Bildirim
Asla bir kıza teşekkür edemiyecem
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seks sonrası teşekkür etmek mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç normal hissetmeyeceğim. Ben malım, tipsizim, düşük testosteronluyum, bu yaşta ölü gibiyim, hiçim, bok parçasıyım.
Yapınca teşekkür edilmiyor yalnız.
Nasıl yanı anlamadım, bu anı bana yaşattığın için teşekkürler demem isterim. Sigara yakacak değilimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Dilerim yaşarsın ama bu kafayla yaşayamazsın bence.
Nasıl yanı hangi kafayla biraz da açıkayın yardımcı olun lütfen , sonra size teşekkür ederim o anı yaşamama yardımcı olun.quote:
Dilerim yaşarsın ama bu kafayla yaşayamazsın bence.
Sen kadınları muazzam bir lütuf olarak görüyorsun sanki sadece senin ona ihtiyacın varmış gibi kadın senin için adeta yüce bir tanrı gibi seks yaptığı için şükredip teşekkür etmeyi düşünüyorsun oysa kadının sana senin de kadına ihtiyacın var ikisinin birbirine herhangi bir üstünlüğü yok kadında bazı eksikler sende bazı eksikler var birbirinizi tamamlıyorsunuz ama sen kendini ondan aşşağıda gördüğünden bu kafayla değil seks kadınların yanında rahat bile davranamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 25 Şubat 2019; 18:2:44 >
(bkz:seksten sonra kıza teşekkür etmek)
bi 20 yil daha seks yapamazsin bundan sonra zaten
Hocam vallahı çok iyi açıklamışsınız , ihtiyacım olan buydu, peki kadın daki eksiklik neyki ben onu tamamlıyorum , bendeki eksiklik neyki kadın onu tamamlıyor, biraz daha açıklaraanız alfa erkeye dönüşmeye başlıcam bende ki değişimi siz de fark edeceksiniz.quote:
Sen kadınları muazzam bir lütuf olarak görüyorsun sanki sadece senin ona ihtiyacın varmış gibi kadın senin için adeta yüce bir tanrı gibi seks yaptığı için şükredip teşekkür etmeyi düşünüyorsun oysa kadının sana senin de kadına ihtiyacın var ikisinin birbirine herhangi bir üstünlüğü yok kadında bazı eksikler sende bazı eksikler var birbirinizi tamamlıyorsunuz ama sen kendini ondan aşşağıda gördüğünden bu kafayla değil seks kadınların yanında rahat bile davranamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya hu eskiden abazan herifler bunu iyi kanalize eder manzume falan yazardı.Şimdi niye böyle oldu kiquote:
Sen kadınları muazzam bir lütuf olarak görüyorsun sanki sadece senin ona ihtiyacın varmış gibi kadın senin için adeta yüce bir tanrı gibi seks yaptığı için şükredip teşekkür etmeyi düşünüyorsun oysa kadının sana senin de kadına ihtiyacın var ikisinin birbirine herhangi bir üstünlüğü yok kadında bazı eksikler sende bazı eksikler var birbirinizi tamamlıyorsunuz ama sen kendini ondan aşşağıda gördüğünden bu kafayla değil seks kadınların yanında rahat bile davranamazsın. -
Niye teşekkür ediyosun, sana bi iyilik mi yaptı?quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Nasıl yanı anlamadım, bu anı bana yaşattığın için teşekkürler demem isterim. Sigara yakacak değilim
Alıntıları Göster
Kendini hor görme. İlişkiler iki taraflı yaşanır, şükran duyulacak bi durum yok ortada. Bazen kibarlıktan dahi olsa teşekkür etmemek gerekiyor.
Ne bileyim , bir gün bir kız kolumdan tutup kapıdan ansızın içeri alır. Sonra aynı şekilde kapının önüne koyar diye umut ediyorum.
Kızlar toplanıp kendi aralarında çılgın bir partı verirler filan bir erkeğin anatomisini incelemek isterler. Diye umut ediyorum.
Leylayı bulsam ferhat gibi dağları delerim. Ama şu an sadece banyoda dalan sabunu deliyorum. Ferhat leylaya acaba teşekkür etmiş mi ? Dağları delen ferhat leyleyı bulsa neler yapmaz. Leylaya da deler mi ?
O sana teşekkür etsin. Senin alet takımını ödünç alıp kullandığı için.
Öyle şeylerin gerçek hayatta gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor, özellikle de çok iyi görünümlü birisi değilsenquote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Ne bileyim , bir gün bir kız kolumdan tutup kapıdan ansızın içeri alır. Sonra aynı şekilde kapının önüne koyar diye umut ediyorum.
Kızlar toplanıp kendi aralarında çılgın bir partı verirler filan bir erkeğin anatomisini incelemek isterler. Diye umut ediyorum.
Aşırı tipsizim, azgın dul bir bayan yapar filan yada eşini aldatıp intikam almak isteyen bitkiler filan ümit işteeeequote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49
Öyle şeylerin gerçek hayatta gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor, özellikle de çok iyi görünümlü birisi değilsen
Alıntıları Göster
Allah kabul etsin,Alın bu arkadaşı alın
Kan verir gibi uzanır bitmesini bekler ne ya? Hiç bu kadar gülmemiştim 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hasta mısın birader , kız sanki cisim mi sen işini göresin diye bekliyor mu sanıyosun en az senin kadar zevk alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Seks sonrası teşekkür etmek mi ?
|
Benzer içerikler
- sağlık ocağı geçmiş güne rapor verir mi
- yanlar 1 numara saç
- migros kiralık yerim var
- öğrencilik bitince yeşil pasaport biter mi
- kokusuz alkol var mı
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X