Şimdi Ara

Babamı bir türlü ikna edemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ne olur bi yardım edin. 2 haftadır uğraşıyorum ama nafile. Vücut geliştirme yapıyorum. Başlayalı 3 ay oldu. Ailemden ötürü akşamları düzgün yemek yiyemiyorum ve beslenmeme tam dikkat etmiyorum. Bunun için protein tozu almaya karar verdim. Bizimkilere anlattım böyle böyle diye ama izin vermiyorlar. Kafalarında steroid ile protein tozunu bir görüyorlar. Diyorum ki ihtiyacım var parasını ben vericem, yok zararlı doğal beslen diyorlar. Diyorum akşam tavuk et yemem lazım karşılabilicek misiniz ? 1-2 gün yaparız yersin, hergün tavuk mu yenirmiş falan filan diyorlar. Günde 1kg civarında tavuk tüketmem gerektiğini söylüyorum gülüyorlar. Sabah 3-4 tane yumurtanın beyazını içicem, yumurta alın diyorum. 1 tane yumurta haşla ye diyorlar. Ne yaptıysam yaranamadım. Babam geçen doktora gitmiş, doktorda ona çok zararlı olduğunu, kanda üre miktarını arttırdığını söylemiş. Tamam deseler parasını şuan verip alıcam ama karşı çıkıyorlar.

Yaşım 20 bu arada. Şimdi dersiniz bu yaşa geldin hala izin mi alıyorsun falan diye ama öyle olmuyor işte. Kendime ait kredi kartı vs maaşım falan var. İstediğim her şeyi alıyorum ama bir şeye karşı geliyorlarsa o konuda bir şey yapamıyorum. Eğer bu ürünü haberleri olmadan alırsam, maddi ve manevi olarak herşeyi kesicekler. İnternette araştırdım ama ikna edebiliceğim hiçbir şey bulamadım. Siz bir yardım edin.

• Kendime ait kredi kartı vs maaşım falan var diyorsun neden besin ihtiyacini babandan karsilama derdindesin?
    her gun yumurta al kendine her gun 1kg tavuk al ye neden babana yumurt alin diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Kendime ait kredi kartı vs maaşım falan var diyorsun neden besin ihtiyacini babandan karsilama derdindesin?
    her gun yumurta al kendine her gun 1kg tavuk al ye neden babana yumurt alin diyorsun

Açık konuşayım o zaman, aldığım maaş 550TL (part-time). Ulaşım, giyim vs para anca yetiyor bana. Ailemle yaşıyorum mecburen onlardan bekliyorum. Alamayacak durumda değiller fakat almıyorlar. Çünkü onlara çok gereksiz geliyor bu çabam.
  • alıp baska bir kavanozda saklıyabilirsin ozellikle sana it kilitli bir dolabın varsa daha kolay olur veya en kucuk olanını al protein tozunun bende vg yapıyorum gercekten gerekli ama simdilik ben almıyorum ve karsı cıkmıyorlarda dedigim gibi gerekli bir sekil temin edip kullanman gerek karsı cıkıyorlarsa gizli gizli yapıcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yas 20 ve adamin derdine bak, dunyanin civisi cikmis dostum hic adaletli degil

• olm siz hasta mısınız la? bi kilo tavuk nedir lan manyak mısınız olm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyleyse doğal beslen; kendi maaşından karşıla tavuk ve yumurtayı. Yol paranı onlardan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koperni

olm siz hasta mısınız la? bi kilo tavuk nedir lan manyak mısınız olm?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: koperni

olm siz hasta mısınız la? bi kilo tavuk nedir lan manyak mısınız olm?

Tavuğun kilosu 4.5 - 5 TL kilosu
    Ayda 135 Lirayı gözden çıkar sadece tavuktan
  • Yav sanki yarışmalara katılacaksın 1kg tavukmuş. Yav he he
  • 4 yıl body building çalışıp geç farkına vardım.Neyin mi?Bodynin boş iş olduğunun.
  • Amacım fit bi vücuda sahip olmak. Yarışmaya katılmak gibi bi düşüncem yok. Zaten çok abartı bi kas istemiyorum. Beslenmeme dikkat edebilsem almam zaten ama mecburum. Spor boşa gidicek
  • Günde 1kg tavukla kendi kendine ölürsün lan

• Merak ettim bu tozlar kolesterol veya bu tarz seyler yapiyor mu?
  • 20 yasina gelmissin baban sana nasil karisabiliyor boyle bir konuda

• 20 yasina gelmis adamin derdine bak, bir de kendi maasi vs var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Amacım fit bi vücuda sahip olmak. Yarışmaya katılmak gibi bi düşüncem yok. Zaten çok abartı bi kas istemiyorum. Beslenmeme dikkat edebilsem almam zaten ama mecburum. Spor boşa gidicek

3 aylık adam için protein tozuna gerek yok. Sabahları 2 adet haşlanmış yumurta ye, sarısını akını içmeyi boşver. Bu arada asıl protein sarısındadır. 1 yumurtada 6 gram protein bulunur, 3 küsür sarısında 2 küsürde beyazındadır.

Öğlenleri sana tavsiyem ton balığı. Tavuğu haşlanmış yemen lazım onla uğraşacağına ton balığı tüket. Bimden derya marka ton balığı al. Kerevitaş tarafından üretiliyor. Superfresh bir kerevitaş markasıdır. Fiyatıda çok uygun 2x160gram 5.25 tl.

Akşamlarıda mutlaka baklagil ye. (Nohut,yeşil mercimek, kuru fasulye) Yapmıyolarsa tarifini öğren kendin yap zor değil.

Bende yeni başladım cardio ağırlıklı yapıyorum ve diyette yapmak zorundayım bi yandan o yüzden bu şekilde besleniyorum son derece yeterli geliyor.

• Body building ne la? Yüzme,jogging candır.Kas yığını olmak itici bence.Bu sporlarla gayet şekilli bi vücudun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Amacım fit bi vücuda sahip olmak. Yarışmaya katılmak gibi bi düşüncem yok. Zaten çok abartı bi kas istemiyorum. Beslenmeme dikkat edebilsem almam zaten ama mecburum. Spor boşa gidicek

Bahane üretiyon kardeş.Sabahları 2 yumurta yersin spor çıkışıda protein ağırlıklı yersin.Mesela spordan sonra protein için ton balık yiyebilirsin.Zaten bir amacında yokmuş ne gerek var tozlara .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.