Şimdi Ara

Babamı bir türlü ikna edemedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 1 tavuk göğsü ,2 tabak makarna yada pirinç ,10-15 yumurta akı + sütle mixerle ,faal yaptığım dönemde gidiyordu ,aminoasit ve karbonhidrat tozları yardımcıdır beslenme düzeni devam ettirmek gerekir.3 aylık çalışmada protein tozların etkisini anlamazsın erken , 0dan başlayan biri için 8 aylık sürede adeleler beslenme ile orantılı şekil ve hacim kazanır.

Kendinde ki değişilikliği fark edersin o zaman yardımcı olarak aminoasit ve karbonhidrat tozları yada tabletleri kullanmak antremanın yanında psikolojik olarakda iyi hissedersin ,3 ay olmuş protein tozları kullansan dahi vücut fazla proteini dışarı atar onun içinde steroid kullanmak gerekir.Yolun başındasın aminoasite yada karbonhidrat tozlarına ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 22 Şubat 2013; 3:07:11 >
  • Heh oldu 1 kilo tavukmuş.Otur bizi de ye istersen.
  • Kesinlikle kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein bar al

• anan-baban haklı 1kg tavuk ne demek la hergün?
  • 1 kilo tavuk biraz abartı olmuş. 1kg tavuk göğsü desek 330 gr kadar protein yapar, bunun yarısı sana rahat yeter. Ki sadece tavuktan alsan sadece yetecek miktar bu. Yumurtada lor peynirinde protein var ayrıca makarna-yulaf ezmesi gibi karbonhidratlarda da %10 kadar protein var. Balık, et, yoğurt vs yelpaze geniş. Şahsen günlük 125 gr kadar tavuk göğsü haşlıyorum, diğer öğünlerde başka kaynaklardan protein sağlamaya çalışıyorum. Sabahları 4-5 yumurta + lor peyniri + yulaf ezmesi şaşmaz kahvaltım. 2 yumurta sarısını alıyorum gerisini ayırıyorum.

Bizimkiler de aynı tepkileri veriyor rahat ol. "bu kadar yumurtayı çöpe atıyosun (sarılarından bahsediyor) , ne gerek var bu işi yapıyosun, kas yapcan da ne olacak, (lor peyniri için) oğlum bunun içinde bi sürü katkı maddesi var bunu yiyip duruyon, vücudunu değil aklını geliştir vs... sonu yok bu cümlelerin

Ayrıca 4 yıl body yapıp boş iş olduğunu anladım diyen arkadaşa sorarım nasıl bir vücut elde ettin ? 4 yıl gittinde yeme içmeye dikkat etmeden, yarım yamalak antrenman çıkararak kendini vücut geliştirme yapıyor zannettin heralde. Böyle yaptıysan 4 yılda 8-9 aylık bir gelişme anca göstermişsindir muhtemelen. Bu işi kuralına göre yapan adam o gelişmeyi gördükten sonra bırakmak istemez zaten. Sonunda da kimse kas yığını olmaz merak etmeyin. Kas yığını dediğiniz adamların kaç çeşit doping aldığından haberiniz var mıdır ? muhtemelen yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 22 Şubat 2013; 8:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Amacım fit bi vücuda sahip olmak. Yarışmaya katılmak gibi bi düşüncem yok. Zaten çok abartı bi kas istemiyorum. Beslenmeme dikkat edebilsem almam zaten ama mecburum. Spor boşa gidicek

Bahane üretiyon kardeş.Sabahları 2 yumurta yersin spor çıkışıda protein ağırlıklı yersin.Mesela spordan sonra protein için ton balık yiyebilirsin.Zaten bir amacında yokmuş ne gerek var tozlara .

Ben de onu dıyecektım. Spordan cıktıktan sonra meyve suyu ıc.her gun 1 kg tavuk yemenı de kım soyledı bılmıyorum ama sacmalamıslar. 2-3 yumurta kır omlet yap, ertesı gun ton balıgı yersın, baska gunler tavuk yersın ama ınsan gıbı. Ayrıca normal yemeklerde de ayranı yogurdu bol tutarsın. Sırf kas yapıcam dıye bır oturusta 1 aılenın gunluk ıhtıyacını yemek buyuk musrıf.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Kendime ait kredi kartı vs maaşım falan var diyorsun neden besin ihtiyacini babandan karsilama derdindesin?
    her gun yumurta al kendine her gun 1kg tavuk al ye neden babana yumurt alin diyorsun

Açık konuşayım o zaman, aldığım maaş 550TL (part-time). Ulaşım, giyim vs para anca yetiyor bana. Ailemle yaşıyorum mecburen onlardan bekliyorum. Alamayacak durumda değiller fakat almıyorlar. Çünkü onlara çok gereksiz geliyor bu çabam.

Protein tozuna para var tavuğa, yumurtaya para yok nasıl iş bu? Protein tozu daha ucuz bile olsa (ki hiç sanmıyorum) eve yumurta tavuk almayı yeylerim. En azından birşey yiyeceksin karnın da doyacak. Protein tozu sanki boşmuş gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KatilÖrdek

20 yasina gelmissin baban sana nasil karisabiliyor boyle bir konuda

Ailemle yaşıyorum diyorum. Sağlık konusunda böyleler yapıcak bir şeyim yok. Geçen sene roaccutane kullanıcam diyince neler oldu neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Kendime ait kredi kartı vs maaşım falan var diyorsun neden besin ihtiyacini babandan karsilama derdindesin?
    her gun yumurta al kendine her gun 1kg tavuk al ye neden babana yumurt alin diyorsun

Açık konuşayım o zaman, aldığım maaş 550TL (part-time). Ulaşım, giyim vs para anca yetiyor bana. Ailemle yaşıyorum mecburen onlardan bekliyorum. Alamayacak durumda değiller fakat almıyorlar. Çünkü onlara çok gereksiz geliyor bu çabam.

Protein tozuna para var tavuğa, yumurtaya para yok nasıl iş bu? Protein tozu daha ucuz bile olsa (ki hiç sanmıyorum) eve yumurta tavuk almayı yeylerim. En azından birşey yiyeceksin karnın da doyacak. Protein tozu sanki boşmuş gibi geliyor.

Protein tozunu 150 TL'ye alıcam ve 2 ay kullanıcam. Tavuk, yumurta vs fiyatları nasıl haberin yok heralde dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

4 yıl body building çalışıp geç farkına vardım.Neyin mi?Bodynin boş iş olduğunun.

Cidden böyle mi düşünüyosun?
    Body yapmayıp solucan gibi bi vücutla gezsen daha mı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

1 kilo tavuk biraz abartı olmuş. 1kg tavuk göğsü desek 330 gr kadar protein yapar, bunun yarısı sana rahat yeter. Ki sadece tavuktan alsan sadece yetecek miktar bu. Yumurtada lor peynirinde protein var ayrıca makarna-yulaf ezmesi gibi karbonhidratlarda da %10 kadar protein var. Balık, et, yoğurt vs yelpaze geniş. Şahsen günlük 125 gr kadar tavuk göğsü haşlıyorum, diğer öğünlerde başka kaynaklardan protein sağlamaya çalışıyorum. Sabahları 4-5 yumurta + lor peyniri + yulaf ezmesi şaşmaz kahvaltım. 2 yumurta sarısını alıyorum gerisini ayırıyorum.

Bizimkiler de aynı tepkileri veriyor rahat ol. "bu kadar yumurtayı çöpe atıyosun (sarılarından bahsediyor) , ne gerek var bu işi yapıyosun, kas yapcan da ne olacak, (lor peyniri için) oğlum bunun içinde bi sürü katkı maddesi var bunu yiyip duruyon, vücudunu değil aklını geliştir vs... sonu yok bu cümlelerin

Ayrıca 4 yıl body yapıp boş iş olduğunu anladım diyen arkadaşa sorarım nasıl bir vücut elde ettin ? 4 yıl gittinde yeme içmeye dikkat etmeden, yarım yamalak antrenman çıkararak kendini vücut geliştirme yapıyor zannettin heralde. Böyle yaptıysan 4 yılda 8-9 aylık bir gelişme anca göstermişsindir muhtemelen. Bu işi kuralına göre yapan adam o gelişmeyi gördükten sonra bırakmak istemez zaten. Sonunda da kimse kas yığını olmaz merak etmeyin. Kas yığını dediğiniz adamların kaç çeşit doping aldığından haberiniz var mıdır ? muhtemelen yoktur.

Beslenme programım;

Sabah

-Haşlanmış yumurta (mecburen)
    -Lor peyniri
    -Beyaz peynir
    -Karışık zeytin
    -2 dilim tam tahıllı ekmek

Öğlen

-Bulgur pilavı
    -Tavuk
    -Baklagillerden 1-2 kaşık
    -Sirkeli ve bol limon soslu, az zeytinyağlı salata
    -Cacık
    -1-2 dilim kepek ekmeği

Spordan Önce

Yemekten 2 saat sonra, spordan 2 saat önce

-Muz/Elma
    -Fındık
    -Kuru Kayısı
    -Kuru Üzüm

Akşam

Bizimkiler çalıştığı için akşam yemek nadir yiyorum.
    Yemek olursada tek çeşit oluyor. Makarna, taze fasulye vs gibi.

Beslenmem böyle yani. Spordan çıkınca eve geldiğimde tavuk, et alamıyorum. Akşam benim yok yani.

• quote:

Beslenme programım;

Sabah

-Lor peyniri
    -Beyaz peynir
    -Karışık zeytin

Öğlen

-Bulgur pilavı
    -Tavuk
    -Cacık
    -1-2 dilim kepek ekmeği

Spordan Önce

-Muz/Elma
    -Fındık
    -Kuru Kayısı
    -Kuru Üzüm

Akşam

Beslenmem böyle yani. Spordan çıkınca eve geldiğimde tavuk, et alamıyorum. Akşam benim yok yani.

Tek sorunun akşamsa 150 gr tavuk haşla salatayla ye. İstersen yanına öğrenip normal çorba veya hazır çorba yap. Öğlen yediğin bulgur pilavını akşama da artacak şekilde pişir, az olmak kaydıyla ondan da yersin. Vücut geliştirme yapan adam kendi yemeğini pişirmeyi bilir.

Antrenman sonrası kana çabuk karışması için kullanmayacaksan protein tozu gereksiz. Ki antrenmandan sonra hemen eve gidip tavuk-ton balığı ya da yumurta kırıp yiyebiliyorsan gerek yok. Hep diyorum ilk 6 ay-1 yıl gıda takviyesine gerek yok.

• Tozu alırken dikkat et. Benim aldığımın sktarihi birkaç aydı.geri verdim. Onun dışında beslenme sorunumuz 2 mizin ki de aynı.Çokşükür durumumuz normal. Buzluğa ette atarım, tavukta atarım para sorun değil.

Yanlış geçen tavuk göğsü Aldım.fakat pişirmesini bilmiyorum diye öğlece kaldı :(

Buzluktaki etleri nasıl kullanabilirim? (Kıyma, parça vb.)

Et,süt, yumurta, peynir, ton balığı dışında neler yapabilirim?

Ton balığının zararı varmıdır?

Bende body yapıyorum.Hedef manken fiziği.Boy 1.79 ama .. Olsun.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Tozu alırken dikkat et. Benim aldığımın sktarihi birkaç aydı.geri verdim. Onun dışında beslenme sorunumuz 2 mizin ki de aynı.Çokşükür durumumuz normal. Buzluğa ette atarım, tavukta atarım para sorun değil.

Yanlış geçen tavuk göğsü Aldım.fakat pişirmesini bilmiyorum diye öğlece kaldı :(

Buzluktaki etleri nasıl kullanabilirim? (Kıyma, parça vb.)

Et,süt, yumurta, peynir, ton balığı dışında neler yapabilirim?

Ton balığının zararı varmıdır?

Bende body yapıyorum.Hedef manken fiziği.Boy 1.79 ama .. Olsun.
    Teşekkürler

Sende amma becereksizmişsin. Tavuğu haşlamasında ne var ? Atıyosun suya o kadar. Arada bi çatal batırıp kontrol ediceksin pişmiş mi diye. Kıymayıda tavada yağ koymadan kavurabilirsin.

Protein için peyniri falan çok önemsemeyin ete öncelik verin. Ton balığını tercih edin. Ben derya ton balığı alıyorum. 100 gramında 24gram protein var. 100 gram lor peynirinde 14gram protein var. Bide ton balığında civa var vs diye dolaşanlar var ortalıkta. Yediğiniz tavukların hepsi güneş yüzü görmeden antibiyotik verilip 20 günde kesiliyor, ne kadar sağlıklı acaba.

• Daha spora başlayalı 3 ay oldu diyorsun ve 1 kg tavuk tüketmem lazım diyorsun. Burada yanlışın var. Ben 100 kilo bir sporcuyum, 800 gram civarı tüketiyorum. Protein eksiğini sadece tavuktan gidermeye çalışma; balık, kırmızı et gibi besinleri de tüketmelisin.

Protein tozu olayına gelince ülkemizdeki doktorların bu konuya ön yargı ile yaklaştığını düşünüyorum. Geçen yıl kan testi yaptırdığımda doktorun söylediği şey.

- Sen kendine ne yapmışsın böyle, böbrekler gitmiş.

Bu cümle ne kadar soğuk duş etkisi yaratsa da doktoru dinlemedim bildiğim yoldan devam ettim.

Protein tozu konusunda daha erken demeyeceğim, kullanmada bir sakınca yok aksine fayda var fakat maddiyat yüzünden dandik markalardan kullanacaksan hiç kullanmaman daha hayırlı olacaktır.

İçinde olduğumuz bu spor dünyanın en zor sporudur bana göre. Emek, Para ve Sabır gerektirir. Ailene güzel ve mantıklı bir üslup ile anlatırsan biraz olsun ön yargılarını yıkabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

1 kilo tavuk biraz abartı olmuş. 1kg tavuk göğsü desek 330 gr kadar protein yapar, bunun yarısı sana rahat yeter. Ki sadece tavuktan alsan sadece yetecek miktar bu. Yumurtada lor peynirinde protein var ayrıca makarna-yulaf ezmesi gibi karbonhidratlarda da %10 kadar protein var. Balık, et, yoğurt vs yelpaze geniş. Şahsen günlük 125 gr kadar tavuk göğsü haşlıyorum, diğer öğünlerde başka kaynaklardan protein sağlamaya çalışıyorum. Sabahları 4-5 yumurta + lor peyniri + yulaf ezmesi şaşmaz kahvaltım. 2 yumurta sarısını alıyorum gerisini ayırıyorum.

Beslenme programım;

Sabah

-Lor peyniri
    -Beyaz peynir
    -Karışık zeytin

Öğlen

-Bulgur pilavı
    -Tavuk
    -Cacık
    -1-2 dilim kepek ekmeği

Spordan Önce

-Muz/Elma
    -Fındık
    -Kuru Kayısı
    -Kuru Üzüm

Akşam

Sende ciddi ciddi body yapacak gibi listeler falan yapmışsın.Ben hergün sucuk , salam , iskender , döner falan yiyemeyeceksem niye spor yapayımki?
    Bak ben sana benim listemi yapayım.

Sabah

-Haşlanmış yumurta (Vakit Kalırsa)

Öğlen

3-4 döner , iskender , lahmacun , adana , urfa hangisinden bulursam artık :)

Spordan Önce

Muz

Akşam

Ispanak ve benzeri yemeklerden en fazla 3-5 kaşık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Şubat 2013; 13:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

4 yıl body building çalışıp geç farkına vardım.Neyin mi?Bodynin boş iş olduğunun.

Cidden böyle mi düşünüyosun?
    Body yapmayıp solucan gibi bi vücutla gezsen daha mı iyiydi.

Cidden öle düşünüyorum.Body e ömür boyu ücretsiz gitme hakkım var ve bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.
    Ayrıca solucan gibi vücudun olsa ne olacak ki ?
  • yuh gözün doysun 550tl maaşın var 2 yumurtanın lafını yapıyon

• annen baban senle ta**ak geçiyor bildiğin. muhaahaha.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.