Şimdi Ara

KESİNLİKLE HİÇ BİR KIZA YÜZ VERMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KESİNLİKLE HİÇ BİR KIZA FAZLA YÜZ VERMEYİN.İLGİLENİYORSANIZ BİLE BELLİ ETMEYİN.ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ

BU DÜNYA ÜZERİNDE VERİLDİGİ DEGERİ HAK EDİCEK,BİR YERLERİ KALKMAYACAK,MALUM YERİNİ NİRVANAYA KALDIRMAYACAK KIZ KESİNLİKLE YOK.KESINLIKLE AMA KESİNLİKLE !!! NE YAZIK KI IYI OLANLAR YOK OLDULAR.

BEN NE KIZLAR GÖRDÜM KENDİNİ ACINDIRAN '''' KİMSE BENİ MUHATTABA ALMIYOR,KİMSE BANA DEGER VERMİYOR,KIMSE BENİ CİDDİYE ALMIYOR ''''' BU LAFLARI BIR KIZDAN DUYDUGUNUZ AN F16 HIZIYLA ONDAN KAÇIN.BİLİN Kİ SİZİ AV OLARAK GÖRÜYOR VE AĞINA ALIYOR.

HER ZAMAN SÖYLERİM '' Şu an bu dünya üzerinde olanların çoğu değersiz olanlardır.Çünkü ne yazık ki iyi olanların hepsi yok oldular . ''

SAYGILAR

• Yüz çok diyorsan elli veririz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygılar kardeşim.
  • hayır o öyle değil

• 100-96=4

Sana çok yüz verdim doksan altısını geri alıyorum etrafımda dört dön diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Yüz çok diyorsan elli veririz

İki yüz verme mi ister misin ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce kız bulakda sonra ne vericeğimizi düşünürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Yüz çok diyorsan elli veririz

İki yüz verme mi ister misin ?

Ben alacak duj sen verecek elli dolar daha

• quote:

BURDAN GENÇ ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM

KESİNLİKLE HİÇ BİR KIZA FAZLA YÜZ VERMEYİN.İLGİLENİYORSANIZ BİLE BELLİ ETMEYİN.ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ

BU DÜNYA ÜZERİNDE VERİLDİGİ DEGERİ HAK EDİCEK,BİR YERLERİ KALKMAYACAK,MALUM YERİNİ NİRVANAYA KALDIRMAYACAK KIZ KESİNLİKLE YOK.KESINLIKLE AMA KESİNLİKLE !!! NE YAZIK KI IYI OLANLAR YOK OLDULAR.

BEN NE KIZLAR GÖRDÜM KENDİNİ ACINDIRAN '''' KİMSE BENİ MUHATTABA ALMIYOR,KİMSE BANA DEGER VERMİYOR,KIMSE BENİ CİDDİYE ALMIYOR ''''' BU LAFLARI BIR KIZDAN DUYDUGUNUZ AN F16 HIZIYLA ONDAN KAÇIN.BİLİN Kİ SİZİ AV OLARAK GÖRÜYOR VE AĞINA ALIYOR.

HER ZAMAN SÖYLERİM '' Şu an bu dünya üzerinde olanların çoğu değersiz olanlardır.Çünkü ne yazık ki iyi olanların hepsi yok oldular . ''

SAYGILAR

Bunu yazdığın iyi oldu bizim sınıftaki kızlara göstercem. Bizim salaklar ne sapık işler çeviriyor. Bir mal 1 yıl önce bana bir suç attı. Hiçbir kız beni sevmiyor. Ama artık sevmeye başladılar :) Kızlarla takılmaktan çok hoşlanıyorum ama başka anlamda değil. Bizimkilerin eline koz geçse hamile bırakçaklar o kadar yani bide kaç yaşındalar :( Lütfen bu konuyu merkeze ve herkese gösterin !

• GENELLEME YAPMA

• quote:

Orijinalden alıntı: hudays

quote:

BURDAN GENÇ ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM

SAYGILAR

Bunu yazdığın iyi oldu bizim sınıftaki kızlara göstercem. Bizim salaklar ne sapık işler çeviriyor. Bir mal 1 yıl önce bana bir suç attı. Hiçbir kız beni sevmiyor. Ama artık sevmeye başladılar :) Kızlarla takılmaktan çok hoşlanıyorum ama başka anlamda değil. Bizimkilerin eline koz geçse hamile bırakçaklar o kadar yani bide kaç yaşındalar :( Lütfen bu konuyu merkeze ve herkese gösterin !

Kızları fazla ciddiye almamak ve bağlanmamak gerek.Bu kızlar melek yüzlü şeytandır.Asla ama asla hiç bir kıza güvenmem.Hiç bir şekilde hiç bir kıza GÜ-VEN-ME-YİN

Ayrıca bir kıza çok fazla değer verip yanında olun aynı anda da başka bir kıza yüz vermeyin soğuk davranın.Bakalım hangisi size daha kolay geliyor ? Kızlar elde edemedikleri erkekleri göz üstünde tutup ve büyütürler.

• Katilmiyorum, deger verilmesi gereken cok iyi kizlar var.

• Dostum mala değer verilir,biçilir.Sen mallara denk gelip değer vermişsin hep. Hayat
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Dostum mala değer verilir,biçilir.Sen mallara denk gelip değer vermişsin hep. Hayat

Ya ne yapalim kim iyi kim kotu bello degil.Cok boktan bi dunyada yasiyoruz

• Genelleme yapmak çok saçma . Genelde o "kaşar" diye hitap edilen kızların çoğu aslında dışardan görülüp yapılan yorumdur mesela , kim kızı bi erkeğin altında görmüş mesela? Arada çürük elma çıkar illa ki , ama bunları bütün kızlara mâl etmeyin .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.