etsin,Alın bu arkadaşı alın

• Kan verir gibi uzanır bitmesini bekler ne ya? Hiç bu kadar gülmemiştim 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hasta mısın birader , kız sanki cisim mi sen işini göresin diye bekliyor mu sanıyosun en az senin kadar zevk alıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.